♥haftalık kilo verme yarışması♥

hepfit canım oruçsan öğle arasında atlamak ssorunlu olabilir. çok susayabilirsin. gün bitmek bilmez. iftardan sonra yapma imkanın varsa riske atma. ya da bir gün dene bakalım yapabiliyor musun?
kendi atlama performansına göre sayıda başlaa canım istersen. birden zorlama. kendini tartarak atla. ben atlayaamıyom mesela ev ortamı kaynaklı da biraz. ama keşke atlayabilseydim :)

Aynenn hala da 2 saat yürüyüş 100 squat yapıyooo
valla helal olsun ne diyeyim çok şaşırdım
ben şahsen o kilodan bu hale gelsem hala o kadar yoğun spor yapamazdım . ama doğrusu yapmak tabi. böylece istediğini yer ve kilosunu korumuş olur

canım oruçken spor yapmak ters tepmesin. oruç süremiz kısa değil malum.
ben de sahura kadar uyumuyorum uyumaya değmiyor zaten sahur saatine bakınca.
tek fark siz çalışıyonuz ben evdeyim

Canım evdesin işte çoluk yok çocuk yok değerlendir bu fırsatı yat uyu orucunu tut diyetini yap oh missss
aynen aynen :) valla Allah sizlere kolaylıklar versin . hem çalışıp hem oruç olmak zor . sabahın erken saatinden itibaren. bir de uyku bölünüyor uykudan da eksik oluyorsunuz. Allah yardımcınız olsun.
kalori sitesine göre sahurda 500 kalori almışım. gün içinde yarısını yaksam spor yapmıcam çünkü. iftarda da çorba sadece. böyle devam edersem olur olur :) sadece dışarda iftar yaptığım zamanlar fazla yemiş olurum onda da ölçüyü aşmam.ramazan yarıcak bana hissediyorum

valla helal olsun ne diyeyim çok şaşırdım
ben şahsen o kilodan bu hale gelsem hala o kadar yoğun spor yapamazdım . ama doğrusu yapmak tabi. böylece istediğini yer ve kilosunu korumuş olur

Her istedigini hala yemiyor ki.. Dün gün boyu yemek namina sadece 1 tavuk dürüm yemiş bir gün bende öyle olabilecek miyim acep
canım oruçken spor yapmak ters tepmesin. oruç süremiz kısa değil malum.
ben de sahura kadar uyumuyorum uyumaya değmiyor zaten sahur saatine bakınca.
tek fark siz çalışıyonuz ben evdeyim

Bende uyanamama korkusundan uyumuyorum :))

Her istedigini hala yemiyor ki.. Dün gün boyu yemek namina sadece 1 tavuk dürüm yemiş bir gün bende öyle olabilecek miyim acep

Bende uyanamama korkusundan uyumuyorum :))
biz zayıflayınca napcaz acaba :) ya tekrar kio alırım korkusuyla yiyemicez ,ya da zayıfım amaaan deyip yemeğin dibine vurcaz

evet ya o saatler çok tatlı derin bir uyku oluyo ben de korkuyorum kaçırcam diye :)

yok yok vazgeçtim zaten, daha şimdiden susamaya başladım akşam yapabilirsem yaparım artık

biz zayıflayınca napcaz acaba :) ya tekrar kio alırım korkusuyla yiyemicez ,ya da zayıfım amaaan deyip yemeğin dibine vurcaz

evet ya o saatler çok tatlı derin bir uyku oluyo ben de korkuyorum kaçırcam diye :)

Ben ikinci seçeneği canlandırırım diye cok korkuyorum:)) ama birinci seçeneği seçiyorum
yok yok vazgeçtim zaten, daha şimdiden susamaya başladım akşam yapabilirsem yaparım artık

Bence bu daha iyi fikir. Ağır spor yapmana da gerek yok tatlim lislie 1 yada 2 işini görür.. dışarda yuremeye eşin ikna olursada:) 30 dk yürüyüş yeter canim.

Ben de birinciyi seçmek istiyorum bi zayıflayayım da

Benim de işime yarayacak şeyler alması hoşuma gider hoş çok da anlamaz ama yine de farkediyo demek ki.

Doğru söylüyosun ben de 3 öğün düzenli yediğim de ara ihtiyacı hissetmiyorum ama 2 öğünde ara şart bence.

Düşündüğümüz de herşeyin fazlası zarar ekmeğin sebzenin meyvenin etin sütün
Hepsini hayatımızdan çıkarabilirmiyiz kesinlikle hayıır kilo veren arkadaşlar ne yapıyo
Herşeyden ama az az yiyo dimi olay bu kadar basit arkadaşlar. İp atlamayı da unutmamak lazım tabiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…