:)) yok canım ya o zamanlar 1500 kalorilik besleniydum emzirdigim icin. Ora faydalı da bana daral gelmisti kisitlamalayi farkettirmemem lazim kendime yoksa kuduruyrumBenim gibi çok yersen bunalırsın tabiiimillet az yiyince "ohh bugün 800 kaloriyle kapattımm" diyo
bende Uyumuyorum. Hic bir ramazanda da uyudugumu bilmem. Kalkamam öyle :) ramazan maneviyati guzel yaakızlar ben bu ramazan sahura kadar uyumama kararı aldım,
gün içinde minik minik uyursam da dayanırım inşallah...
arada da bol bol su, depo yapcam...
çok susuyorum da gün içinde...
ben de dün kendime torpil geçtim biraz,
ama öyle çok yemişim ki, sahura gerek kalmadı
bol su içtim sadece...
neyse pişman değilim, motivasyonum yerinde...
ben iftar ve sahur programlarını izlemeye bayılırım, tabi biraz da manevi yönden de zengin değerlendirmeye çalışcam inşallah..
öğle aram bir buçuk saat,
spor+uyku ile değerlendirecem kızım müsaade ettiğince...
2 mile leslie (30')
15' ip atlama (@deniz3344)
30-40' uyku
bakalım nasıl olacak...
benim esim de iki uc defa getirdi canli gül ama park bahçeden . Doğumda getirmedi ama vicdan azabi yasadi ben söyleyince uzuldu isi yoğun yoruluyor kosusturmaca ve stres icinde geciyor cicekleri aratmiyor sagolsun.kendisi bir cicek her aksam geliyor bende kokluyorumben çiçek ekmeğe de razıyım. 6 yıldır beraberiz. sadece nikahta elim boş kalmasın diye almıştı. ama iyi para verdiydi. iş arkadaşım sağolsun beraber gitmişlerdi. o aldırmış. hala saklarım çok güzel kurudu :)
niye bana çiçek almıyorsun diye soruyorum. cevap yok. ilginç :) bazısı da her ay dönümü, her yıl dönümü, bilmem ne günü demez gönderir.
insallah canim birazdan tarilicam 77 yen dusmusumdur umarimbravo...
ben de fazla çıktım bugün,
ama ben inanıyorum ki önümüzdeki pazartesi hepimiz eksileri görmüş olacaz.
Sayacı var galiba arkadaş 1700-2000 civarında yapıyodu her gün
Normal değil mi 13 saat oldu
benim esim de iki uc defa getirdi canli gül ama park bahçeden . Doğumda getirmedi ama vicdan azabi yasadi ben söyleyince uzuldu isi yoğun yoruluyor kosusturmaca ve stres icinde geciyor cicekleri aratmiyor sagolsun.kendisi bir cicek her aksam geliyor bende kokluyorumüzeri kebap filan kokuyorda
Canıl yılların alışkanlığı rğer evde iftar yapıyosan sadece çorba içeriiz yemek yaılmaz bizde :)dokayısıyla gözüm yemek de aramaz :)aslinda büyük firsat iradesi olan rahat verir.bana bakma sen bana 2 kilo vermekte zor.
Canım iftarda nasil dayaniyorsunuz sadece corba şok oldum caniniz hic mi bisey cekmez
ah güzelim sen mi kilo aldın bir de bana sor. annemle yurtdışında feci abarttık. 4 günde 4 haftalık yedim ve kesin 4 kilo aldımSelam kizlar
Önceki gün şehir dışında oldugumdan dün de ramazan öncesi isleri hallettigimden gelemedim araniza. Kilo alarak döndüm gerci ama hissttt çaktırmiyoruz pazartesi günü gidecek o kilolar..
aslinda bir corba yeter ardindan tv izlerken karpuz yerim veya cay icerimm. Bu arada bugün ki kadar kolay oruc tutmadimCanıl yılların alışkanlığı rğer evde iftar yapıyosan sadece çorba içeriiz yemek yaılmaz bizde :)dokayısıyla gözüm yemek de aramaz :)
Ama dışarıda yapıyosam iftarı o zaman yiyorum :)
Elhamdulillah iftarimizi yaptik rabbim cumlemizin oruclarini kabul etsin insaallah. Sahurda bir pogaca bir yumurta yedim. Iftarda bir kepce sehriye corbas, iki adet kofte ve karpuz yedim. Spor da yaptim bugun hic zor olmadi. 100 sguat ve 1.5 saat yuruyus yaptim.
Allah oruçlarınızı kabul etsin
bugünü güzel geçti ne açıktım nede susadım
iftar menüm
1kase kuru bamya çorbası
1kase cacık
2tane ızgara köfte
ah güzelim sen mi kilo aldın bir de bana sor. annemle yurtdışında feci abarttık. 4 günde 4 haftalık yedim ve kesin 4 kilo aldım
Menümü yazayim biraz azarlayin kizlar beni yoksa yemege devam edecekmisim gibi geliyor banazati cokk yedim
1 kase domates çorbası
2 parca kuzu haşlama
2 kaşık pilav
1 tatli tabagi salata
2 lokma pide
Ardindan 1 tane halka tatlisi
Cokkk güzel geçirmişsin hemde:))Selam kızlar :) Allah oruclarınızı kabul etsin :) güzel bir gündü.
İFTAR
1 kase çorba
Ekmek yok
2 tane küçük medinehurması ( tatlı krizi yaşamayayım diye )
Genel olarak iftarı da hafif geçiştirmiş bulunmaktayım. Mutluyum huzurluyum :)
Şimdi sahura kadar su içerim bol bol. Ayran içebilirim. Bir de karpuz yiyebilirim İlk günü güzel geçirdim sanırım. Ramazan boyu böyle devam etsem süper olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?