Bugün son gün diye biraz kacirdim gündüz ama pisman olmadim..Günlük bildirim yapacak herkes iftardan once paylassin kilosunu motive edici olur diye düşünüyorum. 5 kilo cokmus..sana bağlı iftarla sahur arasi yemeleri kesmek lazimSABAH
pastırmalı yumurta
Çay
AKŞAM
2 adet lahmacun
Salata
Kremalı bisküvi ( bunu niye yedim anlamıyom. Yarın caanım çekerse diye bi anda kendimi yerken buldum. ) yeme içme olayım saat ititbariyle bitti :) sahura kadar yemicem birşey. Günlük tartılmayı iftara yakın tartılarak mı daha güzel sonuç alırız. Bayrama kadar 5 kilo verebilir mîyim acaba. Böyle yemekle veremem tabi de. Kendimi sıkarsam verebilir miyim ? :)
Umarım yarar. Zaten şu ara beni kontrol etmeye yaradın yeter :) aynen ne kadar kalori alacağını ve o kaloriyi vermenin nasıl zor olduğunu bilince yemek gelmiyor içinden :)rica ederim özellikle ramazanda daha çok işe yarayacağını düşünüyorum çünkü yiyeceğimiz yemekler önceden belli oluyor
sadece porsiyonu belirlemek ve bazen düşük kalori olanları tercih etmek kalıyor ben bazen yemeden bakıyorum kaloriyi görünce canım yemek bile istemiyor umarım sendede işe yarar .
Belirli bir süre için canım. Her zaman yapamam ben de. Ama bu ara çok kaçamak yapmaya başladım tehlikeli :)Yediklerinizin kalori hesabını nasıl tutuyorsunuz anlamıyorum ben tutsam siteden çıkamam herhalde ne yediğimin haddi hesabı yok yoksa atıştırma halindeyim
Kalmazsın canım benim zatıflasak da onu korumak için mecbur burdayız :)hem ters hem düz yaptim Napim hizli zayiflayamiyorm tek mi kaliyim yanii
Tamam o zaman iftar önczi tartılırım hem mide de bir şey kalmamış olur.5 kişo çok mu yaaa vermeliyimmm. Şimdi şöyle iftarlarda çorba dışında yemek yemeyiz biz. Hep böyledir. Çorbayı ekmeksiz içmeyi planlıyprum. Önemli olan sahura kadar abur cubur yememek. Sahurda mecbur yicem ekmek falan. Onda yemekten kısma yapılmaz. Ama sahurdan sonra hemen uyumazsamyiyecekler depo edilmemiş olur. Hareket de edersem veririrm yaaa versem iyiyidiBugün son gün diye biraz kacirdim gündüz ama pisman olmadim..Günlük bildirim yapacak herkes iftardan once paylassin kilosunu motive edici olur diye düşünüyorum. 5 kilo cokmus..sana bağlı iftarla sahur arasi yemeleri kesmek lazim
Ayy
Vaov su sen bi Harikasın bir zamanlar 90li kilolarda olduguna kimse inanmaz tam bi fistik olmussun cok özendi m seni görünce gayrete geliyorum bende neden olmasın diyorum canım saglikli mutlu bi yasam diliyorum sana
Benimde 61 cikti canim ben bu formule güveniyorum cunku uzman bi doktordu verenburaya göre ben de 61 olmalıymışım.
teşekkürler.
Boyun benden daha uzun 2 kilo versen çok bile.
SABAH
pastırmalı yumurta
Çay
AKŞAM
2 adet lahmacun
Salata
Kremalı bisküvi ( bunu niye yedim anlamıyom. Yarın caanım çekerse diye bi anda kendimi yerken buldum. ) yeme içme olayım saat ititbariyle bitti :) sahura kadar yemicem birşey. Günlük tartılmayı iftara yakın tartılarak mı daha güzel sonuç alırız. Bayrama kadar 5 kilo verebilir mîyim acaba. Böyle yemekle veremem tabi de. Kendimi sıkarsam verebilir miyim ? :)
Yediklerinizin kalori hesabını nasıl tutuyorsunuz anlamıyorum ben tutsam siteden çıkamam herhalde ne yediğimin haddi hesabı yok yoksa atıştırma halindeyim
O siteyi acmak bile isyemiyrm oyle bunalmistim.
sanada hayirli sahurlar canim, aminHayirli sahurlar kizlar
hepinize hayirli ramazanlar diliyorum
maddi manevi bi temizlik ayi olur insaallah hepimiz icin hem gunahlardan hem kilolardan kurtulalim hep birlik
Ay yarım tam dilim buğdağ ekmeği yazmışım ya Allah iyiliğimi versin
yarım dilim tam buğday ekmeği olcak o :)
Düzeltme yapamadım mesajda :)
hepfit cim haklısın bisküvi ile olmaz :) zati bisküvi yemicem ki artık :)
Günaydın Kızlar;
Hayırlı Ramazanlar herkese
Sahur;
hazırlayana kadar 3 bardak su içtim, ne içsem kardır.
2 yumurtalı omlet, 3 ceviz,
2 közlenmiş kapya biber, 1 kk keçi peyniri,
1 kase semizotu, 1 domates,
1 salatalık ve 5 zeytin.
sonrasında 2 bardak daha u içip yatmayı denedim. 03.26 da okundu. ve ben 6 da uyuyup 7 de kalktım :)
afferimmmm
ay bende 4:30 kadar uyuyamadım(sahur 3:15 te bitmesine rağmen) 6:30 da da kalktım işe geldim. ramazanda hep evde olmak istiyorum ama olamıyorum yaaaaa
İyiymişş mutfak tartısı çok iyi yaaa almak lazııım.merhabalar kızlar hem ramazan hazırlıkları hemde okuldaki işler okadar yoğun gidiyorki uğrayamadım buralara
ramazanla birlikte inşallah daha çok zamanımın olacağını umuyorum
bende kullanıyorum ortalama 800 kalori gibi ama benim çok işime yarıyor şu anda 1 ayda 6,5 kilo verdim mutfak tatısıylada sürekli porsiyonlarımı kontrol altında tutuyorum yiyecekleri kıyaslama imkanı veriyor
ben de aynı şeyi istiyorum ama olmuyor( çok düzensizleşiyor. eşim şu an evde ben çalışıyorum. 21 gün iznim var. kullanırsam biter iznim. iftar sonrası da sitenin içinde geziyoruz eve gel yat 11 i geçiyor. kalkıyorum 2 de, yani böyle ruh gibi :) bence ramazanı evde geçirmek daha güzel.
Günaydın arkadaşlaaar;
Dün sabah kalktım 30 dk kadar ip atladım 1800 sayı olmuştu
İşe gelirken15 dk yürüdüm
Kahvaltım yarım dilim çavdar 70 gr peynir bu defa 50 gr bölmeyi unutmuşum 8 zeytin 1 domates 1 salatalık
Öğlen yine de 15 dk yürüdüm
2 yk bulgur pilavı 6 yk taze fasulye 1 bardak ayran
Gelirken 10 dk yürüdüm ama gelince 8. kata çıkıp 4 e iniyorum tabii
Eve giderken 10 dk yürüdüm
Kızıma yemek yedirirken 2 yk fasulye 2 bardak ayran içtim yemekten sonra uyudu.
1 saat kadar ip atladım 3120 sayı olmuştu başlamak zor ama ısınınca bırakasım gelmiyo
3 kayısı 5-6 kiraz 1 tane de erik yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?