♥haftalık kilo verme yarışması♥

Üç gündür ip de atlayamadım squat da yapamadım çarşamba akşamı ev taşıdık topladım yerleştirdi diyene kadar ayakta duracak halim kalmıyo ama kalori harcıyomuyum yağ gidiyo mu bilmiyorum

Maalesef bazı insanlar da öyle zengin oluyo

Üç gündür ip de atlayamadım squat da yapamadım çarşamba akşamı ev taşıdık topladım yerleştirdi diyene kadar ayakta duracak halim kalmıyo ama kalori harcıyomuyum yağ gidiyo mu bilmiyorum
offf taşıma süreci çok yorucu. emin ol harcıyorsundur. Güle güle otur yeni evinde

Bunları da yemezsen ne yiycen ki dediğin gibi su içiyosun ama hareket etmediğin için birikiyo bence ondan.

offf taşıma süreci çok yorucu. emin ol harcıyorsundur. Güle güle otur yeni evinde
Teşekkür ederim kira da olduğumuz için çok fazla şey almamaya çalışırım hep ama yine de herşey lazım oluyo işte toplanmak yerleşmek 1 haftadan fazla sürdü işte yorucu oluyo tabii izin de kullanmadım akşamları yapmaya çalıştım

Zor olduğunu düşünüyoruz gerçekten ama kolayy şimdi gülesim geliyoo mesela benim.

eşimle ve annemle hergün kilo problemini konuşmaktan artık vazgectim. bundan sonraa icraat zamani insallah

Canim ben de esime dedim artik kilomu soylemicem sana ta ki sen aaa ne kadar zayıflamışsın kac kilosun diyene kadar.cok heyecanlı benim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…