♥haftalık kilo verme yarışması♥

Günaydın kızlar ,
bu hafta oruçlu degılım , sabah tartıldım 56,3 vermısım bıraz 55 lerı yenıden gorecegım galıba . Umarım yanı ;
dunku menüm :
sabah : 1 domates + 1 dılım peynır + 1 dılım ekmek
Öğle : zeytınyaglı fasulye + cacık + salata
aksam : salata + 1 dılım ekmek

Ne güzel ne güzel pazartesi ben 56.70 tim sen 56.90 mışın 56.30 çok iyi 600 gr gitmişş reglimin 3. günü bugün 57.60 çıktım inşallah pazartesi 55 leri de birlikte görürüz hafta sonu dikkat edelim.

Eveeetttt
Yakın zamanda büyük nişan düşünüyoruz kıyafet önerileri isticem sizden
canım internette çok güzel abiyeler var,hani şu kenarlarda reklamları çıkıyor ya tesettür markalarının ,ben de oradan bakıp kıyafet alasım geliyor ama işte kalıpları benim bedene uyarmı uymaz mı insan çelişki de kalıyor

kızlar sol elim kaynar sutle yandi
yarim saattir sudan cikaramiyorum. cok siddetle yanıyor aglayacm utanmsam cok careszm. sari bi merhem var sudan cikaramiyrm ki sureyim of offf

çooooooooooooookkkkkk geçmiş olsun canım

29.06----> 53,5
30.06---->53,7
01.06---->53,5
02.06---->53,7

Şaka dimi bu. Kameralar nerde el sallıcam

bende 51 lerde takıldım yaaaa, deli olacam deli. pirinç lapası yapayım dedim bi işe de yaramıo sanki, moralim bozuldu tartılmıyorum

bakalim inanci vicdanina gore davransin cok cook zengin biri ayakkabilari ayagina goturup gostermemizi istedi goturmedik tabi insan var insan var

lafa bak köpek onun köpeği, görmek istiyorsa kendi gelseymiş ayakkabılarım çok kıymetlidir herhalde adamın ağzına s.çardım

kızlar ne gelen var ne yazan yeni uyemi alsam bir kac tanee ne dersinizz

güzelim listeyle sen uğraşıyorsun, bize laf düşmez sanki

biraz önce malesef midem kötü oldu yediklerimden ve afedersiniz kustum. pişmanım yediklerime. midem nasıl sancılar içinde şimdi. kendime nasıl da kızgınım.

ayyyy bende yapıyorum onu yaaaa, maden suyu iyi gelio aklında bulunsun. bi daha da o kadar yeme, zaten açım döverim valla

oyyyy bende anne-baba bir tek kızım. (annemle babamın başkalarından ufak çocukları var, en yakın kardeş 18 yaş küçük )
bence dan diye söyleme, bi kaç gün önceden kaç yaşına gelmişim evlenme çağım gelmiş, evde kaldım diye gırgır yap. ortada gelinlik dergileri falan bırak ve 3-4 gün elleme konu açma o zaten işkillenir anneni sıkıştırır, bi 3-4 gün kızının evlenme çağının geldiği fikrine alışsın(çünkü babalar kızı hiç büyümeyecekmiş gibi falan zannediyolar). sonra baba benim bi derdim var de, seninle konuşmam lazım ama nasıl başlayacağımı nasıl konuşacağımı bilemiyorum çok çekiniyorum de(bunun sonunda kızım benimle herşeyi konuşanilirsin çekinmene gerek yok derse konuya girersin,uzaklara dalıp giderse babana bi iki gün daha tanı). ha tamam konuya girdin benim erkek arkadaşım var deme sakın, benimle evlenmek isteyen evlenme amaçlı tanımaya çalıştığım biri var seninle tanıştırmak ve senin onayını almak istiyorum gibi(babanı ezip geçmemişsin onun fikrine önem veriyorsun,zaten yaşın da geldi) konuş. allah kolaylık versin
benim babam pambık gibidir, dan diye söyledim bu seferde adam şoka girdi, kız istemede düşüp bayılacak kadar beyazdı

Tutuyorum canım. O zaman regl olduğum dönemin ilk günü yemenin dibine vurayım ben. Tavsiye besinler var mı yoksa karbonhidrat protein karmakarışık mı ? Abur cubur yenebiliyo mu ? Bileyim de

layyyynnnnn isteme olacak hala abur cubur diyon, fazla ye ama abur cubur hamur yeme

Kizlar ben bugun 82.2 idimc. Cok mutluyum
misafiri de iyi atlattim

wuhhuuuuuu, lütfen geri alma seni 70 grubunda görelim artık

kııııızzzz iyi atlatmışsın çok sertmiş baban

Ben kabarık olanları sevmiyorum da abiyeler oluyor ya öyle bişey düşünüyorum bakalım

bence de kabarık nişan için güzel durmuyor ama boylu poslu inceciksin gelinliğin prenses model olmalı bence

Şimdi yüzük taktık işte ama hala ikimizde korkuyoruz ya

korkulmayacak gibi değilmiş ki baban

ayyyy evet kız istemede benim pambık babam gitti damadını kenara kıstıran bi adam geldi(babam 186, eşim 170). iyice üstüne eğilmiş dövcek gibi duruyodu nasihat(kibarca tehdit) verirken ama şimdiiiii ohoooo damadından iyi kimse yok

Üç gündür ip de atlayamadım squat da yapamadım çarşamba akşamı ev taşıdık topladım yerleştirdi diyene kadar ayakta duracak halim kalmıyo ama kalori harcıyomuyum yağ gidiyo mu bilmiyorum

ayyyyy neyse atmışsın artık yeni eve eşyaları, yavaş yavaş yerleştirirsin artık hadi geçmiş olsun kuzum

