♥haftalık kilo verme yarışması♥

Merak ettimm niye ki?
Resûl-ü Ekrem Aleyhissalât-ü Vesselâm buyurdular ki:

“Hurmayı ya bir tane ya üç ya da beş tane
yiyin.”(Camiüssağir)

Amerikalı bilim adamları diyor ki : Hurmayı tek sayılar(1-3-5) üzerinden yerseniz şekeri karbonhidrata çeviriyor ve vücuda enerji veriyor. Eğer çift olarak yerseniz(2-4-6) şeker potasyuma dönüşüyor ve böbrekleri olumsuz etkiliyor. ..... Bu nedenleymiş canımm

kız bende anlamadım tartıda kilom 51,5 la 52,5 arasında top gibi oynuyo buara veremiyorum yaaaaaa

aay sorma denge bir kaçtı mı toparlanmıyor bi daha. bak ben de öyle 55 e kadar çıktım. ramazan iyi geldi bana. dün 54,1 çıktım. bugün bakalım akşama doğru tartılcam nolcak. sanırım hırslandım tekrar
diyet arkadaşım sitesi iyi geldi bana. sizler daha önceden deneyip sıklımışsınız. ben daha yeni keşfettim ya şuan için iyi geldi bana. ben de sıkılana kadar işimi görür :)

aaa ben dün akşam 2 tane yedim 3 tane yemeyi gözüm yemez fazla gelir. en iyisi 1 tane yiyeyim bundan sonra

ne kadar çok "iyi geldi bana" demişim

aaa ben dün akşam 2 tane yedim 3 tane yemeyi gözüm yemez fazla gelir. en iyisi 1 tane yiyeyim bundan sonra
aynen ayne canım, ben hurma yoğurt diyeti diye bir diyet okumuştum burda baya kilo verdiuormuş neyse sahurda oturdum 7 taneyi yicem diye zorladım niyeyse 5 tan yiyip durmak gelmedi aklımaa ifitarda çok az yediğim için arada 1 tane olaraktan atıyorum ağzıma canım..

ben otursam bütün tabağı yerim, 1 taneden bişey anlamam ki almadım henüz, regliyken alıp hepsini yicem çok severim(tatlı isteği de aradan çıkmış olur)

ben de iftarda az yediğimden tatlı niyetine nefsimi kessin diye yiyorum ben de :)
görmüştüm öyle diyet ben de. ama incelemedim hiç. kısıtlamalı şeyler bana göre değil kıtlık sinyali çabuk gidiyo beynime

ben otursam bütün tabağı yerim, 1 taneden bişey anlamam ki almadım henüz, regliyken alıp hepsini yicem çok severim(tatlı isteği de aradan çıkmış olur)

bilmem ben o kadar bayılmıyorum demek 1-2 tane yetiyo bana. onu da bu ramazan yemeye başladım evvelden hiç yemiyordum :)

zaten tatlı ihtiyacını karşılıyor az çokk, çok şükür. Aslında bende hiç sevmem ama hızlıca kilo vermem gerek ama oruç tutaken olmuyor sadece hurma ve yoğurt, az kaldı bi regl olsam sadece yoğurt hurma yiyip hızlıca vericem inşaAllah kilolarımı, haftada 5 kilo vermek bayya cazip geliyor, şok diyet ne kadar sağlıklı bilmem ama denicem,iyi sonuç alırsam burayada yazarimm inşaAllah

ivittt masa başı işimden selamlar

cok tatlısın sen :))

O kadar istahla yazıyorsun ki ilk kez okuyan seni benim kilomda sanır :))

Odem olsun canım vücudundan ağırlığın gitmesi de iyi birsey degil mi

Hemen yazayım menümü kızlar
Sahurda 1 yumurta 1 poğaça ve yarım kase yoğurt
İftarda 2 çiğ köfte 2 kuru köfte ve 3 küp kavun
Spor da
100 sguat
2 saat yürüyüş
Şimdi de çıkcaz 1 saat daha yürürüm
Ha 1 tane de hurma yedim unutmuşum.

2.gunu de bitirdik cok sukur.

iftar; minik kizim bizim icin hurma almis. esimle 1 er hurma yiyip actik.

1 kase tarhana corbasi
1 buyuk kase ton balikli salata
1 bardak salgam ( salgam bitti rahatladim) bir seyin agzi acildi mi bitecek illa ki, sevmiyorum bu huyumu.

cay iciyorum simdi yaninda bir tane tartini turta yedim. yeni cikmis bir tanesi 20 gr. ama kalorisi yuksekmis. bir daha yemem :) ama franbuazli cok guzelmis neyseki bir tanesi kesti ve yetti de.

henuz su icmeye yeni basliyorum. sisiriyor ve rahatsiz oluyorum artik yatana kadar ne icersem o kardir. kizim uyudu yagmur yagiyor bugun yuruyus yok maalesef.

iyi geceler cumleten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…