♥haftalık kilo verme yarışması♥

30 sayı atlıyorum kızımın bir karalama defteri var ona yazıyorum birkaç saniye sonra tekrar 30 sayı öyle öyle istediğim kadar genel de zamanım olmuyo değilse 3000-4000 ısınınca yapılıyo

hımmm ben atlasam ilk başta toplam kaç sayı atlamalıyım ki? 500 yeter mi sence?

hımmm ben atlasam ilk başta toplam kaç sayı atlamalıyım ki? 500 yeter mi sence?
Aslında ben şu stepper yok mu ondan almak istiyodum bacak basen için bu ay taşınma işi çıktı abone işleri falan o daha iyi alma imkanın varsa eğer onu kullanıp faydasını gören bir arkadaşım var.

aslinda büyük firsat iradesi olan rahat verir.bana bakma sen bana 2 kilo vermekte zor.
Canım iftarda nasil dayaniyorsunuz sadece corba şok oldum caniniz hic mi bisey cekmez

Aslında ben şu stepper yok mu ondan almak istiyodum bacak basen için bu ay taşınma işi çıktı abone işleri falan o daha iyi alma imkanın varsa eğer onu kullanıp faydasını gören bir arkadaşım var.

bende var stepper da pek etkisini göremedim, gerçi düzenli yapmadım belki ondandır

aslinda büyük firsat iradesi olan rahat verir.bana bakma sen bana 2 kilo vermekte zor.
Canım iftarda nasil dayaniyorsunuz sadece corba şok oldum caniniz hic mi bisey cekmez

ay benim mideme kramp giriyo yiyemiyorum bende

bende var stepper da pek etkisini göremedim, gerçi düzenli yapmadım belki ondandır

ay benim mideme kramp giriyo yiyemiyorum bende

tek öğün ( sebze ya da sebzeli et karışık ) yanında ya salata ya da yoğurt yiyorum. daha fazla yiyemiyorum. ve bugün ne yiyecem onu düşünüyorum.

canım oruçken spor yapmak ters tepmesin. oruç süremiz kısa değil malum.
ben de sahura kadar uyumuyorum uyumaya değmiyor zaten sahur saatine bakınca.
tek fark siz çalışıyonuz ben evdeyim

evet canım vazgeçtim, 11-12 gibi yaparım sporumu..
alt komşum gece tepemde ne tepiniyon demez inşallah

oh iyisin sen iyisin

inşallah canım, hepimize yarasın ramazan...

bravo...
ben de fazla çıktım bugün,
ama ben inanıyorum ki önümüzdeki pazartesi hepimiz eksileri görmüş olacaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…