evet canım gelenler akrabalardı biz zaten topluca geziyoruz mecbur birlikte çağırıyorumOooo bide öyle bir kac aile birden geliyor
Sen bayağı ciddiye aldın bu işi canım bu nasıl menü kız eriyip gideceksin bir tek çorba içmişsin
Benimde menümde bunlar var
Sabah: Yok
Ara; 1 kupa ıhlamur
Öğle; 12:20 - Yarım kase yoğurt çorbası(pirinçsiz) + 4 ad.orta boy ızgara köfte + 2 ad.elma dilim patates + 3 ymk kaşığı zeytinyağlı bamya + 1 kase roka havuç karışımı yağsız salata - 426 kalori
Akşama annemlerdeyiz yoğurt çorbası + Tavada baharatlı sebzeli et + salata ve sanırım irmik tatlısı yiyeceğim
@taydin
Afiyet olsun canım bende daha dikkatli olmaya çalışıyorum artık çünkü rahatsız oldum göbeğimdendiğer yemek köfteydi içleri çiğ çiğ di yiyemedim
mecbur çorba salata oldu,allahtan diğer yemek pilav falan değilmiş
ciddiye almak değilde fazla kalori almıyım diye dün akşamki kestanlerin cezasını verdim kendime ama birazdan 1 dilim ekşi mayalı tam buğday köy ekmeğimi (arkadaş burda köyden almış) ve 3 cevizimi yiycem
Güzel olmuş canım inşallah hava güzel olur da pikniğinizi yaparsınızBizde sanırım cumartesi eşimin yiğeninin doğum gününe gideceğiz pazar belirsiz
bende hem göbek hemde öteki g.. denAfiyet olsun canım bende daha dikkatli olmaya çalışıyorum artık çünkü rahatsız oldum göbeğimden
inşallah güzel olur canım
oo sizinde cumartesi eğlence var desene
bende hem göbek hemde öteki g.. denbide basenden bu 3 ü bir aradadan sıkıldım
ayy keşke öyle bişey olsa acımam keserimBakalım güzel geçer inşallah
Kesip kurtulsak mı ki
ahh ben kestirdim gene kurtulamadımBakalım güzel geçer inşallah
Kesip kurtulsak mı ki
Acımasa keserimayy keşke öyle bişey olsa acımam keserim
lipo ve karın germeNasıl kestirdin kız
Anladım canım zorlu işlemler gerçektenlipo ve karın germe
ahh ben kestirdim gene kurtulamadım
Anladım canım zorlu işlemler çok şükür herşey iyi geçti istediğim gibi oldu fakat koruyamadım kilo aldım eskisi gibi sarkmış göbeğim yok ama ilk hamile olursun ya 2 .3 aylık gibi öyle şiştim tabi heryerdende aldım acil vermeliyim bende başlıcam fakat şimdilik takipteyim hazır diilim yani inşallah en kısa zamanda başlıcam
evwttayy bende çok isterdim
sonra tekrar mı kilo aldın ?
İnşallah verirsin canım sıkıntı yapmaama kilo alınca böyle yeni hamile olursun
inşallah vericem arkadaşımkötü olmuşama sen verirsin sana güveniyorum
insan nasıl üzülüyor inşallah veririm teşekkür ederimİnşallah verirsin canım sıkıntı yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?