- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
ayy bende şok
didim sana dimi jillan çok daha iyi diye
aaa o konuşan sen miydin bende dedim beni ne çok andılar habire yüzüm kızardı,kulaklarım çınladı
geçmiş olsun jillan ablammı hasta etti yoksa mevsimsel mi?aman dikkat et,ılık çaylar iç
Forumdaki bir diyet, o listeye uyuyorum, bir ogun kati oluyor sadecetebrikler canımm maşallah bir hamişimiz daha oldu
merhaba hoşgeldin, sıvı diyetini kafana göre mi yapıyorsun yoksa profesyonel bir yardım alarak mı
geçmiş olsun,hastayken yapma vücut direncini iyice düşürmesin,iyileşince yine başlarsınzaten hastaydım perşembe den beri iyice arttı. c.tesi de az dışarda işim vardı terledim iyice. bu hareketleri yaptıktan sonra kalkamadım ama yerden bildiğin biri beni ezdi geçti o kadar diyorum.
ama aynı sayıda ve tempoda yapamadım begüm çok ham vücut şu an ağrıların sebebi de ondan.
Forumdaki bir diyet, o listeye uyuyorum, bir ogun kati oluyor sadece
geçmiş olsun,hastayken yapma vücut direncini iyice düşürmesin,iyileşince yine başlarsın
aynı sayıda yapamaman da çok normal,bu konuya takılma,kilo verdikçe vücut esnedikçe daha rahat yaparsın
Hep öyle oluyor zaten , benim şimdi hamilelikte olunca özellikle akşamları midem bulanıyor ve canım bişey istemiyor 3 kilo vermişim nası verdim bilmiyorumDoktor sadece kilo alma demişti
4. Gunum bugun, bas agrisi vs bi sey olursa eger cok rahatsiz edici derecede birakirim hemen, bende hic bas agrisi bas donmesi falan olmadi alistim hemenbir nevi detoks gibi olmuş. ben yapamazdım yani başım ağrırdı eminim. senin kaçıncı günün?
yemeklerimi tam yiyorum, dikkat ediyorum kendime. ben hastayken yatamam daha kötü olurum ayaktayken daha çabuk atlatırım ve hastalık psikolojisine girmem.
nehirnil111 canımm nerdesin ?
Günaydın canım pazartesi yoğunluğu maalesefSen neler yapıyorsun
yazı yazacam ama sistem hata veriyor yoksa çok çalışasım var yani
Benimde hiç çalışasım yok ah bu haftada geçmez
Aynen zaman o kadar hızlı geçiyor ki tutamıyoruzgeçer geçer aa bi bakmışsın kendim için diyorum 15 i maaş , aa sonra cuma oh tatil h.sonu iş güç gezme sonra hoopp pazartesi
Bildirim yapan kimseye denk gelmedim de acaba yanlış günde mi yaptım dedim :)
bu arada c.tesi kavitasyon vardı. 8 seans bitti kaldı 2
şimdi oranın sahibi bayanla sohbet ettik biraz dertleştik. anlattım içimdekileri. ben ara vermeyi düşündüm dedim.
ben de senin gibiydim dedi isyan ettim yeter artık olmuyor gram gram veriyorum diyipte çok bırakmak istedim dedi.
senin ki en sağlıklısı ayda 2 3 kg çok iyi, fazlası zaten normal değil dedi.
kavitasyonda çok iyi sonuç aldık toparlandı baya 42 beden giyiyorum şu an. neyse madem çrş gelmedin gel bakalım analiz yapalım dedi iyi dedim. çıktım 600 gr vermişim hepsi de yağdan. bak dedi pes etme gördün mü hepsini yağdan vermişsin yürüyüşe devam bırakma kırılacak duraklaman dedi. seni hep pozitif görmeye alışmıştım bu suratının halini begenmedim dedi. iyi ozaman dedim ama benbu arada serbest takıldım kızlar. kahvaltı da sadece tam uyguladım. öğlen ve akşam kendime göre yaptım ve mutluyum gerçekten dün de çok güzel bir yemek yedik ailece, doydum sakıncalı şeyler yemeden hem de, akşam da çorba içtim hafif oldu günü kapattım. öbür türlü sürekli böyle dört tarafım sarılı sıkışmış hissediyordum
bu arada c.tesi kavitasyon vardı. 8 seans bitti kaldı 2
şimdi oranın sahibi bayanla sohbet ettik biraz dertleştik. anlattım içimdekileri. ben ara vermeyi düşündüm dedim.
ben de senin gibiydim dedi isyan ettim yeter artık olmuyor gram gram veriyorum diyipte çok bırakmak istedim dedi.
senin ki en sağlıklısı ayda 2 3 kg çok iyi, fazlası zaten normal değil dedi.
kavitasyonda çok iyi sonuç aldık toparlandı baya 42 beden giyiyorum şu an. neyse madem çrş gelmedin gel bakalım analiz yapalım dedi iyi dedim. çıktım 600 gr vermişim hepsi de yağdan. bak dedi pes etme gördün mü hepsini yağdan vermişsin yürüyüşe devam bırakma kırılacak duraklaman dedi. seni hep pozitif görmeye alışmıştım bu suratının halini begenmedim dedi. iyi ozaman dedim ama benbu arada serbest takıldım kızlar. kahvaltı da sadece tam uyguladım. öğlen ve akşam kendime göre yaptım ve mutluyum gerçekten dün de çok güzel bir yemek yedik ailece, doydum sakıncalı şeyler yemeden hem de, akşam da çorba içtim hafif oldu günü kapattım. öbür türlü sürekli böyle dört tarafım sarılı sıkışmış hissediyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?