Aaa görmemiştim canım kusuruma bakmayın.Maşallah sanaaa maşallah sana sporunu kaçta yaptın? arkadaşlar sormuştu da dün.
İşte dini boyutta düşünürsek yemeyiz hem dimi.Ramazanı layıkıyla geçirelim inşaallah.Peygamber efendimizin dediği gibi midenin 3 te 1 i yemek 3 te 1 i su kalan 3 te 1 de boş kalmalı.Bravo canim. Helal olanda bu zaten benim fazla olarak yediğim hersey haram..
Kısa dönem yaptı askerliğini canım 23 nisan da geldi.Beraber misinizz ben hala ayrisiniz saniyorum. Askerlik bitti mi
Canım geçen eylülde başladım ben diyete yani ilk defa ramazana denk geldim.Su kilo verme döneminde iftarda ne yiyordun? Ramazanda kilo verdin mi hiç?Ayyy sırf bu iftar yüzünden hiçbir yere iftara gidesim gelmiyor şunu da ye bunu da ye
hakikaten kilo alma yarışması yaptık yarışmayıiyi iyi bende bugün tramisu yemeyi planlıodum, nasıl söylesem diyodum iyi oldu senin dünkü gerçeğin
Yürüyüş yapıyorum canım.
İftardan sonra bi ağırlık çöküyor üstüme yapamıyorum ben.
hakikaten kilo alma yarışması yaptık yarışmayı
Keske sabredebilsen oruç farz biliryrsn. Esin yüzünden gunaha girmeye degmez. böyle daha zarardasin. Bir cok ailede oruc olup kendini kaybeden kiran bireyler var sinav Dünyası sabirda zor iş ama mükafat var işteYok yaaa ben rahatlıkla oruç tutabilen biriyim hatta küçükken bile annemler bıraktırmaya çalışırlardı ben tutardım eşimle birkaç kez tutmaya kalktık her seferinde beni pişman etti sigarasızlıktan psikolojisi bozuluyo o ben tutucaam deyince ben hiç niyetlenmedim bile öyle daha çok gücüme gidiyo yaptıkları
Normalde aksam Genelde yemiyrdum..meyve sutlu kahve ile gecistiriyrdm. Hemen kilom artti batti balik yan gider bakalim bir haftaya ne olacakEskiden olsa daha çok yermişsin gibi geliyo bana ben öyleydim çünkü.
Çalışıyor muydun canım senbende iftardan sonra yapamıyorum, eve gidip işleri halledip çıkmaya çalışıcam bende
Aleyküm selam diyim o zamanivittt masa başı işimden selamlar
Aleyküm selam diyim o zaman
Yok yapmadım daha. Sguat ı yaptım gerçi yürüyüş için ikindi ezanını bekliyorum 1 saat var
yaptın mı sporunu, valla seni görünce gaza geliyorum iyi ki varsın
900 gram su varmış vücudunda gitmişşşş :)
hepfit canım 51,7 sin demi kilo alıyon mu ,yoksa aldın yavaş yavaş veriyon mu? geçen pazartesi 51,6 ymışsın. pazartesiye düş daha
oruç oruç zor olmuyor mu canım ya,susamıyormusun?Yok yapmadım daha. Sguat ı yaptım gerçi yürüyüş için ikindi ezanını bekliyorum 1 saat var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?