♥haftalık kilo verme yarışması♥

Bugün son gün diye biraz kacirdim gündüz ama pisman olmadim..Günlük bildirim yapacak herkes iftardan once paylassin kilosunu motive edici olur diye düşünüyorum. 5 kilo cokmus..sana bağlı iftarla sahur arasi yemeleri kesmek lazim

Umarım yarar. Zaten şu ara beni kontrol etmeye yaradın yeter :) aynen ne kadar kalori alacağını ve o kaloriyi vermenin nasıl zor olduğunu bilince yemek gelmiyor içinden :)

Yediklerinizin kalori hesabını nasıl tutuyorsunuz anlamıyorum ben tutsam siteden çıkamam herhalde ne yediğimin haddi hesabı yok yoksa atıştırma halindeyim
Belirli bir süre için canım. Her zaman yapamam ben de. Ama bu ara çok kaçamak yapmaya başladım tehlikeli :)

hem ters hem düz yaptim Napim hizli zayiflayamiyorm tek mi kaliyim yanii
Kalmazsın canım benim zatıflasak da onu korumak için mecbur burdayız :)

Tamam o zaman iftar önczi tartılırım hem mide de bir şey kalmamış olur.5 kişo çok mu yaaa vermeliyimmm. Şimdi şöyle iftarlarda çorba dışında yemek yemeyiz biz. Hep böyledir. Çorbayı ekmeksiz içmeyi planlıyprum. Önemli olan sahura kadar abur cubur yememek. Sahurda mecbur yicem ekmek falan. Onda yemekten kısma yapılmaz. Ama sahurdan sonra hemen uyumazsamyiyecekler depo edilmemiş olur. Hareket de edersem veririrm yaaa versem iyiyidi bari 3 kilo vereyim bakalım görcez :)

Boyun benden daha uzun 2 kilo versen çok bile.

ona da raziyim caktirma

biskuvi yersen veremezsin rakibecim

Yediklerinizin kalori hesabını nasıl tutuyorsunuz anlamıyorum ben tutsam siteden çıkamam herhalde ne yediğimin haddi hesabı yok yoksa atıştırma halindeyim

Ay bende cok sıkılmıstım oraya yazmaktan ama kalorileri ogrendim iyi oldu

O siteyi acmak bile isyemiyrm oyle bunalmistim.

Aynen, asagi yukari kalorileri ogrendik ama sanki :)

Hayirli sahurlar kizlar
hepinize hayirli ramazanlar diliyorum
maddi manevi bi temizlik ayi olur insaallah hepimiz icin hem gunahlardan hem kilolardan kurtulalim hep birlik
sanada hayirli sahurlar canim, amin

Hayırlı sahurlar kızlar :)
Yemeğimi yedim yazayım hemen
SAHUR
2 haşlanmış yumurta
Yarım tam dilim buğday ekmek
1 dilim beyaz ekmek
Avuç içim kadar beyaz ve kaşar peynir
İki fındık büyüklüğünde kavurma
Domates
Çay

Aslında beyaz ekmek yemesem olurmuş doymam diye paniğe kapıldım boş yere :) her ramazan başı doymıcam telaşı oluyo bende
İlk sahuru da atlattık. Şimdi suyumu içiyorum bol bol dakikalar kala :)

Günaydın Kızlar;

Hayırlı Ramazanlar herkese

Sahur;

hazırlayana kadar 3 bardak su içtim, ne içsem kardır.

2 yumurtalı omlet, 3 ceviz,
2 közlenmiş kapya biber, 1 kk keçi peyniri,
1 kase semizotu, 1 domates,
1 salatalık ve 5 zeytin.

sonrasında 2 bardak daha u içip yatmayı denedim. 03.26 da okundu. ve ben 6 da uyuyup 7 de kalktım :)

afferimmmm

ay bende 4:30 kadar uyuyamadım(sahur 3:15 te bitmesine rağmen) 6:30 da da kalktım işe geldim. ramazanda hep evde olmak istiyorum ama olamıyorum yaaaaa

afferimmmm

ay bende 4:30 kadar uyuyamadım(sahur 3:15 te bitmesine rağmen) 6:30 da da kalktım işe geldim. ramazanda hep evde olmak istiyorum ama olamıyorum yaaaaa

ben de aynı şeyi istiyorum ama olmuyor ( çok düzensizleşiyor. eşim şu an evde ben çalışıyorum. 21 gün iznim var. kullanırsam biter iznim. iftar sonrası da sitenin içinde geziyoruz eve gel yat 11 i geçiyor. kalkıyorum 2 de, yani böyle ruh gibi :) bence ramazanı evde geçirmek daha güzel.

Günaydın arkadaşlaaar;
Dün sabah kalktım 30 dk kadar ip atladım 1800 sayı olmuştu
İşe gelirken15 dk yürüdüm

Kahvaltım yarım dilim çavdar 70 gr peynir bu defa 50 gr bölmeyi unutmuşum 8 zeytin 1 domates 1 salatalık
Öğlen yine de 15 dk yürüdüm
2 yk bulgur pilavı 6 yk taze fasulye 1 bardak ayran
Gelirken 10 dk yürüdüm ama gelince 8. kata çıkıp 4 e iniyorum tabii
Eve giderken 10 dk yürüdüm

Kızıma yemek yedirirken 2 yk fasulye 2 bardak ayran içtim yemekten sonra uyudu.
1 saat kadar ip atladım 3120 sayı olmuştu başlamak zor ama ısınınca bırakasım gelmiyo
3 kayısı 5-6 kiraz 1 tane de erik yedim

İyiymişş mutfak tartısı çok iyi yaaa almak lazııım.

ya evet bende ruh gibiyim 12 de yatıp 2 de kalkıp bi de uyuyamamak fena ya evde ramazanın tadı bi başka, bende izinlerim gitmesin diye kullanamıyorum (benimde 20 gün iznim var )

hayyyy maşallah ip atlarken attın bütün yağları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…