♥haftalık kilo verme yarışması♥

Bu arada bir diyet buldum yapıştırayım da belki uygulayan olur

Tatil dönüşü diyet listesi 6 günde 3 kilo

Haftanın sağlıklı tarifi:
6 günde 3 kg yağ attıran bu özel diyette ana öğünlerde tüketeceğiniz mercimekli semizotu salatası tarifim çok lezzetli. Malzemeler:
Yarım demet semizotu
1 adet kapya kırmızı biber
2 yemek kaşığı haşlanmış yeşil mercimek
1 yemek kaşığı tuzsuz kapari
1 yemek kaşığı zeytinyağı
Sumak
Yapılışı: Semizotu yaprakları ve ince kıyılmış sapları derin bir kaseye konur. Sumak ve zeytinyağı ile marine edilir. İnce kıyılan kırmızı biber, kapari ve yeşil mercimek karıştırılarak hazırlanır.

Yağ yaktıran beslenme planı
Bu diyet listesi ile 6 gün gibi kısa zamanda 3 kg gibi yüksek miktarda yağ kaybedeceksiniz. Bunu sağlamak için 6 gün boyunca aynı besinleri belirttiğim öğünlerde yemeniz yeterli olacak. 6 günde her öğünden önce 2 büyük bardak su içmenizi, öğünler arasında en az 3 saat bırakmanız ve akşam yemeğinizi de en geç 20:00’yi geçirmeyerek öğün planınızı yapmanızı öneririm.

Kahvaltı:
2 adet haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı bal
5 tam ceviz içi
Bol domates, salatalık, biber
Pul biber, kimyon, karabiber, zerdeçal
1 fincan mate çayı, 1 tatlı kaşığı bal ile tatlandırılmış

Öğle:
1 kase mercimek çorbası
1 kase mercimekli semizotu salatası
1 kase yoğurt, yarım çay kaşığı toz zerdeçal ile karıştırın
Bol domates, salatalık, biber
1 fincan yeşil çay, 1 tatlı kaşığı bal ile tatlandırılmış

İkindi:
2 top dondurma

Akşam:
1 kase mercimekli semizotu salatası
1 ince dilim (hilal şeklinde 2 parmak kalınlığında kesilmiş) karpuz
1 fincan rezene çayı, 1 tatlı kaşığı bal ile tatlandırılmış

Yatmadan önce:
1 su bardağı ılık suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi karıştırın ve için.

Ne desteği bir kez yarım saat erken çıktığımı fark etti de sabah rezil etti beni yürüyüş yapacağına temizlik yap diye

ayy bide komut vermeleri yokmu çıldırtır insanı alacan eline terliği vuracan ağzına ağzına
biz bilmiyoruz sanki ne yapacağımızı,zaten evlenmeden öncede bilmiyoduk onlardan öğrendik sanki

Ne desteği bir kez yarım saat erken çıktığımı fark etti de sabah rezil etti beni yürüyüş yapacağına temizlik yap diye
Çok biliyor onlar En iyisi onlara çaktırmadan yapmak. Diyet yaptığınızı bilince sürekli bir dalga geçme hali, en ufak bir kacamakta sen yapamazsın bak yiyorsun demeler.. Hemen sonuç gormek istiyorlar. Biz 500 gr versek sevinirken onlar hani nerden gitmiş aynısını işte diyorlar.. Hiç takılmamak lazım canim.

Günaydın hepinize kızlar..
Bugün de -800 gr. İle 81.2 ciktim. Şişlikler gidiyor, nasıl mutluyum anlatamam. Tatil öncesi halime 900 gr kaldı. İnşallah bu haftayı aradaki farkı kapatıp eksiye geçerek bitiririm. 70 li rakamları görmeyeli çok oldu, sabırsızlanıyorum..

napıcaz biz yaa bir an önce düzene girmeliyiz böyle olmaz
acil spora başlamalıyız
eşinde destek olcağına köstek oluyo seninde
Evet hemen morali bozuluyor ben kilo alinca acayip demoralize oluyor .
Fazla yemiyorum. Gunde 3 fincan yesilcay iciyorum. Çörek otuna devam ediyorum. Spora firsatim olmaz. Bu ara kpss cocuk derken sadece arasira yürürum. Sen ne yapacaksn begus spor olarak

benm eşimde bana diyorki senin yaptığın şu diyetleri ben yapsam iğne ipliğe dönerim sende maşallah birşey yok gizli gizli yiyorsun sen demekki bnm yanımda yemiyosun diyor kadın kadın diil dana diyor ama eskisi gibi takmıyorum çünkü ben ha deyince zayıflayamadığım onu şişmanlattım doldurdum tabaklara önüne koydum mecbur bitirmek için yedi şimdi oda tam 95.kg. şimdi birşey dedimi sen kendine bir bak boy aynasında diyorum

