- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
Şimdi çok şükür iyi annem. Sorma sağlık problemleri falan çok yaşadık. Bi dönemim çok sıkıntılı geçti. O dönem sevgilim de îşsizdi. O da vardı bizde de. En azından o engeli kaldırdık.İnşallah iyidir annen şimdi zor günler atlatmışsınız gerçekten ya.
Ben söylediğimde de ben atanmıştım sevgilim işsizdi bide o engel vardı.
Hangi bölüm mezunusun canım. Cumartesi giriyorsun sınava dimi
Evlilikte keramet var diyorlar ya öyle doğru bi söz ki bak siz o yüzükleri bi takın gör nasıl açılacak önünŞimdi çok şükür iyi annem. Sorma sağlık problemleri falan çok yaşadık. Bi dönemim çok sıkıntılı geçti. O dönem sevgilim de îşsizdi. O da vardı bizde de. En azından o engeli kaldırdık.
Ben sosyoloji mezunuyum formasyonum da var. Cumartesi giricem tatlım ama hiç hazırlanmadım. Tamamen deneyim için giricem bu sene. Ksmet artık 2016 ya. Olmadı banka sınavlarına gircem ben de. Her yolu denicem artık
Şimdi yüzük taktık işte ama hala ikimizde korkuyoruz ya
Ay hadi inşallah ağzından bal damlıyor :)Evlilikte keramet var diyorlar ya öyle doğru bi söz ki bak siz o yüzükleri bi takın gör nasıl açılacak önün
Rica ederim hem bizim topiğimizin de önemli günü pazartesi demigüzel . pazartesi gununun onemini hatirlattigin icin tskkler canim
Senden de razı olsun canım benim.Ay hadi inşallah ağzından bal damlıyor :)
Her karanlığın sonunda ışık vardır deyip bekliyoruz. Herkesin sıkıntısı kendine büyük işte :) kimlerin ne dertleri vardır ki bunlar yanında dert sayılmaz :) Allah beterinden korusun.
Sizin de Allah tamamına erdirsin canım hep mutlu olun yaa. İçimi rahatlattın inan ki :) Allah razı olsun
yesRica ederim hem bizim topiğimizin de önemli günü pazartesi demi
Amin amin. İnşallah canım benim yaaa. Kitap aşığı nın da bu tür heyecanları vardı o da yazar tam oluruz :)Senden de razı olsun canım benim.
Tek derdimiz bu olsun be rabbim önce imanımız sonra sağlığımızla imtihan etmesin yeter ki
Ay bayram sonrası ikimizde güzel haberler yazarız buraya inşaallah yaa çok heyecanlı
Ayy demi o da paylaşsınAmin amin. İnşallah canım benim yaaa. Kitap aşığı nın da bu tür heyecanları vardı o da yazar tam oluruz :)
Destekliyorlar mı seni pekieşimle ve annemle hergün kilo problemini konuşmaktan artık vazgectim. bundan sonraa icraat zamani insallah
evet canim . yemek yerken sagdan soldan bakislar var. takipte hissediyorum kendimi zor oluyor mahcup oluyrm yerkenDestekliyorlar mı seni peki
:)evet canim . yemek yerken sagdan soldan bakislar var. takipte hissediyorum kendimi zor oluyor mahcup oluyrm yerken
Geçmiş olsuuuun nasıl yandı o kadarkızlar sol elim kaynar sutle yandi
yarim saattir sudan cikaramiyorum. cok siddetle yanıyor aglayacm utanmsam cok careszm. sari bi merhem var sudan cikaramiyrm ki sureyim of offf
Ne güzel iyi anlaşıyosunuz anneyle bakıyorum sarmalar çaylarr. Sağolsun benim kv iyi bir insan arasıra içli köfteler yapar ben yapamıyorum diye bize de Genelde her hafta sonu gidiyoruz kızımla kalıyoruz gece de. Birlikte vakit geçirmeyi seviyorum. Arkadaşlar işyerinde dalga geçiyo ne kadar çok seviyosun diye. Ben de siz de deneyin zarar görmezsiniz diyorum.Sahur
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
1kk beyaz peynir
Yarim domates
Iftar
2 kepçe sehriye corbasi
1 pors. Tavuklu kabak beğendi
6 lahana dolmasi
Yagsiz salata
Kv caya gidiyorum kizlar görüşürüz..
sbeden canim iyi olmana sevindim
seni hiç bu kadar kararlı hatırlamıyorum canım. inşallah basarirsin. sen 79 lara in ben inan senin adına çok sevinicem. aylardır emeğini ugrasini pes etmeyisini görüyoruz. topige bi atak şart
insallah canim 62 lerde anca güzel olur erken giyip esnetmicem
. böyle alip atiyorum kenara bazen ama bunlar hem ucuz hem güzellerdibugun bi köpek esimle benim ayakkabılarımizi parcalamis yeni almistim
çok begenerek sahibine dedik umarim verir parasini kopegi bahceye girms
çok mu hizli yürüdün canımseninle kilolarımiz yakin . bende gecen likrali bi pantln aldim 42/32 bedeni. . korse ile oluyor ama beli cok sıkıyor onuda bilerek küçük almıştım 3 kilo vereyim daha rahat giyerim. kac dakika yürüyorsun her gün mu
kiz merak ettim bende alirim arada degisiklk olsun. annem bana bi suru kayisi receli yaptı büyük ve tatlılardi enfes oldu. memlekete yine gotrcek cok sey var cok şükür. bi de kokusu var öyle parfum olsa keşke ama vardir aslinda bi bakicam.
Suyunu tam içtiysen bu kez de az hareket ettiğin için atamıyo olabilirsin29.06----> 53,5
30.06---->53,7
01.06---->53,5
02.06---->53,7
Şaka dimi bu. Kameralar nerde el sallıcam
Kızkardeşim de öyle bağımlı olmuş gibi her perşembe orda. Erkek kardeşim de ona "Abla bizim arkadaş a101 e o kadar çok gidip geldi ki orda çalışmaya başladı" diyo. Çok güldüm ama evde ne varsa a101 in indirimlerinden.beni görende a101in resmi sponsoru sanacak :) :) ev yapımı güzel oluyor da annem bi yeğenime bakıyor bi benim şu bu derken düzeni bozuldukış hazırlıklarımız hep sekte de öğrenmek istiyorum bende
vardır mutlaka pafümü
Maaşallah diyim bak meyveler tatlı almalar seni seviyolar işte.Selamlar ben geldim:))
Kayınvalidemler de ara öğün yapmis oldum
Cayin yanında çeyrek mevlana şekeri
1 dilim muz
3 dilim karpuz
1 kayisi
2 kiraz buda kayinvalidemin ısrarı ile..
Gorumcem tatli aldiracakti cayin yanina izin vermedim.. cok iradeliyim masallah:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?