Resûl-ü Ekrem Aleyhissalât-ü Vesselâm buyurdular ki:Merak ettimm niye ki?
kız bende anlamadım tartıda kilom 51,5 la 52,5 arasında top gibi oynuyobuara veremiyorum yaaaaaa
Resûl-ü Ekrem Aleyhissalât-ü Vesselâm buyurdular ki:
“Hurmayı ya bir tane ya üç ya da beş tane
yiyin.”(Camiüssağir)
Amerikalı bilim adamları diyor ki : Hurmayı tek sayılar(1-3-5) üzerinden yerseniz şekeri karbonhidrata çeviriyor ve vücuda enerji veriyor. Eğer çift olarak yerseniz(2-4-6) şeker potasyuma dönüşüyor ve böbrekleri olumsuz etkiliyor. ..... Bu nedenleymiş canımm
ne kadar çok "iyi geldi bana" demişimaay sorma denge bir kaçtı mı toparlanmıyor bi daha. bak ben de öyle 55 e kadar çıktım. ramazan iyi geldi bana. dün 54,1 çıktım. bugün bakalım akşama doğru tartılcam nolcak. sanırım hırslandım tekrar
diyet arkadaşım sitesi iyi geldi bana. sizler daha önceden deneyip sıklımışsınız. ben daha yeni keşfettim ya şuan için iyi geldi bana. ben de sıkılana kadar işimi görür :)
aynen ayne canım, ben hurma yoğurt diyeti diye bir diyet okumuştum burda baya kilo verdiuormuş neyse sahurda oturdum 7 taneyi yicem diye zorladım niyeyse 5 tan yiyip durmak gelmedi aklımaaaaa ben dün akşam 2 tane yedim3 tane yemeyi gözüm yemez fazla gelir. en iyisi 1 tane yiyeyim bundan sonra
aaa ben dün akşam 2 tane yedim3 tane yemeyi gözüm yemez fazla gelir. en iyisi 1 tane yiyeyim bundan sonra
ben de iftarda az yediğimden tatlı niyetine nefsimi kessin diye yiyorum ben de :)aynen ayne canım, ben hurma yoğurt diyeti diye bir diyet okumuştum burda baya kilo verdiuormuş neyse sahurda oturdum 7 taneyi yicem diye zorladım niyeyse 5 tan yiyip durmak gelmedi aklımaaifitarda çok az yediğim için arada 1 tane olaraktan atıyorum ağzıma canım..
ben otursam bütün tabağı yerim, 1 taneden bişey anlamam kialmadım henüz, regliyken alıp hepsini yicem çok severim(tatlı isteği de aradan çıkmış olur)
zaten tatlı ihtiyacını karşılıyor az çokk, çok şükür. Aslında bende hiç sevmem ama hızlıca kilo vermem gerek ama oruç tutaken olmuyor sadece hurma ve yoğurt, az kaldı bi regl olsam sadece yoğurt hurma yiyip hızlıca vericem inşaAllah kilolarımı, haftada 5 kilo vermek bayya cazip geliyor, şok diyet ne kadar sağlıklı bilmem ama denicem,iyi sonuç alırsam burayada yazarimm inşaAllahben de iftarda az yediğimden tatlı niyetine nefsimi kessin diye yiyorum ben de :)
görmüştüm öyle diyet ben de. ama incelemedim hiç. kısıtlamalı şeyler bana göre değilkıtlık sinyali çabuk gidiyo beynime
ivittt masa başı işimden selamlar
ben otursam bütün tabağı yerim, 1 taneden bişey anlamam kialmadım henüz, regliyken alıp hepsini yicem çok severim(tatlı isteği de aradan çıkmış olur)
kızlar dün tatılmıştım -600 gr gelmiştim,şimdi tartıldım -1kg daha gitmiş,inşallah vücudum kıtlık moduna girmeden son aldığım bütün kilolar gider ve daha fazlası(tabi birazı da ödemdir)yuppppiiiii
Acıkma susama olmuyor da halsiz düşüyorum ama yalan değil.oruç oruç zor olmuyor mu canım ya,susamıyormusun?
Ben geldim yürüyüşümdeeennnn...
Nerelerdesiniz kızlarrrr
Ya mayıştı ya da yürüyüşe çıktılar inşallah ikinci seçenektirHerkes iftarini acip mayıştı galiba:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?