Ne güzel ne güzel pazartesi ben 56.70 tim sen 56.90 mışın 56.30 çok iyi 600 gr gitmişş reglimin 3. günü bugün 57.60 çıktım inşallah pazartesi 55 leri de birlikte görürüz hafta sonu dikkat edelim.Günaydın kızlar ,
bu hafta oruçlu degılım , sabah tartıldım 56,3 vermısım bıraz 55 lerı yenıden gorecegım galıba . Umarım yanı ;
dunku menüm :
sabah : 1 domates + 1 dılım peynır + 1 dılım ekmek
Öğle : zeytınyaglı fasulye + cacık + salata
aksam : salata + 1 dılım ekmek
canım internette çok güzel abiyeler var,hani şu kenarlarda reklamları çıkıyor ya tesettür markalarının ,ben de oradan bakıp kıyafet alasım geliyor ama işte kalıpları benim bedene uyarmı uymaz mı insan çelişki de kalıyorEveeetttt
Yakın zamanda büyük nişan düşünüyoruz kıyafet önerileri isticem sizden
kızlar sol elim kaynar sutle yandi
yarim saattir sudan cikaramiyorum. cok siddetle yanıyor aglayacm utanmsam cok careszm. sari bi merhem var sudan cikaramiyrm ki sureyim of offf
29.06----> 53,5
30.06---->53,7
01.06---->53,5
02.06---->53,7
Şaka dimi bu. Kameralar nerde el sallıcam
bakalim inanci vicdanina gore davransin cok cook zengin biri ayakkabilari ayagina goturup gostermemizi istedi goturmedik tabi insan var insan var
kızlar ne gelen var ne yazan yeni uyemi alsam bir kac tanee ne dersinizz
biraz önce malesef midem kötü oldu yediklerimden ve afedersiniz kustum. pişmanım yediklerime. midem nasıl sancılar içinde şimdi. kendime nasıl da kızgınım.
Dert mi istiyon balım hemen
Bayramda kısmetse sevgilimin ailesiyle benim ailemi tanıştırcaz ama babamın daha haberi yokannem bir hafta kala sölersin dedi söyletmedi. Durum şu ki ben bbama basıl sölicem sıkıntısı başladı annem söylemiyo. Abla kardeş yok tekim. Bildiğin geçecem karşısına söylicem. Hıh bul çözümü hadi :)
Tutuyorum canım. O zaman regl olduğum dönemin ilk günü yemenin dibine vurayım ben. Tavsiye besinler var mı yoksa karbonhidrat protein karmakarışık mı ? Abur cubur yenebiliyo mu ? Bileyim de
Kizlar ben bugun 82.2 idimc. Cok mutluyum
misafiri de iyi atlattim
Erkek arkadaşımı tanıyordu ailem ama sadece arkadaşım diye ben cesaret edip yıllarca söyleyemedim ki yaptığım en büyük hatada buydu.
Neyse bigün bi şeye kırıldım ben tam sarılıp yanağımdan öperken annem görmesin mi oooo var ya dünya başımıza yıkıldı. 2 gün hiç konuşmadı annem benle sonra yavaş yavaş konuşmaya başladı ama konuyu hiç açmıyor. Baktık olacak gibi değil ben okuldayken habersizce eve geldi erkek arkadaşım işte elini öpmüş uygunsuz şekilde öğrendiğiniz için affedin gençliğimize verin falan demiş böylece annemle buzlar eridi ama annem ben kesinlikle karışmam sen söyleyeceksiz dedi bana.
Yine ramazanlık bi gündü ama yüreğime oturmuş bi taş sanki hiç kalkmıyor kafamda konuşmayı defalarca kuruyorum olumluyu olumsuzu düşünüyorum.
Neyse bayrama tam 3 gün kala babam salonda annem mutfakta ben odamdayım. Geçtim salona ama nabız en az 120 ya son nefesimi vercem. Dedim baba seninle bi şey konuşmak istiyorum. Söyle dedi. Daha öncede sormuştun konuştuğun anlaştığın biri var mı diye benim konuştuğum biri var sen de tanıyorsun dedim.
Kim dedi sertçe işte dedim şu. Oooo o kaşlar öyle bi çatıldı ki ben başladım ağlamaya kocaman kız ya elim ayağım titriyor. İşte söylendi biraz annemi çağırdı sonra bi kaç gün tadsız şeyler oldu o bayram bana zehir oldu yani.
