• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Bravo canim. Helal olanda bu zaten benim fazla olarak yediğim hersey haram..
İşte dini boyutta düşünürsek yemeyiz hem dimi.Ramazanı layıkıyla geçirelim inşaallah.Peygamber efendimizin dediği gibi midenin 3 te 1 i yemek 3 te 1 i su kalan 3 te 1 de boş kalmalı.

Su kilo verme döneminde iftarda ne yiyordun? Ramazanda kilo verdin mi hiç? :cool: Ayyy sırf bu iftar yüzünden hiçbir yere iftara gidesim gelmiyor şunu da ye bunu da ye :63:
Canım geçen eylülde başladım ben diyete yani ilk defa ramazana denk geldim.
Ama şu şekil yapıyorum sahurda peynir yoğurt süt yumurta tarzı yiyorum.
Ben çok çeşit yemek yiyemiyorum yapım gereği. Maksimum iki çeşit olmalı.
Mesela börek çorba salata karpuz var diyelim ki iftar menüsünde ben bunlardan börek ve karpuz yiyebilirim sadece.
Sen de misafirliğe gittiğin zaman ya normalde yiyeceklerinin çeyreğini ye ya da iki üç çeşit seç onlardan ye.

Yok yaaa ben rahatlıkla oruç tutabilen biriyim hatta küçükken bile annemler bıraktırmaya çalışırlardı ben tutardım eşimle birkaç kez tutmaya kalktık her seferinde beni pişman etti sigarasızlıktan psikolojisi bozuluyo o ben tutucaam deyince ben hiç niyetlenmedim bile öyle daha çok gücüme gidiyo yaptıkları :KK43:
Keske sabredebilsen oruç farz biliryrsn. Esin yüzünden gunaha girmeye degmez. böyle daha zarardasin. Bir cok ailede oruc olup kendini kaybeden kiran bireyler var sinav Dünyası sabirda zor iş ama mükafat var işte

Back
X