♥haftalık kilo verme yarışması♥

evet canım ben karatay uyguladım ve çok şey öğrendim. şu an uygulamıyorum. ama kahvaltımı ve akşam yemeğimi karatay a göre yapıyorum bazen nutella ya da reçel 1 kaşık alıyorum. ara öğün yapıyorum ayrıca.. artık daha sağlıklı yağlar tüketiyorum . ekmek yemiyorum. çünkü buğdayın bile genetiği ile oynandığı için Karatay Hoca sadece zarar olduğunu söylüyor. keza meyveler için de öyle. eski meyveler yok diyor. şu an hepsi hormonlu ve fruktoz içeriyor yani şeker. meyveyi sadece kuru meyve olarak ve kahvaltıda öneriyor. ben karatayı 4 aya yakın yaptım.
7.30 kahvaltı - akşam 18:30 yemek beni çok zorladı. arada baş dönmelerim oldu zaman uzun olunca . buçuk öğün yaptım 2,5 öğün o zamanlar biraz daha iyi oldum. kilo da verdim 4 kiloya yakın. ama devam ettiremedim. bence karatay tam anlamıyla evde olanlar için çok güzel. çünkü geneli 9-10 arası kahvaltı yapıp, akşam yemeğini de 4-5 arası yiyordu. ne kadar erken yersen o kadar iyi. leptin hormonu daha fazla çalışıyor çünkü.

yani 7:30 kahvaltı
12:30 buçuk öğün
18:30 akşam şeklinde.

aynı şeyleri yazmışım aynı anda bu kadar olur :)))

bi de var ya sadece çalışanlar burada ha, evdekiler uyuyo valla..

kalkın bakim, oruçları uykuya tutturmayın

@milad2015 nerelerdesin tatlım ya, uyuyon mu kız???

aynen yaaaa

ne uzun yazmışım ya, sonuna kadar okuyabilenlere de helal olsun valla...
ben okudum, ha şunu da ekliim ekmek ve türevlerine iyi bakmıom ama bende senin gibi ekmeksiz yapamam mümkün olduğunca az yemek lazım ekmek ve türevlerini

doğru tespitler arkadaşım, teşekkürler.

hmmm anladım canım teşekkürler...

ayrıca evet Peygamber Efendimiz 2 öğün beslenirmiş. 3 öğün hastalıktır derler. hem açın halinden anlamak, hem mideyi dinlendirmek hem de nefsimize hakim olmak. hepsi bir arada.

aynen yaaaa

ben okudum, ha şunu da ekliim ekmek ve türevlerine iyi bakmıom ama bende senin gibi ekmeksiz yapamam mümkün olduğunca az yemek lazım ekmek ve türevlerini

aynen canım o kadar kasmıcam ama almak istediğim 1-2 kitap var, onları da okuyup iyice fikir sahibi olup elimden geldiğince bu mantıklı gerçeklere uymaya çalışcam (artık ne kadar olursa)

biz yaklaşık aynı kafadayız
yalnız kızlar affınıza sığınarak karatayın bazı saçma söylemlerini bi besin analizcisi olarak düzeltmek istiyorum
meyve şekeri fruktozdur, eski meyvelerde de öyleydi yeni meyvelerde de hatta kuru meyvede de aynı fruktoz var. meyve konusunda abartılmadığı sürece bi sıkıntı yok. five a day diye bi program var ki, sağlıklı insanın günde 5 porsiyon meyve hakkı olduğunu söylüyor. bence 5 porsiyon fazla ama günde 1-2 porsiyon meyve hayatımızda olmalı çünkü ciddi antioksidan içeriyorlar. özellikle kırmızı ve sarı meyveleri hayatımızda tutalım(heleki böğürtlengiller(berry'ler))

ayrıca evet Peygamber Efendimiz 2 öğün beslenirmiş. 3 öğün hastalıktır derler. hem açın halinden anlamak, hem mideyi dinlendirmek hem de nefsimize hakim olmak. hepsi bir arada.

evet canım, Allah ömür verir de emekli olup da evde olursam uygularım heralde bu 2 öğün olayını, şimdi yakınından gçsem yeter

aynen canım o kadar kasmıcam ama almak istediğim 1-2 kitap var, onları da okuyup iyice fikir sahibi olup elimden geldiğince bu mantıklı gerçeklere uymaya çalışcam (artık ne kadar olursa)

ayyy bilmekle uymak aynı değil canım, ekmek sever biri olarak seni en içten duygularla anlıyorum

evet canım ben de max 3 pors diye biliyorum

ben meyveyi çok seven biri olarak kendimi frenliyorum. günde 1 bazen 2 kez meyve hakkımı kullanıyorum ve ölçülü şekilde abartmadan.

Selamun aleyküm kızlaaarrr...
Seminerim var benim de ama Allah razı olsun geç gelin imza atıp gidin dediler oruçlardan dolayı.
Öğle sonuna kadar evdeyim.
Bi kısım mesajları okudum şunu diyebilirim ki 2 öğün candır. Çok acıkılırsa ara öğün eklenebilir bir tane.

Vaov su sen bi Harikasın bir zamanlar 90li kilolarda olduguna kimse inanmaz tam bi fistik olmussun cok özendi m seni görünce gayrete geliyorum bende neden olmasın diyorum canım saglikli mutlu bi yasam diliyorum sana
Çok teşekkür ederim canım benim.
He ya 99 dum hatta pişmanlık duyuyorum neden 100 le başlamadım diye

akşam zaten uyumiycaksın akşam yap sporu öğle uyu dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…