- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Boşveeer bir seçim yaptık ve sonucuna katlanıyoruz yapacak birşey yooookkkk.benim esim de iki uc defa getirdi canli gül ama park bahçeden . Doğumda getirmedi ama vicdan azabi yasadi ben söyleyince uzuldu isi yoğun yoruluyor kosusturmaca ve stres icinde geciyor cicekleri aratmiyor sagolsun.kendisi bir cicek her aksam geliyor bende kokluyorumüzeri kebap filan kokuyorda
En güzelini siz yapıyosunuz iftar yapıcam diye aylarca evlerine çocuklarına et tavuk almayanlar şimdi doldurup çöpe döküyolar yenmiyo çünkü.Canıl yılların alışkanlığı rğer evde iftar yapıyosan sadece çorba içeriiz yemek yaılmaz bizde :)dokayısıyla gözüm yemek de aramaz :)
Ama dışarıda yapıyosam iftarı o zaman yiyorum :)
900 gram su varmış vücudunda gitmişşşş :)15.06 ----> 54,8
16.06 ---->54,7
17.06 ----> 55,0
18.06 ----> 54,1
Hehoyt :) yuppi
Maşallah sanaaa maşallah sana sporunu kaçta yaptın? arkadaşlar sormuştu da dün.Elhamdulillah iftarimizi yaptik rabbim cumlemizin oruclarini kabul etsin insaallah. Sahurda bir pogaca bir yumurta yedim. Iftarda bir kepce sehriye corbas, iki adet kofte ve karpuz yedim. Spor da yaptim bugun hic zor olmadi. 100 sguat ve 1.5 saat yuruyus yaptim.
Hoşgeldinnn biraz dikkat et biraz da spor yaptın mı tamamdır.ah güzelim sen mi kilo aldın bir de bana sor. annemle yurtdışında feci abarttık. 4 günde 4 haftalık yedim ve kesin 4 kilo aldım
Diyetler işe yaradı demek ki hem ben dedim size oruç tutmak diyet yapmaktan daha kolay diyeaslinda bir corba yeter ardindan tv izlerken karpuz yerim veya cay icerimm. Bu arada bugün ki kadar kolay oruc tutmadim
1 saat içinde tatlıyı da mı yedinnnn?Menümü yazayim biraz azarlayin kizlar beni yoksa yemege devam edecekmisim gibi geliyor banazati cokk yedim
1 kase domates çorbası
2 parca kuzu haşlama
2 kaşık pilav
1 tatli tabagi salata
2 lokma pide
Ardindan 1 tane halka tatlisi
Bence de ama oldum olası tatlı çeker beni. O yüzden burdayız zatennn. Meyve düşkünüyüm ama ekşi meyveleri bile sevmemm.yok güzelim bir iki gün bekleyip tartılacağım ama karnım çok şiş sorma. ya ben niye böyle açgözlüyüm bilmiyorum niye yer insan o kadar? sinir oldum kendime. yediğimde hep tatlı. tatlı sevmeyen insanlar ne şanslı
kızlar Ramazan ayınız mübarek olsun. ne güzel muhabettiniz var. çok hoşuma gitti. biz de yok Ramazan. Biz Amerikalıyız. Ben küçükken yerleşmişiz Türkiyeye.
Merak ettimm niye ki?canım bende tatlıya helede çikolata karşı koyamayan bir insanin ama hurma yiyerek kendimi kontrol edebiliyorum çok şükür. Ama hurmayı tekli sayılarda yemek lazımmış...
Canım benim oruç tutmanın felsefesi bu aslında ama ne yazık ki bizim insanlarımız pek anlayıp uygulayamıyo bunu hepimiz biliyoruzben de seviyorum her türlü tadı sormaama böyle olmaz hiçbirşeyi abartmamak gerek. herşeyden tadımlık yemek gerek. asıl bence bu büyük bir sınav. insan bunu yapmayı öğrenmeli. hastalık durumu yoksa yada başka ciddi bir durum yani çok yemekten kaynaklı ise fazla kilolu olmak bence iyice düşünmeliyiz. ben şahsen kendime çok kızıyorum. dünyada bu kadar aç varken. ay nasıl desem kızlar çok yanlış bence.
Pekiii o kadar çok yerken hayatında spor kelimesi gibi birşey var mıydı canım bence ondan da bahsettt.Yok tatlım evli değilim ben nişanlıyım. Hatta nişanlım askerdeyken bu kiloları verdim şok oldu döndüğünde
Ben yemek yemeyi bilmiyordum gerçekten neyi ne zaman yicem ne ile yemeliyim ne kadar yemeliyim bilmiyordum.
Çok yemek yemekten mideme kıramplar girerdi iftar sonrası zehir olurdu bana çok yediğim için ama akıllanmaz ertesi gün yine aynısını yapardım.
Yedikçe mutlu olduğumu sanırdım ama artık bi süre sonra yediğim hiç bi şey tatmin etmemeye çalıştı.
Sen olayı çözdün yaaaa tebriklerrr benim onu yapabilmem için daha bir 5 kilo vermem lazımmmm.Valla doyuyorum hemen ya.
Mesela sofrada daha çeşitler vardı ama yesem midem rahatsız olacak biliyorum dedim ne gerek var doyduysan kalk
Aynennn babası geç uyutuyo ki birlikte öyleye kadar uyusunlar ama sabaha kadar mıy mıy rahatsızdı bugünn.Canim cocukla 12 ye kadar nasil uyuyosun ya benim kizim 7:30 da uyaniyo
Hemen spora başla var yaaa bu bir fırsattt geçen hafta hem öncesinde hem de başladığı zaman hiç aksatmadan hareket ettimmm hem iştahım kapandı hem de metabolizmam çok hızlıydı.Kızlar iftara 1 saat kala benim Oruç gitti
Regli oldum... Durdu durdu 1 saatcik daha bekleyemedi
Tartı da beni hiç güldürmedi
Öyle Şişkinim ki, çok rahatsızım. Hiç yemek istemiyorum, ama yemekleri görünce de hapır hupur yiyorum
Noluyo bana ya
Daha iyisini bulamazdim malesef eşim bana katlanıyorBoşveeer bir seçim yaptık ve sonucuna katlanıyoruz yapacak birşey yooookkkk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?