Ben kilo almasini istemem..sisman erkek istemedigim icin. Bir kilo alsa uyarirdim gicikligina. Zaten zayıf sayilirdi. Tatilde ben yokken 4 kilo daha vermis sevindim
Sisko ayicik sisman tontis vs laflarini 80-90 arasi iken cok duydum. Ama 90-105 arasi duymadım hamilelik sonlariydi

onun niye morali bozuluyoki o zaman oda köstek olmasın destek olsun

canım az yiyerek kilo veremiyoruz,hani şu olay varya ondan,hani biz az yedikçe vücudumuz bazal metabolizmasını yavaşlatıyo,biz ne kadar az yersek oda o kadar yavaşlıyo,o yüzden az yiyerek kilo vermek bizim için hayal
yapacağımız tek şey spora başlamak öyle yeşil çayla,pulbiberli yoğurtlarla olacak iş değil bu iş,tabiki onlarıda yapıcaz ama ilk öncelik spor olmalı (haftada 3 gün 30 dk bile yeter diyolar)

bu arada herşeyin fazlası gibi yeşil çayın da fazlası zararlı bunuda hatırlatayım

benim sporum ya eliptik yaparım yada michael jillan videosuna başlamak istiyorum,bu ikisinden biri olabilir canım

Cayini az atiyrm 3 fincan ondan iciyorum. 5 gundur Gun icinde agzimda corek otu dolandryrm bagirsaklarimi daha fazla çalışır hale getirdi . Ama fazla yiyorum ya bununda fazlasi zarar of off..
bugün atv de gordum..parklarda filan bulunan bi agac turu var. Ustunde küçük kirmizi meyveleri olan. Biri ondan yemis ölmüş. Bende hatirladim nisanliyken bahçeden toplanmıştım o meyvelerden. Ve icindeki tohumlardan çok yemistim.ayni çörek otuna benziyor sonra siddetli bas dönmesi goz kararmasi yasamistim. Bugün anladim ki kiyidan dönmüsüm. Nerde zararlı bişey var ben orda. Memlekettede sigaradan hic haz etmeyen ben 2 ay bol bol sigara ictim en agirindan. Simdi biraktim dönünce. Of offff. Çörek otuna kaptırdım yine yakami bana geldiler cok yazdim

amannn harbiden kıyıdan dönmüşsün aman aman öyle her bulduğunu yeme zaten yenen bişey olsaydı kimse dalında bırakmazdı
sigaramı içtim dedin sen şimdi bunu hakettin bidaha sakın deneme lütfen
şu kpss ne zaman bitsede kurtulsan bi, bi açıköğretim bi kpss bitmedi gitti şu sınavlar

ayy olsun sen yaz,kimseler yok zaten,ıssız kasabaya döndü burası
nehirnil111
@DisiAnka
bayanbaloncuk
esraas
miraycan84 (sen yine sabahları uğruyosun)
Y YESIMBOZ
T tatlitambak

nerlerdesiniz bakim siz

Kpss aof de olmasa zaman gecmezki ugras iste. Benim kpss ler bitmez hemen kazanamayacgm icin. Simdi liseden deniyorum seneye lisanstan oabt den kazanana kadar devam
Sizler ne güzel atlattiniz bunlari. memur olduğunu düşündüm hep ama bilmiyorum aslinda

bende ugrayamadım hiç kac haftalar oldu baska sayfalarda takıldım hamle kalmak isteyenlerin sayfalarında kilo vermeyi de bıraktım regl dönemimdeyim gene ....iş yerinde işler yoğun pazartesi bildirim yapayım da atılmayayım bari sbeden

Bayram vs sureclerden dolayi kimseyi silmedim. Bekliyorum haftaya da silmicem. Obur hafta silmeye baslicam :)

Bugün sürekli elektrikler gitti geldi geldiğinde de diğer işlerimi bitirdim anca bakabildim canım

Selamun aleykum kızlar
İyisinizdir inşallah
Epeydir yazamıyorum baya yoğundum ve bundan sonra daha da yoğun olcam
Okullar başladı malum çok geç eve geliyorum çok çok yoruluyorum haftasonu da kurs verecek gibiyim
Hal böyle olunca girip muhabbet edecek menü paylaşacak halim kalmıyor
Sadece pazartesileri girip kilomu yazıp çıkmak da bana göre etik bir davranış değil
Onun için beni listeden çıkart bitanem
Arada fırsat bulursam girip hal hatır sorarım inşaallah
Dile kolay 2 yıldır birlikteyiz @sbeden arkadaşım dostum gibi oldun benim
Gerek buradan gerek özelden az dertleşmedik seninle
İyi ki tanımışım seni, sizleri
İyi ki bunu ve önceki topiği açmışsın da beni bu halime kavuşturdun
Her şey gönlünüzce olsun kızlar inşallah hakkınızı helal edersiniz
Tek tek etiket yapamıcam herkese ama okursunuz diye düşünüyorum
Seviyorum sizleri
Allah a emanet olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…