♥haftalık kilo verme yarışması♥

Zambak86 canim anneni de yalniz birakma.platin takmasinin ameliyat sonrasi bakimi uzun surer.Allah ikisinin de yardimcisi olsun. Rabbim sifa versin. Sana da sabir

Eveeettt bir ders yılı boyunca okul ortamında bununla savaştım ben.
Veliler kısır sigara böreği sarma yollayıp dururlar kantinde iş arkadaşları ilk başlarda çok çok çok zordu. Baktılar kararlıyım nasıl olsa yemiyon sen almıyoruz sana demeye başladılar.

kayınvalidem ameliyat olalı 1 hafta oldu,şuan zaten kızında kalıyor ve 4 tane kızı var,dizine platin takıldı
annem de bayramdan sonra beline platin takılacak anneminki daha zor ve daha riskli
Canım çok çok geçmiş olsun rabbim onlara şifa size de sabırlık versin.
Bilirim çok zordur hastaya bakmak.

Rabbim başka dert vermesin imanımızla sağlığımızla imtihan etmesin bizi.
Canım çok zor bir durum ama nacizane fikrim sen sabret laf getiren götüren çok olur eltilerinin laflarına bakma. Şunu unutma sana başkalarının lafını taşıyan senin dediklerini de onlara taşır. Ama yine de en doğru olanı sen bilirsin canımcım

Yoo ben kızmadım valla
Normal yiyip yürüyüşünü yapsın benim fikrim

Al işte aynısı benim erkek arkadaşım. Sırf bana yedirmek için iftardan sonraya paket paket cips alıyor bir tanecik ye yoksa yemem lafları falan yer mi Su yemeeezzz bi tane bile yemedim valla

Evet geçen günkü kap ı da netten almıştım.
Zümrüt yeşili var aklımda bakalım

Valla öyle çok sert adamdır ama bi kızım desin sarılsın sanırsınız bi kız bu adamda var aşırı düşkün ya..
Evet nişanlık kabarık olmasın.
O dediğin modele baktım gelinlikte güzelmiş hakkaten

Kızlar elhamdülillah iftarımı yaptım bulaşığımı yıkadım misafirim yok bugün çok buruk geçti ya Allah misafirsiz bırakmasın evlerimizi
Gelelim bugüne. Spor olarak hakkaten zorlandım bugün ama mükafatını da alıyorum üst bacağın iç kısmındaki sarkmalar yok denecek kadar azaltı çok şükür.
Gene tavuk yedim ben yakında kanatlanıp uçarsam hiç şaşırmayın
Sahur yarım yumurta, 3 kaşık menemen, 1 kayısı
İftar 2 kaşık tavuklu pilav, biraz salata ve 2 tane tulumba tatlısı. Sırf tulumba yiyim diye baya az yemeye çalıştım.
Spor da aynı
100 sguat
1.5 saat yürüyüş
Hele şu ramazan bi bitsin kızlar o zaman görün siz bendeki sporu

kayınvalidem ameliyat olalı 1 hafta oldu,şuan zaten kızında kalıyor ve 4 tane kızı var,dizine platin takıldı
annem de bayramdan sonra beline platin takılacak anneminki daha zor ve daha riskli
Allah tez zamanda şifasını versin ikisinin de Ama annene bakman icap eder gibi duruyo. Kv nin kozları varmış ve başka gelinleri de var eltin var. Bakacak insanı var
Çekiniyorummm bu konuda. Ciddi konuşarda çejinirim :)

Canım valla Allah sabır ve kolaylık versin sana. Her daim bakılmak isteyen birinin dili tatlı olmalı. Bilmiyorum Allah razı olsun diyeceğine eli yavaş demek be derece doğru. Yine de senin insanlığın sana kalır. Elinden gelen varsa esirgeme.
oruçluyken iyi spor yapıyosun gene dikkat et aman :)

prenses model sana cok yakisir gibi geliyo bana, yine foto koyarsan net yorum yapariz

oyyyyyhhhhh allah kolaylık versin canım

herhalde yani, bu tarz şeylerde çok cadıyımdır ben. sen söyleyince ben dellendim
bende öyleyim. ama bu adamlar daha cadi istemezse yapmaz it gibiler afedersin. neyseki babam halletti. biraz once carsidan geldik cok daha guzel bir ayakkabi aldim 25 lira daha pahali bbabam da cok begendi. bayada topullu dev oldum

kizarmiyim hic canim benim . haklısın burada korumak bile Hüner. o kadar cesit var ki. ben 57 kilo ikende annem dikkat etmemi soyluyordu fazla kacirinca uyarıyordu. teyzeler halalar kilolu korkuyrdu demek ki. bayramdan sonra donecem canim

Al işte aynısı benim erkek arkadaşım. Sırf bana yedirmek için iftardan sonraya paket paket cips alıyor bir tanecik ye yoksa yemem lafları falan yer mi Su yemeeezzz bi tane bile yemedim valla

Cok fenalar yaaaa... emziriyorsun da bahanesi
Oluyor onun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…