Ne yaramasi boyle yapsam diye yaziyorum ama gerçek bir corba ve karpuzdan farkliDiyetler işe yaradı demek ki hem ben dedim size oruç tutmak diyet yapmaktan daha kolay diye
Ne yaramasi boyle yapsam diye yaziyorum ama gerçek bir corba ve karpuzdan farkli
.Güllaç pilav corba salata karpuz dünkü gercegim malesef
neden sizde de mi din farkindan dolayiBizde de yok ama hep özenmişimdir huzurla ramazan geçirenlere
Yok yaaa ben rahatlıkla oruç tutabilen biriyim hatta küçükken bile annemler bıraktırmaya çalışırlardı ben tutardım eşimle birkaç kez tutmaya kalktık her seferinde beni pişman etti sigarasızlıktan psikolojisi bozuluyo o ben tutucaam deyince ben hiç niyetlenmedim bile öyle daha çok gücüme gidiyo yaptıklarıneden sizde de mi din farkindan dolayi
Eskiden olsa daha çok yermişsin gibi geliyo bana ben öyleydim çünkü.Ne yaramasi boyle yapsam diye yaziyorum ama gerçek bir corba ve karpuzdan farkli
.Güllaç pilav corba salata karpuz dünkü gercegim malesef
Ye canim ölçülü bi şekilde :) öbür türlü insan stres yapabiliyoriyi iyi bende bugün tramisu yemeyi planlıodum, nasıl söylesem diyodum iyi oldu senin dünkü gerçeğin
Yok yaaa ben rahatlıkla oruç tutabilen biriyim hatta küçükken bile annemler bıraktırmaya çalışırlardı ben tutardım eşimle birkaç kez tutmaya kalktık her seferinde beni pişman etti sigarasızlıktan psikolojisi bozuluyo o ben tutucaam deyince ben hiç niyetlenmedim bile öyle daha çok gücüme gidiyo yaptıkları
en zorlanmayacak kişimiz sensin galiba zaten 2 öğün yiyordun mideyi de küçülttün maşallah ne güzel ama ben de önceki senelere göre daha iyi tutuyorum sankiKızlaaarrrrr nasıl gidiyor oruçlarınız
Elhamdülillah ben iyiyim mideyi küçültmek işe yaradı nihayet
Son 2 saat 20 dakika bizde ilk biz açacağız nasip olursa
ben de çerkezler rusyadan gelme diye duymuştum ama gerçek mi bilemiyorum,baba tarafım araplardan gelme çok çok eskiden, anne tarafım çerkez o da ruslardan gelmeyse ben de çok karmancurman bir melezim anlaşılan,ama müslümanım elhamdülillah çok şükür rabbime müslüman bir anne babadan doğduğum içinGercekten bu ülke iyi zor günlerde oldu tabi ama insanlar Simarik degil Gecmis vefalar cefalar emeklerle dolu, merhamet ve bazi degerli duygular derken uzar gider Türk toplumu guzel. Istanbulda miydin Bizimde gecmisimiz sizden fazla yani dedelerim beyaz rusya tarafindan gelmisler
ama suyunu içiyordur canım,terleyip vücudun iyice susuz kalmasın,neyse sen bir dene bakalım bişey olmazsa biz de denerizhaaaaa ben bugün öğle arası leslie yapıcam(süresini emin değilim ama 1-2-3 gücümün yettiği yere kadar yapıcam)
sebebini de açıklayım burda su arkadaşımız iki öğün beslenip ara öğün yapmayıp hemde sporunu yapıyordu, halen oruçken yapıyor sanırım. ben orucu açınca halim kalmıyor spor yapamıyorum
canım zaten sadece 1 mil yapabildim ağzım kuruyunca bıraktımama suyunu içiyordur canım,terleyip vücudun iyice susuz kalmasın,neyse sen bir dene bakalım bişey olmazsa biz de deneriz
Yürüyüş yapıyorum canım.haaaaa ben bugün öğle arası leslie yapıcam(süresini emin değilim ama 1-2-3 gücümün yettiği yere kadar yapıcam)
sebebini de açıklayım burda su arkadaşımız iki öğün beslenip ara öğün yapmayıp hemde sporunu yapıyordu, halen oruçken yapıyor sanırım. ben orucu açınca halim kalmıyor spor yapamıyorum
Evet tatlım normalde 2 öğün yiyordum zaten baya faydasını gördüm.en zorlanmayacak kişimiz sensin galiba zaten 2 öğün yiyordun mideyi de küçülttün maşallah ne güzel ama ben de önceki senelere göre daha iyi tutuyorum sanki
Ben cevap vereyimMerak ettimm niye ki?
Ya ben kendimi bildim bileli acaip üşengeç biriydim.Pekiii o kadar çok yerken hayatında spor kelimesi gibi birşey var mıydı canım bence ondan da bahsettt.
Regl döneminde spor yapmak acaip kilo verdiriyor gerçekten. Ben de öyle yani en azından.Hemen spora başla var yaaa bu bir fırsattt geçen hafta hem öncesinde hem de başladığı zaman hiç aksatmadan hareket ettimmm hem iştahım kapandı hem de metabolizmam çok hızlıydı.
Evet susuzluktan olabilir ya da peynir tuzluysa ondan da olabilir.Dün sabah kalktım saat 6.30 ipimi atlıyim sonra kahvaltı yaparım dedim artık işte yapamıycam diye.
Yarım saat kadar 1500 sayı atladım
Kahvaltıya zamanım kalmadı ayakta domates peynir zeytin çatalladım çıktım evden
Tabii ki suyumu da içemedim herzaman ki gibi bol bolll.
Öğle ekmek peynir zeytin domates salatalık yine az zamanım vardı atıştırdımm
Akşam annemler bahçeden meyve yollamıştı bol kiraz kayısı yedim yemek yemedim biraz da moralim bozuktu gerçi.
Ama sabah tartıldım 58.10 yanii 400 gram artıdayım yaaa su içmediğim için bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?