♥haftalık kilo verme yarışması♥

wow süpermiş. benim de en yakın arkadaşım çerkez. senden iyi olmasın çok severim kendisini

Iyi aksamlar kizlar gecmisi okudum sayılır. Net paketim az kaldi. Hem de ramazan ayinda fazla telefon ile mesgul olmak istemiyorum o yuzden cok aktif olamayacagim ama kilo bildirimi yaparim. Bu arada diyet bozuldu ama bugun 83.6 kg idim. Almamisim. Cunki cok yogun bir hayatim var.bir tarafi toplarken diger taraf dagiliyor.
Bir bakarim benim kucuk banyoya kaçmış babasi da suyu açmış eline vermis oynuyor. Babasi da seyrediyor. Ardindan kizim da dahil oluyor. Sonra olan bana oluyor. Hergun ikisini de yıka.
ay cok konuştum. Hayirli ramazanlar. Arada dalarim.ben boyle

Canim kizimin uyku duzenini degistirdim ramazana özel. Saat 10 bucukta uyuttum sabahta 10 Da uyandi ben emzirmeye baslayip o emerken uyudum sonra babasi kalkip 12 ye kadar yatakta oynadi kiziyla bende uyudum.
ayyhh ne kadar guzel bizim babamiz iste benim kizim aksam on bucuk onbirde yatar sabah yine erken kalkar neyse canlari sagolsun onlarin
hayat onlarla guzel

Olan hep kadina olur zaten
bosver tadini cikarmak en guzeli

Canim ben abarti bisey gormedim ama

sagol canim. tatli fazla oldu.

Yarin bahanelerin ardina gizlenmeyecegiz ikimizde soz mü?

sıkma caniniil. Bu arada kilonda hosuma gitti 84 bile degilsin artik bravoo ..sana da hayırlısı ramazanlar canim
ayyhh ne kadar guzel bizim babamiz iste benim kizim aksam on bucuk onbirde yatar sabah yine erken kalkar neyse canlari sagolsun onlarin
hayat onlarla guzel
:)))) demekki senin kiz uyanik bu numaralar bana sökmez diyo yani oyle.canim

Hayırlı sahurlar kızlar :) bitti gerçi sahur günaydın diyeyim :) hemen menümü yazayım
SAHUR
2 haşlanmış yumurta
Avuç içim kadar pide
Peynir
Domates, salatalık
2 minik parça kavurma
1 ceviz içi
Çay

Mavimli canım sağol :) ramazan ruhu güzeldir gözlemlemişsin zaten :)

Tatlıtambakcığımmmmm buradan çok uzak kalma bildirim yapmaya geldikçe bir kaç sayfa oku :) uzaklaşınca kilo alıyo insan aman dikkat canımm :) kendini de çok yıpratma sen toplarsın arkandan dağılır dığanın kanunu gibi bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…