Kızlar menüleriniz çok güzel :) herkes iftarı hafif atlatmış görünüyor
Milad dışında :) canım evet biraz fazla kaçırmışsın ilk gün diye olabilir ama diğer günler dikkat et olur mu yoksa gece gece spor cezası yazacam sana :)
Sağol tatlım :) darısı başınaCokkk güzel geçirmişsin hemde:))
yok güzelim bir iki gün bekleyip tartılacağım ama karnım çok şiş sorma. ya ben niye böyle açgözlüyüm bilmiyorum niye yer insan o kadar? sinir oldum kendime. yediğimde hep tatlı. tatlı sevmeyen insanlar ne şanslıAminn.. yaa su sen beni strese sokuyorsun yaaa iftarda bu kadar az yiyerek nasil duruyorsun kuzum ya:))
Sıvı ağırlıklı beslenmissin cok güzel canım..
Tartildin mi canım? Belkide sana oyle geliyordur.. bende hic fena almamamisim valla
canım bende tatlıya helede çikolata karşı koyamayan bir insanin ama hurma yiyerek kendimi kontrol edebiliyorum çok şükür. Ama hurmayı tekli sayılarda yemek lazımmış...yok güzelim bir iki gün bekleyip tartılacağım ama karnım çok şiş sorma. ya ben niye böyle açgözlüyüm bilmiyorum niye yer insan o kadar? sinir oldum kendime. yediğimde hep tatlı. tatlı sevmeyen insanlar ne şanslı
Bn pek sohbete dahil olamadım ama teşekkürler canımm..kızlar Ramazan ayınız mübarek olsun. ne güzel muhabettiniz var. çok hoşuma gitti. biz de yok Ramazan. Biz Amerikalıyız. Ben küçükken yerleşmişiz Türkiyeye.
hurmaya bayılırımcanım bende tatlıya helede çikolata karşı koyamayan bir insanin ama hurma yiyerek kendimi kontrol edebiliyorum çok şükür. Ama hurmayı tekli sayılarda yemek lazımmış...
Bendeeeeehurmaya bayılırım
Bende bir kase domates corbasi ictim.Menümü yazayim biraz azarlayin kizlar beni yoksa yemege devam edecekmisim gibi geliyor banazati cokk yedim
1 kase domates çorbası
2 parca kuzu haşlama
2 kaşık pilav
1 tatli tabagi salata
2 lokma pide
Ardindan 1 tane halka tatlisi
kızlar Ramazan ayınız mübarek olsun. ne güzel muhabettiniz var. çok hoşuma gitti. biz de yok Ramazan. Biz Amerikalıyız. Ben küçükken yerleşmişiz Türkiyeye.
Bende bir kase domates corbasi ictim.
1 bir catal karpuz
4 kasik pilav
6 kaşık salata
ekmek yok.
2 hurma
azcikta Güllaç
simdide cay.
Menunde bisey yok ilk gün.kizamam sana
yok güzelim bir iki gün bekleyip tartılacağım ama karnım çok şiş sorma. ya ben niye böyle açgözlüyüm bilmiyorum niye yer insan o kadar? sinir oldum kendime. yediğimde hep tatlı. tatlı sevmeyen insanlar ne şanslı
Bende bir kase domates corbasi ictim.
1 bir catal karpuz
4 kasik pilav
6 kaşık salata
ekmek yok.
2 hurma
azcikta Güllaç
simdide cay.
Menunde bisey yok ilk gün.kizamam sana
ben de seviyorum her türlü tadı sormaseninde bakis açın benim hoşuma gitti. Ne guzel yadirgamiyorsun. Gerçi kucukken yerlesmissiniz gözlemlemissindir..
keske tatliyi yemeseydim ama dedigin gibi ilk gun yarin daha iyi olacak insallah. .
Ya bana ne demeli sansli mıyım sence her yemegi cok seviyorum tatliyi, tuzluyu, eksiyi ve aciyi... ben başımı nerelere vurayim yaa
Hristiyan misin canım . Neden Türkiyeyi tercih etmişler ailenler merak ettim sevmisler mi :)kızlar Ramazan ayınız mübarek olsun. ne güzel muhabettiniz var. çok hoşuma gitti. biz de yok Ramazan. Biz Amerikalıyız. Ben küçükken yerleşmişiz Türkiyeye.
ben de seviyorum her türlü tadı sormaama böyle olmaz hiçbirşeyi abartmamak gerek. herşeyden tadımlık yemek gerek. asıl bence bu büyük bir sınav. insan bunu yapmayı öğrenmeli. hastalık durumu yoksa yada başka ciddi bir durum yani çok yemekten kaynaklı ise fazla kilolu olmak bence iyice düşünmeliyiz. ben şahsen kendime çok kızıyorum. dünyada bu kadar aç varken. ay nasıl desem kızlar çok yanlış bence.
bende pis bogazlik ediyorumyok güzelim bir iki gün bekleyip tartılacağım ama karnım çok şiş sorma. ya ben niye böyle açgözlüyüm bilmiyorum niye yer insan o kadar? sinir oldum kendime. yediğimde hep tatlı. tatlı sevmeyen insanlar ne şanslı
Cok haklısın midemize eziyet ediyoruz agrilasiyor fenalasiyoruz filan filan nefsimize hakim olamiyoruz sahsen az yeme sinavini bile hakkiyla yerine getiremedikten sonra psikolojik bunalima girip anlik benden olmaz diyorumben de seviyorum her türlü tadı sormaama böyle olmaz hiçbirşeyi abartmamak gerek. herşeyden tadımlık yemek gerek. asıl bence bu büyük bir sınav. insan bunu yapmayı öğrenmeli. hastalık durumu yoksa yada başka ciddi bir durum yani çok yemekten kaynaklı ise fazla kilolu olmak bence iyice düşünmeliyiz. ben şahsen kendime çok kızıyorum. dünyada bu kadar aç varken. ay nasıl desem kızlar çok yanlış bence.
evet canım. annem uluslararası bir firmada çalışırken buraya gelmişler ve kalmışlar. çok sevmişler. ben burada büyüdüm. annem hep der iyiki geri dönmedik, burada çocuk büyütmek daha iyi, insanlar daha iyi diye.Hristiyan misin canım . Neden Türkiyeyi tercih etmişler ailenler merak ettim sevmisler mi :)
Gercekten bu ülke iyi zor günlerde oldu tabi ama insanlar Simarik degil Gecmis vefalar cefalar emeklerle dolu, merhamet ve bazi degerli duygular derken uzar gider Türk toplumu guzel. Istanbulda miydin Bizimde gecmisimiz sizden fazla yani dedelerim beyaz rusya tarafindan gelmislerevet canım. annem uluslararası bir firmada çalışırken buraya gelmişler ve kalmışlar. çok sevmişler. ben burada büyüdüm. annem hep der iyiki geri dönmedik, burada çocuk büyütmek daha iyi, insanlar daha iyi diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?