♥haftalık kilo verme yarışması♥

Evet akşamı da eklersem 1100 civarı olacak iş hareket etmekte yaaa değilse gitmez kilolar.

öyle kesinlikle. spor şart. yani hareket etmek lazım... ben 10 günden fazladır spor yapmadım. yapmayı da istemedim zaten. keyifsizim çünkü. ramazanda iftar sonrası eşimle çıkıyoruz artık o şekilde yapacağım inşallah.

iyi günler kızlar
bu akşam ramazan başlıyor herkese hayır ve bereket getirir inşallah
inşallah herkes istediği hedefe ulaşır
inşallah bende veririm ama maalesef her ramazan da metebolizmam durduğu için kilo alıyorum inşallah bu sefer almam, hekese iştahsız bir ramazan diliyorum

Evet katılıyorum bu ramazan ayını avantaja çevirebiliriz :/

kızzzz bende dün gece cozuttum noluyo bize yaaaa
Ay bilemedim ki kendime inanamıyorum en yememem gereken zamanda aşırı yiyorum puf

ahanda 55 olmuşsen napisen böyle olmuyi hep biz mi yukselcez birazda sen Yüksel .herkes hemen zayiflarsa buralar boş kalir ama
Yaaaaaaa biliyorum ters psikoloji yapıyon ben zayıflayım da kalırım gene burda

SABAH
pastırmalı yumurta
Çay
AKŞAM
2 adet lahmacun
Salata

Kremalı bisküvi ( bunu niye yedim anlamıyom. Yarın caanım çekerse diye bi anda kendimi yerken buldum. ) yeme içme olayım saat ititbariyle bitti :) sahura kadar yemicem birşey. Günlük tartılmayı iftara yakın tartılarak mı daha güzel sonuç alırız. Bayrama kadar 5 kilo verebilir mîyim acaba. Böyle yemekle veremem tabi de. Kendimi sıkarsam verebilir miyim ? :)

merhabalar kızlar hem ramazan hazırlıkları hemde okuldaki işler okadar yoğun gidiyorki uğrayamadım buralara
ramazanla birlikte inşallah daha çok zamanımın olacağını umuyorum

orayi kullanıyordum. Sonra sıkıldım biraktim.
bende kullanıyorum ortalama 800 kalori gibi ama benim çok işime yarıyor şu anda 1 ayda 6,5 kilo verdim mutfak tatısıylada sürekli porsiyonlarımı kontrol altında tutuyorum yiyecekleri kıyaslama imkanı veriyor

Teşekkür ederim marbel :) baktım şimdi biraz. Bakalım ben de yediklerimin kalorisine bir bakayım belli süre için en azında. Çünkü bu ara kendimi kontrol altında tutmam lazım

rica ederim özellikle ramazanda daha çok işe yarayacağını düşünüyorum çünkü yiyeceğimiz yemekler önceden belli oluyor
sadece porsiyonu belirlemek ve bazen düşük kalori olanları tercih etmek kalıyor ben bazen yemeden bakıyorum kaloriyi görünce canım yemek bile istemiyor umarım sendede işe yarar .

Amin canim inşallah hepimize hayırlı olsun.65 ten yukari cikmamissindir umarim

Aslinda faydali ama ben kendimi mahkum gibi hissediyorum orada stres oluyorum. Ilk zamanlar iyiydi sonra kotu etkiledi beni. Sende istikrarlisin öyleyse. 6 buçuk kilo maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…