Sonra sakinleşince çağırdı beni bi daha konuştuk tabi benim baş yerden hiç kalkmıyor.
Çağır gelsin dedi erkek arkadaşım için çağırdım başbaşa saatlerce konuştular.
Aradan bi kaç ay geçti ondan sonra yumuşadı ikimizin de sevgiyle saygıyla bağlı olduğumuzu görünce.
İnşallah seninki benimki gibi olmaz güzellikle olur tatlım ya şimdi yazarken bile elim ayağım buz gibi oldu.
Ben kabarık olanları sevmiyorum da abiyeler oluyor ya öyle bişey düşünüyorum bakalım
Şimdi yüzük taktık işte ama hala ikimizde korkuyoruz ya
sbeden canım geçmiş olsun... mümkün oldukça suya değdirmemeye çalış kremini sür. kısa zamanda geçer, nazara geldin dikkat et :)) canım iftardan sonra eşim ve kızımla 1 saat yürüyoyrum öyle çok tempolu değil ama hareket oluyor en azından.
@DisiAnka canım, sen tek çocuksun anladığım kadarıyla. Annenin babanın göz bebeğisindir. ben daha yeni anne sayılırım ama bence 20 sene sonra da kızım hala benim gözümde küçük bebeğim olacak..Anne babanın temkinli olması, çok mutlu görünmek istememesi normal... ben mesela şimdi anne-babamı daha iyi anlıyorum ve gerçekten bizimkiler çok hoşgörülüymüş. su arkadaşıma katılıyorum. giriş cümlen; görüştüğüm anlaştığım biri var diyerek olsun. eğer siz de uygun görürseniz bayramda ailesiyle tanışmaya gelmek istiyorlar. ama sadece tanışma baba yani sizleri görmek tanımak istiyorlar dersin. yani babanın aklına acaba söz mü nişan mı olacak sorusu olmaz. babalar ne kadar güçlü görünseler de; bu konularda kırılgan hassaslar. biz 2 kız kardeşiz. hatta ikizim var :) ilk o evlendi. eniştemle tanışmak için yemek ayarladık babam sanki babam değildi. o kadar farklı bir adam gördüm ki; babam bize çok çok düşkündür. adamcağız üzüldü sevindi böyle allak bullak oldu. yani aslında seviniyorlar ama bizler için en iyisini istiyorlar. o yüzden ne söylerlerse söylesinler alınmayın gücenmeyin.
Üç gündür ip de atlayamadım squat da yapamadım çarşamba akşamı ev taşıdık topladım yerleştirdi diyene kadar ayakta duracak halim kalmıyo ama kalori harcıyomuyum yağ gidiyo mu bilmiyorum
He valla. Çok kolay bir dönem geçirmiyorum da. Atlatacağım inşallah.
Canim ben de esime dedim artik kilomu soylemicem sana ta ki sen aaa ne kadar zayıflamışsın kac kilosun diyene kadar.cok heyecanlı benim icin
Bu iyi bir şey :) evde onlar topikte biz :) vicdan azabından yiyemicen :)
:)
sagol canim hemen suya tutamadim şok oldum önce mükemmel bir merhem iyilestirdiGeçmiş olsuuuun nasıl yandı o kadar
gecti tatlim kizariklikta zamanla geçer bir saatte gayet iyi hareket tabisbeden canım geçmiş olsun... mümkün oldukça suya değdirmemeye çalış kremini sür. kısa zamanda geçer, nazara geldin dikkat et :)) canım iftardan sonra eşim ve kızımla 1 saat yürüyoyrum öyle çok tempolu değil ama hareket oluyor en azından
aynen öle canım. istanbuldaki evimin yanında evimi bu sene ordan döşedim :) her perşembe ordayım :) bi tek ben değilim demek ki bağımlısıKızkardeşim de öyle bağımlı olmuş gibi her perşembe orda. Erkek kardeşim de ona "Abla bizim arkadaş a101 e o kadar çok gidip geldi ki orda çalışmaya başladı" diyo. Çok güldüm ama evde ne varsa a101 in indirimlerinden.