He valla. Çok kolay bir dönem geçirmiyorum da. Atlatacağım inşallah.

canım inşallah çabucak atlatırsın bu dönemini

Canim ben de esime dedim artik kilomu soylemicem sana ta ki sen aaa ne kadar zayıflamışsın kac kilosun diyene kadar.cok heyecanlı benim icin

evet ya söyleme sonra kilo verdin azcık yesen nolur deyip senin iradeni bozuyor

Bu iyi bir şey :) evde onlar topikte biz :) vicdan azabından yiyemicen :)
:)
sıkıcı evde takip . biktim ya demin birini gördüm zayıf hoş giyinmiş bi kiskandim bi imrendim kolay kolay böyle olmazdım kendimi kötü hissettim neyseki zayiflamaya devam ediyorum yavasta olsa pes etmeden
Geçmiş olsuuuun nasıl yandı o kadar
sagol canim hemen suya tutamadim şok oldum önce mükemmel bir merhem iyilestirdi

gecti tatlim kizariklikta zamanla geçer bir saatte gayet iyi hareket tabi

aynen öle canım. istanbuldaki evimin yanında evimi bu sene ordan döşedim :) her perşembe ordayım :) bi tek ben değilim demek ki bağımlısı

ayyyyy neyse atmışsın artık yeni eve eşyaları, yavaş yavaş yerleştirirsin artık hadi geçmiş olsun kuzum

Teşekkür ederiim toplanma süreci 15 gün sürdü tabii hep haftasonları akşamları yapmaya çalıştım yetiştiremiyceem diye stres oldum resmen topla topla bitmiyo eve taşındıktan sonra rahatladım biraz yavaş yavaş yerleştiririm

aferin kıs muma çevirmişsin adamı iyi iyi ama bak dikkate almış seni hemen uygulamaya geçmiş :) oh oh şimdi hedef o şıkır mıkırların içine girmek tamam mı böyle devam
BEnımkıde kıskanclık yapıyo sevınecegı haldr :-( kendı 90 kılo oldugundan...

canım ben 54 lu rakam bıle gordum yıne 57 lere fırladım ondan kotu dedım tatlım , bakalım umarım olur bu defa , yıne azımle devam edıyorum
Anlıyorum canım. Olur inşallah bu defa. Önceden nasıl 54 ü gördüysen bu defa da olur inanıyorum ben. Birde kilo verince koruyabilsek kilomuzu. Biraz dikkat etmeyince tekrar alınıyor maalesef..

Anlıyorum canım. Olur inşallah bu defa. Önceden nasıl 54 ü gördüysen bu defa da olur inanıyorum ben. Birde kilo verince koruyabilsek kilomuzu. Biraz dikkat etmeyince tekrar alınıyor maalesef..
vallahi aynen canım , verince korumak en önemlisi ben 1 hafta dikkat etmesem alıp basını gidiyor aylarca vermeye çalışıp 1-2 haftada geri başa dönüyoruz .

kıyamam çok zor ya taşınmak ,hele taşınan ve çocuklu insana daha da zor , umarım bu evi beğenirsin ve son olur tatlım . İnşallah begendıgın oturduğun evide almak nasip olur sana . ( tabi memursan ve sürekli yer değiştirmek zorundaysan bilemem cnm )

Yok canim soylemicem... ona da supriz olsun istiyorum.ta ki bana bakipta zayifladin mi sen kac kilo oldun diyene kadar soylemeyecem.yaninda da diyetten zayiflamaktan bahsetmiyorum. Surekli diyor zaten bak ne guzel hem yiyorsun hem zayifliyorsun ramazan da diye. Gitmis helva almis ona caktirmadan diyet yapiyorum demeden tadimlik aliyorum. Yedim yeter diyorum.
bayrama hedef 79 olmak

offf kızlar bayramdan sonra ben de taşınıcam,eşyam da çok,2 çocuk,üstelik tek olucam bir yardım edenim bile yok,belim de ağrıyor üstelik,bir de kv ameliyat oldu o da bekler şimdi beni bakmak için,annem de ameliyat olacak onun içinde gitmem lazım tek kızım,ben hangi birine yetişeyim şimdi bu bel ağrısı ve 2 çocukla ve tek başına
dert dediniz de ben de kafamda ki sıkıntıları anlatayım dedim
bana da bir çare söyleyin Allah aşkına

sbeden geçmiş olsun. tahin yağı iyi geliyor yanığa
sagol canim krem super iyilestrdi

Canim ben de esime dedim artik kilomu soylemicem sana ta ki sen aaa ne kadar zayıflamışsın kac kilosun diyene kadar.cok heyecanlı benim icin
ayni fikirdeyiz dun gece karar verdim artik sadece biseylerin farkedilmesini istiyorum bunun icinde gereknleri yapacam konusmaktan biktim. bizimkilerin heyecani yok benden umitli degiller ama görecekler
geçmiş olsun canım,çok mu ağır yanığın?
sagol canm kirmizi kaldi elimin ic taraflari ama gecer bende kolay kolay iz kalmaz
s bedencım gecmıs olsun canım , sıkıntı yok umarım şimdi ?
gecti acisi canim

Ah canim bizde memuruz. Seneye tasinacam. Ondan sonra ki sene de tasinacam.hayirlisi bakalim
denizcim bu arada ben de mersinliyim.
esim de malatyali

Canim kayinvaliden ne zaman ameliyet oldu. Kendi kizi yok mu bakacak. Annen ne zaman olacak. Va hastaliklari ciddi mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…