♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ne yaramasi boyle yapsam diye yaziyorum ama gerçek bir corba ve karpuzdan farkli
.Güllaç pilav corba salata karpuz dünkü gercegim malesef

iyi iyi bende bugün tramisu yemeyi planlıodum, nasıl söylesem diyodum iyi oldu senin dünkü gerçeğin

Arkadaşlar Merhaba benimde kilolarimla başım acayip dertte son zamanlarda çok hızlı kilo artışı başladı ve göbek basen ne ararsan var maşallah eşimde sıkilmaya başladı benim bu halimden önceden böyle değildim. Spora başladım başladığım yerde ramazanda iftardan sonra faaliyet yokmuş ben şimdi ramazanda kilo verebilir miyim bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Boy 160 kilo 73 şöyle 55e felan düşsem süper olcak..

neden sizde de mi din farkindan dolayi
Yok yaaa ben rahatlıkla oruç tutabilen biriyim hatta küçükken bile annemler bıraktırmaya çalışırlardı ben tutardım eşimle birkaç kez tutmaya kalktık her seferinde beni pişman etti sigarasızlıktan psikolojisi bozuluyo o ben tutucaam deyince ben hiç niyetlenmedim bile öyle daha çok gücüme gidiyo yaptıkları

Kızlaaarrrrr nasıl gidiyor oruçlarınız
Elhamdülillah ben iyiyim mideyi küçültmek işe yaradı nihayet
Son 2 saat 20 dakika bizde ilk biz açacağız nasip olursa
en zorlanmayacak kişimiz sensin galiba zaten 2 öğün yiyordun mideyi de küçülttün maşallah ne güzel ama ben de önceki senelere göre daha iyi tutuyorum sanki

haaaaa ben bugün öğle arası leslie yapıcam(süresini emin değilim ama 1-2-3 gücümün yettiği yere kadar yapıcam)
sebebini de açıklayım burda su arkadaşımız iki öğün beslenip ara öğün yapmayıp hemde sporunu yapıyordu, halen oruçken yapıyor sanırım. ben orucu açınca halim kalmıyor spor yapamıyorum

ben de çerkezler rusyadan gelme diye duymuştum ama gerçek mi bilemiyorum,baba tarafım araplardan gelme çok çok eskiden, anne tarafım çerkez o da ruslardan gelmeyse ben de çok karmancurman bir melezim anlaşılan,ama müslümanım elhamdülillah çok şükür rabbime müslüman bir anne babadan doğduğum için

ama suyunu içiyordur canım,terleyip vücudun iyice susuz kalmasın,neyse sen bir dene bakalım bişey olmazsa biz de deneriz

Yürüyüş yapıyorum canım.
İftardan sonra bi ağırlık çöküyor üstüme yapamıyorum ben.

en zorlanmayacak kişimiz sensin galiba zaten 2 öğün yiyordun mideyi de küçülttün maşallah ne güzel ama ben de önceki senelere göre daha iyi tutuyorum sanki
Evet tatlım normalde 2 öğün yiyordum zaten baya faydasını gördüm.
Şöyle 5 gibi falan acıkmaya başlıyorum

Pekiii o kadar çok yerken hayatında spor kelimesi gibi birşey var mıydı canım bence ondan da bahsettt.
Ya ben kendimi bildim bileli acaip üşengeç biriydim.
Her yere araçla giden diğer odaya sofra kurulacak diyelim ki hepsini siniye koyup giden fazla gelip gitme olmasın diye.Koltuğa yapışık yaşardım kısacası.
Şimdi hareketsiz günüm geçse vicdan azabı çekiyorum.
Sofrayı kurarken tek tek götürüyorum yemek ve kap kacağı ki hareket olsun.

Evet susuzluktan olabilir ya da peynir tuzluysa ondan da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…