♥haftalık kilo verme yarışması♥

Biz o kadar kafaya takıp da kilo lafı edince onlar da ne yapacaklarını şaşırıyolar ama biz takmıyoruz tabii kimseyi diyete ve harekete devam ediyoruz işyerinde arkadaşlar diyelim ki birşey getirdiler ısrar ediyolardı başta baktılar ki kararlıyım daha ısrar etmediler mesela

Bu bayram ziyareti iyi fikir gerçekten hem ailece olunca daha iyi .

Canim kayinvaliden ne zaman ameliyet oldu. Kendi kizi yok mu bakacak. Annen ne zaman olacak. Va hastaliklari ciddi mi.
kayınvalidem ameliyat olalı 1 hafta oldu,şuan zaten kızında kalıyor ve 4 tane kızı var,dizine platin takıldı
annem de bayramdan sonra beline platin takılacak anneminki daha zor ve daha riskli

kayınvalidem ameliyat olalı 1 hafta oldu,şuan zaten kızında kalıyor ve 4 tane kızı var,dizine platin takıldı
annem de bayramdan sonra beline platin takılacak anneminki daha zor ve daha riskli
Senin kime bakacağın bariz belli sen bir an önce toplanmaya başla ki ameliyata kadar yeni eve geçin zaten annende kalırsın artık daha sonra da yerleştirirsin

ne güzel böyle olmak ben asla söyleyemem

ayyyy içimden dişi aslan fırlıyor, kocam bile benim o halimden çekinir(istiosan yanımdan uzaklaş diye uyarırım bazen:))

ayyyy canım girişi yapmışın, babana da çekinmesen bile çekinio gibi ürkek ürkek yaklaş merhamet duygusu kabarsın :)

ev taşımadan çok korkmuyorum da hasta bakmak zor
bir de kv yazları köyde oluyor bahçe işi çok yoruyor insanı,bundan 3 sene önce çocuklarım daha küçüktü bir de havasından suyundan hasta oldular ateş ishal oldular çok feci,bahçe işi,çocuklar hastaydı,kv hasta birde akşamları sürekli misafir geliyordu gün içinde de geldiği oluyordu geçmiş olsuna falan sabah 6.00 dan gece 12 ye kadar hep ayaktaydım,sabahları topuğumun üstüne zor basıyordum bacağım belim iyice dökülmüştüm,hiç diyet spor yapmadan 2 hafatada 4 kilo vermiştim ama yine de sen çocuklarına bak biz kendimize bakarız dememiştiler,hatta daha giderken de hiç gönlü yoktu hani 3 hafta kalcaktın diye.oğlum hasta olmuş ağlıyordu daha kayınbabam gel sarımsakları sökelim diye çağırıyordu,ooyyy yavrum benim hiç ilgilenememiştim bile,o günleri hatırlayınca hiç gidesim bile gelmiyor,bir yandan da acıyorum,bana kim acıyacaksa artık. bir yandan da şeytan boşver gitme diyor çünkü elim biraz yavaş diye hep arkamdan konuşuyorlarmış duyuyorum eltilerden.
şeytan diyor ki,benim elim yavaş sana eli hızlı olanlar baksın diyeyim diyorum da işte bişey desen adın kötü gelin oluyor
bilmiyorum işte... bayağı uzattım ben de ne dertliymişim be!

Siz çok taşınıyo muşsunuz biz 4 yıldır erteliyoduk bu kış soğuk oldu nem oldu taşınmak zorunda kaldık

Canim esim polis. Seneye lojman suresi doluyor. Nisan mayis gibi tasinirim. 1 sene de daha gorev suremiz var onu da yaptiktan sonra. Bu sefer il dışı tasinacagim

Masaallah canim iyi gidiyorsun
ben regl oldum tatlı ya direnci m cok dusuk

Canim ya sadece hasta bakmak olsa tamam ama is guç te var diyorsun hepsini bir arada yapmak zor. Misafir çocuklar is derken zorlanacaksin. Belin agrimasa belki ustesinden gelirsin. Benim belim agridimi 1 hafta yatalak gibi oluyorum

İlk zamanlardaki gibi cıvıl cıvıl olsun ya
Sadece diyet değil dertlerimizi sevinçlerimizi de paylaşalım istiyorum ben
Ahh canim bende hep yazmak herseyi yazmak istiyorum ama telefon cok kitleniyo bide kizimla ugrasiyorum girip yazamıyorum ama burayi seviyorum cok

canim masaallah rabbim hic ayirmasin

Kızlar bugün burası bir sıcaktı ki sormayın saat 2 de deli gibi cıktım yürüyüşe 1.5 saat yürüdüm bi geldim eve dudaklarım çatlamış hala da geçmedi susuzluğum allahtan son 40 dakika yemekte falan gözüm yok su karpuz istiyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…