- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Üç gündür ip de atlayamadım squat da yapamadım çarşamba akşamı ev taşıdık topladım yerleştirdi diyene kadar ayakta duracak halim kalmıyo ama kalori harcıyomuyum yağ gidiyo mu bilmiyorumKızlarrr yenicene eve girdim çayımı kapıp hemen size yazayım dedim.
Ama bugün pek bi sessiz yaa burası nerelerdesiniz kızlar
Menümü paylaşayım hemencecik
Bugün nişanlımla dışarda yaptık iftarı. İskender istiyordum ama bugün yapmıyormuş istediğim yer malesef ben de pide yedim erkek arkadaşım iftar menüleri vardı ondan yedi. Ben çok çeşit yiyemediğim için almadım menülerinin içinde 7 çeşit vardı ya.
Sahurda 1 mücver 1 kaşık menemen bir kaşık reçel
İftarda 1 e yakın pide salata 2 adet çiğ köfte
Az önce de dondurma yedim.
Spor her gün aynı zaten
100 sguat
1.5 saat yürüyüş
Sağolasın canım gece kalkıp bir daha kustum. İşte oburluğun sonu.Ay geçmiş olsun canım yaaa
Yine miii ne güzel başlamıştııın vermeyekızlar iki gündür bişeyler oldu bana yeme krizine girdimbiraz stresli bir dönem. ben stresli olunca yiyorum malesef
Maalesef bazı insanlar da öyle zengin oluyosagol canim
bende anlamıyorum . burunlari havada oyle zenginlikte istemem
bende öyleyim ama direniyorum salma kendini. biz kalabalıgiz bayrama kadar cok zorlaniyorm tatlilar yemeklerama salmiyorum. sende salmaa daha emegine yazik etme
offf taşıma süreci çok yorucu. emin ol harcıyorsundur. Güle güle otur yeni evindeÜç gündür ip de atlayamadım squat da yapamadım çarşamba akşamı ev taşıdık topladım yerleştirdi diyene kadar ayakta duracak halim kalmıyo ama kalori harcıyomuyum yağ gidiyo mu bilmiyorum
Bunları da yemezsen ne yiycen ki dediğin gibi su içiyosun ama hareket etmediğin için birikiyo bence ondan.İFTAR
1 tabak yayla çorbası
3 kaşık bulgur pilavı
1,5 kibrit kutusu tart ( dünden kalmıştı bitti )
ARA
bir salkım üzüm
2 avuç çekirdek
SAHURDA
Menemen yicem sanırım
Kiraz hoşafı
2 kaşık da bulgur yerim bitsin :)
1,5 lt su içtim şimdilik sahura kadar 2- 2,5 olur o.
Ben bundan mı veremiyorum acaba yemeye başladım galiba. Ama nefsimi de kandırmam lazım arada yaw. Direndisianka hastagı ile kampanya başlatın
Teşekkür ederim kira da olduğumuz için çok fazla şey almamaya çalışırım hep ama yine de herşey lazım oluyo işte toplanmak yerleşmek 1 haftadan fazla sürdü işte yorucu oluyo tabii izin de kullanmadım akşamları yapmaya çalıştımofff taşıma süreci çok yorucu. emin ol harcıyorsundur. Güle güle otur yeni evinde
Zor olduğunu düşünüyoruz gerçekten ama kolayy şimdi gülesim geliyoo mesela benim.Dert mi istiyon balım hemen
Bayramda kısmetse sevgilimin ailesiyle benim ailemi tanıştırcaz ama babamın daha haberi yokannem bir hafta kala sölersin dedi söyletmedi. Durum şu ki ben bbama basıl sölicem sıkıntısı başladı annem söylemiyo. Abla kardeş yok tekim. Bildiğin geçecem karşısına söylicem. Hıh bul çözümü hadi :)
He valla. Çok kolay bir dönem geçirmiyorum da. Atlatacağım inşallah.Yine miii ne güzel başlamıştııın vermeye
Güzelmişş şundan da ye bundan da ye demelerindense baksınlar daha iyievet canim . yemek yerken sagdan soldan bakislar var. takipte hissediyorum kendimi zor oluyor mahcup oluyrm yerken
sbeden geçmiş olsun. tahin yağı iyi geliyor yanığagüzel . pazartesi gununun onemini hatirlattigin icin tskkler canim
Evet yaaa tahin yağını emzierme döneminde kullandım çok işe yarıyo gerçektensbeden geçmiş olsun. tahin yağı iyi geliyor yanığa
İnşallah çabuk atlatırsın takma, hiçbirşey insanın kendinden daha değerli değilll.He valla. Çok kolay bir dönem geçirmiyorum da. Atlatacağım inşallah.
Ah denizim haklısın tabi. Benimki acayip bir dönem oldu. Geçecek elbet.İnşallah çabuk atlatırsın takma, hiçbirşey insanın kendinden daha değerli değilll.
gittin mi diye bi sorB-fite gidicektinnn yazmadın hiiiçç.
eşimle ve annemle hergün kilo problemini konuşmaktan artık vazgectim. bundan sonraa icraat zamani insallah
geçmiş olsun canım,çok mu ağır yanığın?kızlar sol elim kaynar sutle yandi
yarim saattir sudan cikaramiyorum. cok siddetle yanıyor aglayacm utanmsam cok careszm. sari bi merhem var sudan cikaramiyrm ki sureyim of offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?