30 sayı atlıyorum kızımın bir karalama defteri var ona yazıyorum birkaç saniye sonra tekrar 30 sayı öyle öyle istediğim kadar genel de zamanım olmuyo değilse 3000-4000 ısınınca yapılıyo
50 li bir rakam görünce gaza geldim galibaaadeniz açık ara fark atıyon ya
Yeter canım başta 30 da yapamıyodum zatenn 10-10 20-20 öylehımmm ben atlasam ilk başta toplam kaç sayı atlamalıyım ki? 500 yeter mi sence?
Aslında ben şu stepper yok mu ondan almak istiyodum bacak basen için bu ay taşınma işi çıktı abone işleri falan o daha iyi alma imkanın varsa eğer onu kullanıp faydasını gören bir arkadaşım var.hımmm ben atlasam ilk başta toplam kaç sayı atlamalıyım ki? 500 yeter mi sence?
aslinda büyük firsat iradesi olan rahat verir.bana bakma sen bana 2 kilo vermekte zor.Tamam o zaman iftar önczi tartılırım hem mide de bir şey kalmamış olur.5 kişo çok mu yaaa vermeliyimmm. Şimdi şöyle iftarlarda çorba dışında yemek yemeyiz biz. Hep böyledir. Çorbayı ekmeksiz içmeyi planlıyprum. Önemli olan sahura kadar abur cubur yememek. Sahurda mecbur yicem ekmek falan. Onda yemekten kısma yapılmaz. Ama sahurdan sonra hemen uyumazsamyiyecekler depo edilmemiş olur. Hareket de edersem veririrm yaaa versem iyiyidibari 3 kilo vereyim bakalım görcez :)
50 li bir rakam görünce gaza geldim galibaaa[/QUO
aman kesme o gazı. darısı da bizlerin başına
Aslında ben şu stepper yok mu ondan almak istiyodum bacak basen için bu ay taşınma işi çıktı abone işleri falan o daha iyi alma imkanın varsa eğer onu kullanıp faydasını gören bir arkadaşım var.
aslinda büyük firsat iradesi olan rahat verir.bana bakma sen bana 2 kilo vermekte zor.
Canım iftarda nasil dayaniyorsunuz sadece corba şok oldum caniniz hic mi bisey cekmez
bende var stepper da pek etkisini göremedim, gerçi düzenli yapmadım belki ondandır
ay benim mideme kramp giriyo yiyemiyorum bende
akşam zaten uyumiycaksın akşam yap sporu öğle uyu dinlen
Selam kizlar
Önceki gün şehir dışında oldugumdan dün de ramazan öncesi isleri hallettigimden gelemedim araniza. Kilo alarak döndüm gerci ama hissttt çaktırmiyoruz pazartesi günü gidecek o kilolar..
canım oruçken spor yapmak ters tepmesin. oruç süremiz kısa değil malum.
ben de sahura kadar uyumuyorum uyumaya değmiyor zaten sahur saatine bakınca.
tek fark siz çalışıyonuz ben evdeyim
aynen aynen :) valla Allah sizlere kolaylıklar versin . hem çalışıp hem oruç olmak zor . sabahın erken saatinden itibaren. bir de uyku bölünüyor uykudan da eksik oluyorsunuz. Allah yardımcınız olsun.
kalori sitesine göre sahurda 500 kalori almışım. gün içinde yarısını yaksam spor yapmıcam çünkü. iftarda da çorba sadece. böyle devam edersem olur olur :) sadece dışarda iftar yaptığım zamanlar fazla yemiş olurum onda da ölçüyü aşmam.ramazan yarıcak bana hissediyorum
12 de kalktım ilk Günden zorlanmiyim diye bide Zaten saat 3 bucukta yattim sahura kadarda uyumamistim. Artik sahurda nasil yediysem sabah 78 kilo ciktim iftarda Az yerim insallah. Bu arada balkonlari yikadim birde cam sildim ama susamadim acikmadimda cok sukur
Düşündüğümüz de herşeyin fazlası zarar ekmeğin sebzenin meyvenin etin sütün
Hepsini hayatımızdan çıkarabilirmiyiz kesinlikle hayıır kilo veren arkadaşlar ne yapıyo
Herşeyden ama az az yiyo dimi olay bu kadar basit arkadaşlar. İp atlamayı da unutmamak lazım tabiiii
aslinda büyük firsat iradesi olan rahat verir.bana bakma sen bana 2 kilo vermekte zor.
Canım iftarda nasil dayaniyorsunuz sadece corba şok oldum caniniz hic mi bisey cekmez
Sayacı var galiba arkadaş 1700-2000 civarında yapıyodu her günbende var stepper da pek etkisini göremedim, gerçi düzenli yapmadım belki ondandır
ay benim mideme kramp giriyo yiyemiyorum bende
Normal değil mi 13 saat oldukızlar ben utanarak söylüyorum ama acıktım sanki
bence de,Normal değil mi 13 saat oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?