♥haftalık kilo verme yarışması♥

İstanbuldayım canım. evet ben de katılıyorum dediklerine. benim çok arkadaşım hep bir yerlerden gelmişler gerçekten. Beyaz Rusyadan demek. ne güzel.

Canim bende uyumayacagim iftar sahur arasi zaten cok kisa anca yetisiyo hersey

bence hepimiz ediyoruz ortak bir bilinç var burda. beraber aşacağız bu durumu. kararlı olmak ve destek olmak gerek birbirimize. burayı bu yüzden sevdim ben.
Inşallah canim. Ben 105 le dogum yaptm bir ayda kendiliginden 90 a indi .ve durdu..sonra bi bucuk senede bu kiloma indim cok yuruyis yaptim.bogazimi tuttum dönem dönem yavasta olsa verdim..ama.hic bir ayda iki kilo veremedim. En fazla bir kilo tamam az ama Baktiyorum şöyle zaten gecmis zaman fark 14 kilo yine de az değil diyorm eskisi kadar uzmuyorum kendimi. sende 60 lar grubuna indin ne güzel bedeni alistirirak inmekte avantaj
Hizli zayiflayipta hizli çok kilo alanlari görüyoruz buda tesellm olsun

Canim eline emegine saglik ne guzel uzun uzun yazmissin
cok guzel bilgiler zaten peygamber efendimizin beslenme tarzina ve tavsiyelerine uysak ne kilo ne sağlık problemi kalir ama nerdee

biraz yürüyüş yapmak için çıkmıştım ama ne mümkün park insan kaynıyor sadece yarım saat yürüyebildim yarım saat de okuldan gelirken yürüdüm kızlar yürüyüş için zaman kalmıyor sizde durumlar nasıl sabah erken kalkmak için şimdi biraz uyumam gerekiyor oda bütün zamanımı mahvediyor.

ya Su çok merak ettim sen nasıl 99 oldun? Doğumla mı?
Yok tatlım evli değilim ben nişanlıyım. Hatta nişanlım askerdeyken bu kiloları verdim şok oldu döndüğünde
Ben yemek yemeyi bilmiyordum gerçekten neyi ne zaman yicem ne ile yemeliyim ne kadar yemeliyim bilmiyordum.
Çok yemek yemekten mideme kıramplar girerdi iftar sonrası zehir olurdu bana çok yediğim için ama akıllanmaz ertesi gün yine aynısını yapardım.
Yedikçe mutlu olduğumu sanırdım ama artık bi süre sonra yediğim hiç bi şey tatmin etmemeye çalıştı.

Hepfitcim dediklerine katiliyorum meyve konusunda o kadina hic inanmıyorum meyve candir yaaa

Valla doyuyorum hemen ya.
Mesela sofrada daha çeşitler vardı ama yesem midem rahatsız olacak biliyorum dedim ne gerek var doyduysan kalk

harikasın gerçekten. bir de senle aynı boydayız ve ben de evlenmeden önce 58 kiloydum bu yüzden ekstra ilham kaynağımsın.

Canim cocukla 12 ye kadar nasil uyuyosun ya benim kizim 7:30 da uyaniyo

Canim ben abarti bisey gormedim ama

Kızlar iftara 1 saat kala benim Oruç gitti
Regli oldum... Durdu durdu 1 saatcik daha bekleyemedi

Tartı da beni hiç güldürmedi
Öyle Şişkinim ki, çok rahatsızım. Hiç yemek istemiyorum, ama yemekleri görünce de hapır hupur yiyorum

Noluyo bana ya

Kizlar bugunki menum
Sahur
1orta boy tost
Domates zeytin salatalik peynir kirmizi biber cay
4 kayisi
Bol su
Iftar
2 hurma
1 kase y ogurt corba
7-8 kasik taze fasulye yemeği
5-6 kaşık cacik
Salata
Ara 4cilek 4 kiraz 1 lokma kunefe esimden tadina baktim kendim yemedim
Ara 4 kayisi
Ara 4 kuru erik

Reglinin etkisi canim saglikli seyler al eve ben artik eski alışkanlıklarımi biraktim eve almayinca yenmiyo
mesela Ramazan alIsverisinde kuru meyveler hurma ve tatli niyetine meyveli yogurt aldim sadece

İstanbuldayım canım. evet ben de katılıyorum dediklerine. benim çok arkadaşım hep bir yerlerden gelmişler gerçekten. Beyaz Rusyadan demek. ne güzel.
Cocuklugumdan beri beyaz rusya taraflari biliyrdum. annem soylemisti. Biraz once aradim emin olmak icin ben hatırlamıyorum dedi memlekette anne ve babamin köyleri cerkes köyleri.
biz şu adige yazan yeşil bayrakli yerden gelmisiz . Hemde 1860 sürgünü ile gelinmis. Bende saniyorum 1920 li yillarda filan gelindi yeni öğrendim sürgünde 1 milyona yakin insanda denize dökülmüş kandirilarak bizler sag kalan cerkes milletiyiz

Eklentiler

• Screenshot_2015-06-18-23-29-01-1.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…