- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Amaaan 52 kilodayken aferin demiyodu ki şimdi üzüleyim şişkosun deyince ne yapsak yaranamıyoruzGunaydin canım.
Oda bisey mi ben bugun 79.200
eşim basladi yine söylenmeye. Dun sana gıcık oldum yine kilo aldin dedi
Ne desteği bir kez yarım saat erken çıktığımı fark etti de sabah rezil etti beni yürüyüş yapacağına temizlik yap diyenapıcaz biz yaa bir an önce düzene girmeliyiz böyle olmaz
acil spora başlamalıyız
eşinde destek olcağına köstek oluyo seninde
Yanii akşamları ne güzel spor yapardın sen tekrar başla 1 2 derken alışır vücudun üşenmezsin artık
Ne desteği bir kez yarım saat erken çıktığımı fark etti de sabah rezil etti beni yürüyüş yapacağına temizlik yap diye
Çok biliyor onlarNe desteği bir kez yarım saat erken çıktığımı fark etti de sabah rezil etti beni yürüyüş yapacağına temizlik yap diye
Evet hemen morali bozuluyor ben kilo alinca acayip demoralize oluyor .napıcaz biz yaa bir an önce düzene girmeliyiz böyle olmaz
acil spora başlamalıyız
eşinde destek olcağına köstek oluyo seninde
Benim hemen göbek firliyo ona ayar oluyor bende ayni. Bide dik duruyor görsen 7 aylıkAmaaan 52 kilodayken aferin demiyodu ki şimdi üzüleyim şişkosun deyince ne yapsak yaranamıyoruz
benm eşimde bana diyorki senin yaptığın şu diyetleri ben yapsam iğne ipliğe dönerim sende maşallah birşey yok gizli gizli yiyorsun sen demekki bnm yanımda yemiyosun diyor kadın kadın diil dana diyorama eskisi gibi takmıyorum çünkü ben ha deyince zayıflayamadığım onu şişmanlattım doldurdum tabaklara önüne koydum mecbur bitirmek için yedi şimdi oda tam 95.kg. şimdi birşey dedimi sen kendine bir bak boy aynasında diyorum
Evet hemen morali bozuluyor ben kilo alinca acayip demoralize oluyor .
Fazla yemiyorum. Gunde 3 fincan yesilcay iciyorum. Çörek otuna devam ediyorum. Spora firsatim olmaz. Bu ara kpss cocuk derken sadece arasira yürürum. Sen ne yapacaksn begus spor olarak
Cayini az atiyrm 3 fincan ondan iciyorum. 5 gundur Gun icinde agzimda corek otu dolandryrm bagirsaklarimi daha fazla çalışır hale getirdi . Ama fazla yiyorum ya bununda fazlasi zarar of off..onun niye morali bozuluyokio zaman oda köstek olmasın destek olsun
canım az yiyerek kilo veremiyoruz,hani şu olay varya ondan,hani biz az yedikçe vücudumuz bazal metabolizmasını yavaşlatıyo,biz ne kadar az yersek oda o kadar yavaşlıyo,o yüzden az yiyerek kilo vermek bizim için hayal
yapacağımız tek şey spora başlamaköyle yeşil çayla,pulbiberli yoğurtlarla olacak iş değil bu iş,tabiki onlarıda yapıcaz ama ilk öncelik spor olmalı (haftada 3 gün 30 dk bile yeter diyolar)
bu arada herşeyin fazlası gibi yeşil çayın da fazlası zararlı bunuda hatırlatayım
benim sporum ya eliptik yaparım yada michael jillan videosuna başlamak istiyorum,bu ikisinden biri olabilir canım
Cayini az atiyrm 3 fincan ondan iciyorum. 5 gundur Gun icinde agzimda corek otu dolandryrm bagirsaklarimi daha fazla çalışır hale getirdi . Ama fazla yiyorum ya bununda fazlasi zarar of off..
bugün atv de gordum..parklarda filan bulunan bi agac turu var. Ustunde küçük kirmizi meyveleri olan. Biri ondan yemis ölmüş. Bende hatirladim nisanliyken bahçeden toplanmıştım o meyvelerden. Ve icindeki tohumlardan çok yemistim.ayni çörek otuna benziyor sonra siddetli bas dönmesi goz kararmasi yasamistim. Bugün anladim ki kiyidan dönmüsüm. Nerde zararlı bişey var ben orda. Memlekettede sigaradan hic haz etmeyen ben 2 ay bol bol sigara ictim en agirindan. Simdi biraktim dönünce. Of offff. Çörek otuna kaptırdım yine yakami bana geldiler cok yazdim
Kpss aof de olmasa zaman gecmezki ugras iste. Benim kpss ler bitmez hemen kazanamayacgm icin. Simdi liseden deniyorum seneye lisanstan oabt den kazanana kadar devamamannn harbiden kıyıdan dönmüşsün aman aman öyle her bulduğunu yemezaten yenen bişey olsaydı kimse dalında bırakmazdı
sigaramı içtim dedin sen şimdi bunu hakettinbidaha sakın deneme lütfen
şu kpss ne zaman bitsede kurtulsan bi, bi açıköğretim bi kpss bitmedi gitti şu sınavlar
ayy olsun sen yaz,kimseler yok zaten,ıssız kasabaya döndü burası
nehirnil111
@DisiAnka
bayanbaloncuk
esraas
miraycan84 (sen yine sabahları uğruyosun )
Y YESIMBOZ
T tatlitambak
nerlerdesiniz bakim siz
amannn harbiden kıyıdan dönmüşsün aman aman öyle her bulduğunu yemezaten yenen bişey olsaydı kimse dalında bırakmazdı
şu kpss ne zaman bitsede kurtulsan bi, bi açıköğretim bi kpss bitmedi gitti şu sınavlar
nehirnil111
@DisiAnka
bayanbaloncuk
esraas
Y YESIMBOZ
T tatlitambak
nerlerdesiniz bakim siz
Bayram vs sureclerden dolayi kimseyi silmedim. Bekliyorum haftaya da silmicem. Obur hafta silmeye baslicam :)bende ugrayamadım hiç kac haftalar oldu baska sayfalarda takıldım hamle kalmak isteyenlerin sayfalarında kilo vermeyi de bıraktım regl dönemimdeyim gene ....iş yerinde işler yoğun pazartesi bildirim yapayım da atılmayayım barisbeden
amannn harbiden kıyıdan dönmüşsün aman aman öyle her bulduğunu yemezaten yenen bişey olsaydı kimse dalında bırakmazdı
nehirnil111
@DisiAnka
bayanbaloncuk
esraas
Y YESIMBOZ
T tatlitambak
nerlerdesiniz bakim siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?