♥haftalık kilo verme yarışması♥

zaten hastaydım perşembe den beri iyice arttı. c.tesi de az dışarda işim vardı terledim iyice. bu hareketleri yaptıktan sonra kalkamadım ama yerden bildiğin biri beni ezdi geçti o kadar diyorum.

ama aynı sayıda ve tempoda yapamadım begüm çok ham vücut şu an ağrıların sebebi de ondan.

geçmiş olsun,hastayken yapma vücut direncini iyice düşürmesin,iyileşince yine başlarsın
aynı sayıda yapamaman da çok normal,bu konuya takılma,kilo verdikçe vücut esnedikçe daha rahat yaparsın

Forumdaki bir diyet, o listeye uyuyorum, bir ogun kati oluyor sadece

bir nevi detoks gibi olmuş. ben yapamazdım yani başım ağrırdı eminim. senin kaçıncı günün?

geçmiş olsun,hastayken yapma vücut direncini iyice düşürmesin,iyileşince yine başlarsın
aynı sayıda yapamaman da çok normal,bu konuya takılma,kilo verdikçe vücut esnedikçe daha rahat yaparsın

yemeklerimi tam yiyorum, dikkat ediyorum kendime. ben hastayken yatamam daha kötü olurum ayaktayken daha çabuk atlatırım ve hastalık psikolojisine girmem.

Hep öyle oluyor zaten , benim şimdi hamilelikte olunca özellikle akşamları midem bulanıyor ve canım bişey istemiyor 3 kilo vermişim nası verdim bilmiyorum Doktor sadece kilo alma demişti

olabilir canım ilk 3 ay bulantı kilo verme. normal şeyler, üzülme sakın etkiler herşeyi. demek ki hassassın daha dikkat edeceksin. yemek kokuları rahatsız ediyor mu?

4. Gunum bugun, bas agrisi vs bi sey olursa eger cok rahatsiz edici derecede birakirim hemen, bende hic bas agrisi bas donmesi falan olmadi alistim hemen

bu arada c.tesi kavitasyon vardı. 8 seans bitti kaldı 2

şimdi oranın sahibi bayanla sohbet ettik biraz dertleştik. anlattım içimdekileri. ben ara vermeyi düşündüm dedim.

ben de senin gibiydim dedi isyan ettim yeter artık olmuyor gram gram veriyorum diyipte çok bırakmak istedim dedi.
senin ki en sağlıklısı ayda 2 3 kg çok iyi, fazlası zaten normal değil dedi.

kavitasyonda çok iyi sonuç aldık toparlandı baya 42 beden giyiyorum şu an. neyse madem çrş gelmedin gel bakalım analiz yapalım dedi iyi dedim. çıktım 600 gr vermişim hepsi de yağdan. bak dedi pes etme gördün mü hepsini yağdan vermişsin yürüyüşe devam bırakma kırılacak duraklaman dedi. seni hep pozitif görmeye alışmıştım bu suratının halini begenmedim dedi. iyi ozaman dedim ama benbu arada serbest takıldım kızlar. kahvaltı da sadece tam uyguladım. öğlen ve akşam kendime göre yaptım ve mutluyum gerçekten dün de çok güzel bir yemek yedik ailece, doydum sakıncalı şeyler yemeden hem de, akşam da çorba içtim hafif oldu günü kapattım. öbür türlü sürekli böyle dört tarafım sarılı sıkışmış hissediyordum

Canım bırakma sakın buralara kadar geldin vazgeçmek yok bir de ben diyeti kendime uydurdum ben ona aşırı sıkı sıkı uymadım bu dediğin gibi seni daha mutlu eder ve bağlanmanı sağlar

kitara kavitasyoncunun dediği çok doğru sen veremiyo değilsin sadece yavaş veriyosun ama olsun en güzeli,yavaş giden zor gelir,ve sürekli yağdan vermen çok çok güzel
diyette listeye bağlı kalmak sıkıyosa dediğin gibi kuralları bilerek uygulayarak kendine uydurarak yapmak motivasyonu artırıyor,mesela diyetisyen akşam kuru bakliyat yeme mi diyo,yaa biz çalışan kadınlar herkese göre nasıl yapcaz yemeği,ben o zaman mesela az kuru bol salata yoğurt yiyiyorum bitti gitti bide sebze yapıcam diye kasamam kendmimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…