Ne güzel sohbetler etmişsiniz kızlar.
Bizde iftarı yaptık çayımızı içtik sonra sevdiceğimle birlikte yürüyüşe çıktık 1 saat kadar turladık.
wow süpermiş. benim de en yakın arkadaşım çerkez. senden iyi olmasın çok severim kendisiniCocuklugumdan beri beyaz rusya taraflari biliyrdum. annem soylemisti. Biraz once aradim emin olmak icin ben hatırlamıyorum dedimemlekette anne ve babamin köyleri cerkes köyleri.
biz şu adige yazan yeşil bayrakli yerden gelmisiz . Hemde 1860 sürgünü ile gelinmis. Bende saniyorum 1920 li yillarda filan gelindi yeni öğrendimsürgünde 1 milyona yakin insanda denize dökülmüş kandirilarak bizler sag kalan cerkes milletiyiz
Canim kizimin uyku duzenini degistirdim ramazana özel. Saat 10 bucukta uyuttum sabahta 10 Da uyandi ben emzirmeye baslayip o emerken uyudum sonra babasi kalkip 12 ye kadar yatakta oynadi kiziyla bende uyudum.Canim cocukla 12 ye kadar nasil uyuyosun ya benim kizim 7:30 da uyaniyo
wow süpermiş. benim de en yakın arkadaşım çerkez. senden iyi olmasın çok severim kendisini
işte onu bilmiyorum desemne güzel nereli
Su kilo verme döneminde iftarda ne yiyordun? Ramazanda kilo verdin mi hiç?Teşekkür ederim canım benim
Tamam canımişte onu bilmiyorum desemsöylemişti ama hatırlamıyorum. soracağım gene
ayyhh ne kadar guzel bizim babamiz iste benim kizim aksam on bucuk onbirde yatar sabah yine erken kalkar neyse canlari sagolsun onlarinCanim kizimin uyku duzenini degistirdim ramazana özel. Saat 10 bucukta uyuttum sabahta 10 Da uyandi ben emzirmeye baslayip o emerken uyudum sonra babasi kalkip 12 ye kadar yatakta oynadi kiziyla bende uyudum.
Olan hep kadina olur zatenIyi aksamlar kizlar gecmisi okudum sayılır. Net paketim az kaldi. Hem de ramazan ayinda fazla telefon ile mesgul olmak istemiyorum o yuzden cok aktif olamayacagim ama kilo bildirimi yaparim. Bu arada diyet bozuldu ama bugun 83.6 kg idim. Almamisim. Cunki cok yogun bir hayatim var.bir tarafi toplarken diger taraf dagiliyor.
Bir bakarim benim kucuk banyoya kaçmış babasi da suyu açmış eline vermis oynuyor. Babasi da seyrediyor. Ardindan kizim da dahil oluyor. Sonra olan bana oluyor. Hergun ikisini de yıka.
ay cok konuştum. Hayirli ramazanlar. Arada dalarim.ben boyle
Canim ben abarti bisey gormedim ama
Kızlar iftara 1 saat kala benim Oruç gitti
Regli oldum... Durdu durdu 1 saatcik daha bekleyemedi
Tartı da beni hiç güldürmedi
Öyle Şişkinim ki, çok rahatsızım. Hiç yemek istemiyorum, ama yemekleri görünce de hapır hupur yiyorum
Noluyo bana ya
Bravo canim. Helal olanda bu zaten benim fazla olarak yediğim hersey haram..Valla doyuyorum hemen ya.
Mesela sofrada daha çeşitler vardı ama yesem midem rahatsız olacak biliyorum dedim ne gerek var doyduysan kalk
sagol canim. tatli fazla oldu.
Yarin bahanelerin ardina gizlenmeyecegiz ikimizde soz mü?
sıkma caniniil. Bu arada kilonda hosuma gitti 84 bile degilsin artik bravoo ..sana da hayırlısı ramazanlar canimIyi aksamlar kizlar gecmisi okudum sayılır. Net paketim az kaldi. Hem de ramazan ayinda fazla telefon ile mesgul olmak istemiyorum o yuzden cok aktif olamayacagim ama kilo bildirimi yaparim. Bu arada diyet bozuldu ama bugun 83.6 kg idim. Almamisim. Cunki cok yogun bir hayatim var.bir tarafi toplarken diger taraf dagiliyor.
Bir bakarim benim kucuk banyoya kaçmış babasi da suyu açmış eline vermis oynuyor. Babasi da seyrediyor. Ardindan kizim da dahil oluyor. Sonra olan bana oluyor. Hergun ikisini de yıka.
ay cok konuştum. Hayirli ramazanlar. Arada dalarim.ben boyle
:)))) demekki senin kiz uyanik bu numaralar bana sökmez diyo yaniayyhh ne kadar guzel bizim babamiz iste benim kizim aksam on bucuk onbirde yatar sabah yine erken kalkar neyse canlari sagolsun onlarin
hayat onlarla guzel
Söz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?