ayyyyy neyse atmışsın artık yeni eve eşyaları, yavaş yavaş yerleştirirsin artıkhadi geçmiş olsun kuzum
BEnımkıde kıskanclık yapıyo sevınecegı haldr :-( kendı 90 kılo oldugundan...aferin kıs muma çevirmişsin adamı iyi iyi ama bak dikkate almış seni hemen uygulamaya geçmiş :) oh oh şimdi hedef o şıkır mıkırların içine girmek tamam mı böyle devam
Anlıyorum canım. Olur inşallah bu defa. Önceden nasıl 54 ü gördüysen bu defa da olur inanıyorum ben. Birde kilo verince koruyabilsek kilomuzu. Biraz dikkat etmeyince tekrar alınıyor maalesef..canım ben 54 lu rakam bıle gordum yıne 57 lere fırladım ondan kotu dedım tatlım , bakalım umarım olur bu defa , yıne azımle devam edıyorum
vallahi aynen canım , verince korumak en önemlisi ben 1 hafta dikkat etmesem alıp basını gidiyor aylarca vermeye çalışıp 1-2 haftada geri başa dönüyoruz .Anlıyorum canım. Olur inşallah bu defa. Önceden nasıl 54 ü gördüysen bu defa da olur inanıyorum ben. Birde kilo verince koruyabilsek kilomuzu. Biraz dikkat etmeyince tekrar alınıyor maalesef..
hiç bilmiyordum evle ilgili şeylerde satıldığını , bende bakayım o zamanaynen öle canım. istanbuldaki evimin yanında evimi bu sene ordan döşedim :) her perşembe ordayım :) bi tek ben değilim demek ki bağımlısı
marka takilmiyorum neyseki. sadece ortpdk olsun yeter. cokta uzulmedim essek gibi verecek babam alacakÜzüldüm yaaa mal canın yongası derler bir de beğenerek alınca daha çok üzülür insan arkadaşımın da adidas tan aldığı ayakkabı kapıdan kaybolmuştu üzülüyo insan.
kıyamam çok zor ya taşınmak ,hele taşınan ve çocuklu insana daha da zor , umarım bu evi beğenirsin ve son olur tatlım . İnşallah begendıgın oturduğun evide almak nasip olur sana . ( tabi memursan ve sürekli yer değiştirmek zorundaysan bilemem cnm )Teşekkür ederiim toplanma süreci 15 gün sürdü tabii hep haftasonları akşamları yapmaya çalıştım yetiştiremiyceem diye stres oldum resmen topla topla bitmiyo eve taşındıktan sonra rahatladım biraz yavaş yavaş yerleştiririm
ayyyyy neyse atmışsın artık yeni eve eşyaları, yavaş yavaş yerleştirirsin artıkhadi geçmiş olsun kuzum
canım inşallah çabucak atlatırsın bu dönemini
evet ya söyleme sonra kilo verdin azcık yesen nolur deyip senin iradeni bozuyor
sagol canim krem super iyilestrdisbeden geçmiş olsun. tahin yağı iyi geliyor yanığa
ayni fikirdeyiz dun gece karar verdim artik sadece biseylerin farkedilmesini istiyorum bunun icinde gereknleri yapacam konusmaktan biktim. bizimkilerin heyecani yokCanim ben de esime dedim artik kilomu soylemicem sana ta ki sen aaa ne kadar zayıflamışsın kac kilosun diyene kadar.cok heyecanlı benim icin
sagol canm kirmizi kaldi elimin ic taraflari ama gecer bende kolay kolay iz kalmazgeçmiş olsun canım,çok mu ağır yanığın?
gecti acisi canims bedencım gecmıs olsun canım , sıkıntı yok umarım şimdi ?
kıyamam çok zor ya taşınmak ,hele taşınan ve çocuklu insana daha da zor , umarım bu evi beğenirsin ve son olur tatlım . İnşallah begendıgın oturduğun evide almak nasip olur sana . ( tabi memursan ve sürekli yer değiştirmek zorundaysan bilemem cnm )
offf kızlar bayramdan sonra ben de taşınıcam,eşyam da çok,2 çocuk,üstelik tek olucam bir yardım edenim bile yok,belim de ağrıyor üstelik,bir de kv ameliyat oldu o da bekler şimdi beni bakmak için,annem de ameliyat olacak onun içinde gitmem lazım tek kızım,ben hangi birine yetişeyim şimdi bu bel ağrısı ve 2 çocukla ve tek başına
dert dediniz de ben de kafamda ki sıkıntıları anlatayım dedim
bana da bir çare söyleyin Allah aşkına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?