♥haftalık kilo verme yarışması♥

Şimdi çok şükür iyi annem. Sorma sağlık problemleri falan çok yaşadık. Bi dönemim çok sıkıntılı geçti. O dönem sevgilim de îşsizdi. O da vardı bizde de. En azından o engeli kaldırdık.
Ben sosyoloji mezunuyum formasyonum da var. Cumartesi giricem tatlım ama hiç hazırlanmadım. Tamamen deneyim için giricem bu sene. Ksmet artık 2016 ya. Olmadı banka sınavlarına gircem ben de. Her yolu denicem artık

Evlilikte keramet var diyorlar ya öyle doğru bi söz ki bak siz o yüzükleri bi takın gör nasıl açılacak önün

Evlilikte keramet var diyorlar ya öyle doğru bi söz ki bak siz o yüzükleri bi takın gör nasıl açılacak önün
Ay hadi inşallah ağzından bal damlıyor :)
Her karanlığın sonunda ışık vardır deyip bekliyoruz. Herkesin sıkıntısı kendine büyük işte :) kimlerin ne dertleri vardır ki bunlar yanında dert sayılmaz :) Allah beterinden korusun.
Sizin de Allah tamamına erdirsin canım hep mutlu olun yaa. İçimi rahatlattın inan ki :) Allah razı olsun

Senden de razı olsun canım benim.
Tek derdimiz bu olsun be rabbim önce imanımız sonra sağlığımızla imtihan etmesin yeter ki
Ay bayram sonrası ikimizde güzel haberler yazarız buraya inşaallah yaa çok heyecanlı

Amin amin. İnşallah canım benim yaaa. Kitap aşığı nın da bu tür heyecanları vardı o da yazar tam oluruz :)

Ne güzel iyi anlaşıyosunuz anneyle bakıyorum sarmalar çaylarr. Sağolsun benim kv iyi bir insan arasıra içli köfteler yapar ben yapamıyorum diye bize de Genelde her hafta sonu gidiyoruz kızımla kalıyoruz gece de. Birlikte vakit geçirmeyi seviyorum. Arkadaşlar işyerinde dalga geçiyo ne kadar çok seviyosun diye. Ben de siz de deneyin zarar görmezsiniz diyorum.

Üzüldüm yaaa mal canın yongası derler bir de beğenerek alınca daha çok üzülür insan arkadaşımın da adidas tan aldığı ayakkabı kapıdan kaybolmuştu üzülüyo insan.

sbeden canım geçmiş olsun... mümkün oldukça suya değdirmemeye çalış kremini sür. kısa zamanda geçer, nazara geldin dikkat et :)) canım iftardan sonra eşim ve kızımla 1 saat yürüyoyrum öyle çok tempolu değil ama hareket oluyor en azından.

GonulSenligim canım, sen tek çocuksun anladığım kadarıyla. Annenin babanın göz bebeğisindir. ben daha yeni anne sayılırım ama bence 20 sene sonra da kızım hala benim gözümde küçük bebeğim olacak..Anne babanın temkinli olması, çok mutlu görünmek istememesi normal... ben mesela şimdi anne-babamı daha iyi anlıyorum ve gerçekten bizimkiler çok hoşgörülüymüş. su arkadaşıma katılıyorum. giriş cümlen; görüştüğüm anlaştığım biri var diyerek olsun. eğer siz de uygun görürseniz bayramda ailesiyle tanışmaya gelmek istiyorlar. ama sadece tanışma baba yani sizleri görmek tanımak istiyorlar dersin. yani babanın aklına acaba söz mü nişan mı olacak sorusu olmaz. babalar ne kadar güçlü görünseler de; bu konularda kırılgan hassaslar. biz 2 kız kardeşiz. hatta ikizim var :) ilk o evlendi. eniştemle tanışmak için yemek ayarladık babam sanki babam değildi. o kadar farklı bir adam gördüm ki; babam bize çok çok düşkündür. adamcağız üzüldü sevindi böyle allak bullak oldu. yani aslında seviniyorlar ama bizler için en iyisini istiyorlar. o yüzden ne söylerlerse söylesinler alınmayın gücenmeyin.

Kızkardeşim de öyle bağımlı olmuş gibi her perşembe orda. Erkek kardeşim de ona "Abla bizim arkadaş a101 e o kadar çok gidip geldi ki orda çalışmaya başladı" diyo. Çok güldüm ama evde ne varsa a101 in indirimlerinden.

Maaşallah diyim bak meyveler tatlı almalar seni seviyolar işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…