• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

6lara düşmek için ben de 1 haftadır uğraşıyordum son 200 gr bir türlü gitmemişti ama neyse ki bugün görebildim 6ları ucundan :) dün gece inanılmaz midem kazındı zar zor tuttum kendimi kilom 70.0dı diye, sabah tartılınca da iyi ki tutmuşum dedim. önümüzdeki birkaç günlük hedefim tok karnına da 6larda görünmek ve onu sağlama aldıktan sonra da diğer hedef 65e düşmek olacak. tartıda 69.9u görürsen motivasyonun kesinlikle artar, isveç diyetiyle bence 1 hafta içinde kesin görürsün 6ları
Canımm ne guzel motive edici bir yorum olmuss valla ne iyi olur en son ne zman 6kilolardaydim bilmiyorum isvec diyeti bana uygun devami gekcek insallah bende artik 6 lari gorcem zaten o zman daha motive olurum vee 59 a kadar inerim insallah yani oyle umut ediyorumm :KK73:

Canımm ne guzel motive edici bir yorum olmuss valla ne iyi olur en son ne zman 6kilolardaydim bilmiyorum isvec diyeti bana uygun devami gekcek insallah bende artik 6 lari gorcem zaten o zman daha motive olurum vee 59 a kadar inerim insallah yani oyle umut ediyorumm :KK73:
ben de 59a kadar inmek istiyorum, uzun vadeli hedefim o. sen de benim gibi kısa vadeli hedefle başla bence. ben 72.5 kiloyken ilk hedef 69.9 demiştim, şimdi onu başardım, ikinci hedef 65 diyorum, 65e düşünce de 59 dicem. şu anki durumunu çok iyi anlıyorum çünkü cidden bir türlü inememiştim 69lara, 2-3 gün sabit kaldığım oldu, +100 çıktığım falan oldu, çok sinir bozucu bir durum :)) bir de ben hiç kaçamak yapmadığım halde veremedim kilo, o daha sinir bozucuydu

Olur olur bal gibi olur
Azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz inş

ben de 59a kadar inmek istiyorum, uzun vadeli hedefim o. sen de benim gibi kısa vadeli hedefle başla bence. ben 72.5 kiloyken ilk hedef 69.9 demiştim, şimdi onu başardım, ikinci hedef 65 diyorum, 65e düşünce de 59 dicem. şu anki durumunu çok iyi anlıyorum çünkü cidden bir türlü inememiştim 69lara, 2-3 gün sabit kaldığım oldu, +100 çıktığım falan oldu, çok sinir bozucu bir durum :)) bir de ben hiç kaçamak yapmadığım halde veremedim kilo, o daha sinir bozucuydu
Başlangıç kilomuz ve gidişat aynı
Bugünkü menüm
Sabah 1 dilim ekmekle omlet
Öğle 1 parça püreli tavuk
Akşam 1 kase tavuk suyuna çorba, küçük kase yoğurtlu sebze, 1 dilim ekmek
Çayla da 10 fındık, 10 kara üzüm, AZcık çekirdek

Refli oldum olucam. Zor doyuyorum. Her an cozutabikirim yanio_O

Bazen kilo verme duruyo yada yavasliyo napalim oyle durumlarda en azindan kilo almıyoruz diyp avunalim cunku er yada gec gidecek kilolar inandiģimiz sürece sorun yok. Ama eger yeter artik olmuyo diyip pes edersek o pskolojiyle daha da fazla kilo alırız .ayrica bende senin gibi yapyorum once hedefi kücük tutuyrum. simdi 69 bi gorim sonra 65 sonra 59 sonra en son 55 insallah :)hayal etmesi kolay umarim vermesi de kolay olur :KK70:

Diyet Sonrası Yeniden Kilo Almamak İçin Bunları Yapın Hanımlar
Beslenme Ve Diyet Uzmanı Gönül Ateşsaçan kalıcı kilo vermenin yollarını sizlerle paylaşıyor;

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

2.günüm bitti ve cokta guzel gecti cok şükür hatta bu aksam ki meyve hakkimi sabaha mi biraksam acaba oyle olur heralde .pazartesi tartilcam ama endişeliyim insallah vermismdir kilo.ama sindirim problemim var ondan cok umutlanamiyorum :/
İkinci gun akşam menum
index.php

Mor lahana turşusuna bayılyorum hem belkı iyii gelr bana o yuzden salataya da ilave ettim
index.php

Bu tabagın da yarısını yedim tabi
2 lt su
20 dakıka elptik

Bugün ben kahvaltıya iki yumurta ile omlet yapmıştım onu yedim. Yanında iki dilim cia lı tam buğday ekmeği ve 5 zeytin ile sonra iki saat kadar yürüyüş yaptım. Eve gelince bir kase tarhana çorbası ve iki adet kepekli galeta yedim. Ama kilom azalmıyor artıyor. Regl oldum, olacağım ondan mı acaba

2.günüm bitti ve cokta guzel gecti cok şükür hatta bu aksam ki meyve hakkimi sabaha mi biraksam acaba oyle olur heralde .pazartesi tartilcam ama endişeliyim insallah vermismdir kilo.ama sindirim problemim var ondan cok umutlanamiyorum :/
İkinci gun akşam menum
index.php

Mor lahana turşusuna bayılyorum hem belkı iyii gelr bana o yuzden salataya da ilave ettim
index.php

Bu tabagın da yarısını yedim tabi
2 lt su
20 dakıka elptik
Menü güzel ama çok az değil mi? Bir de bunların önden hafif bir çorba içsen sindirim sistemini de çalıştırır diye düşünüyorum

Menü güzel ama çok az değil mi? Bir de bunların önden hafif bir çorba içsen sindirim sistemini de çalıştırır diye düşünüyorum
Isvec diyeti yapiyorum canim sabah nescafe vardi ogen biraz yogurt salam.aksamda bunlar ama 13 gunluk bir diyet sadece

Günaydın herkese. Güne kahve ile başladım. Diyet listemde öyle bir şey yok ama canım istedi. Kahvaltı da bir haşlanmış yumurta, söğüş,iki dilim tam buğday ekmeği, beş adet zeytin yedim. Kızlar diyet listeme çok dikkat ediyorum, günde bir saat kadar da yürüyüş yapıyorum ama iki kilo verdim, kaldım, daha da veremiyorum neden böyle oldu ki?

Back
X