- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Evet akşamı da eklersem 1100 civarı olacak iş hareket etmekte yaaa değilse gitmez kilolar.
Bence şimdi tam zamanı oruç tutarken yeme süresi kısıtlı ne yiyeceğiniz az çok belli takip etmek daha kolay az da hereket ettiniz mi bence tekrar takibe başlayalım.orayi kullanıyordum. Sonra sıkıldım biraktim.
57.50 yim günde 200 gram versem 200x30=6000 ayda 6 kilo 18 haziran da başlayıp 17 temmuzda yani bayramın birinci günü 51.50 olabilir miyim sizce ?
Aferin sanaaa aferin sanaaaa kızıma da böyle derim çok güleerrr
Boyun benden daha uzun 2 kilo versen çok bile.yaaaaa denizzzz bende 4 kilo versem ya ne güzellll oluuuurrrrrr
Evet katılıyorum bu ramazan ayını avantaja çevirebiliriz :/Sen güçlü bi insansin istikrarlisin bunu kendine ispatlamis oldun. icindeki bu gücün kiymetini bil. Ben ve benim gibilerde surunur böyle istikrar ve zayif hallilik yüzünden. Ama ramzanda sanirim zayiflayacagm. Hadi hayirlisi icinden bir dua et bana da
Ay bilemedim ki kendime inanamıyorum en yememem gereken zamanda aşırı yiyorum pufkızzzz bende dün gece cozuttumnoluyo bize yaaaa
Yaaaaaaa biliyorum ters psikoloji yapıyonahanda 55 olmuşsen napisen böyle olmuyihep biz mi yukselcez birazda sen Yüksel .herkes hemen zayiflarsa buralar boş kalir ama
bende kullanıyorum ortalama 800 kalori gibi ama benim çok işime yarıyor şu anda 1 ayda 6,5 kilo verdim mutfak tatısıylada sürekli porsiyonlarımı kontrol altında tutuyorum yiyecekleri kıyaslama imkanı veriyororayi kullanıyordum. Sonra sıkıldım biraktim.
Teşekkür ederim marbel :) baktım şimdi biraz. Bakalım ben de yediklerimin kalorisine bir bakayım belli süre için en azında. Çünkü bu ara kendimi kontrol altında tutmam lazım
O siteyi acmak bile isyemiyrm oyle bunalmistim.Bence şimdi tam zamanı oruç tutarken yeme süresi kısıtlı ne yiyeceğiniz az çok belli takip etmek daha kolay az da hereket ettiniz mi bence tekrar takibe başlayalım.
Amin canim inşallah hepimize hayırlı olsun.65 ten yukari cikmamissindir umarimiyi günler kızlar
bu akşam ramazan başlıyor herkese hayır ve bereket getirir inşallah
inşallah herkes istediği hedefe ulaşır
inşallah bende veririm ama maalesef her ramazan da metebolizmam durduğu için kilo alıyorum inşallah bu sefer almam, hekese iştahsız bir ramazan diliyorum
Aslinda faydali ama ben kendimi mahkum gibi hissediyorum orada stres oluyorum. Ilk zamanlar iyiydi sonra kotu etkiledi beni. Sende istikrarlisin öyleyse. 6 buçuk kilo maşallahmerhabalar kızlar hem ramazan hazırlıkları hemde okuldaki işler okadar yoğun gidiyorki uğrayamadım buralara
ramazanla birlikte inşallah daha çok zamanımın olacağını umuyorum
bende kullanıyorum ortalama 800 kalori gibi ama benim çok işime yarıyor şu anda 1 ayda 6,5 kilo verdim mutfak tatısıylada sürekli porsiyonlarımı kontrol altında tutuyorum yiyecekleri kıyaslama imkanı veriyor
Ay bilemedim ki kendime inanamıyorum en yememem gereken zamanda aşırı yiyorum puf
Yaaaaaaa biliyorum ters psikoloji yapıyonben zayıflayım da kalırım gene burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?