♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kizlar benim yarin da misafirim var...
su 321 canim ben merak ediyorum da san hala hakkari de misin. Annenlerin yanina gitmedin mi. Nisanlim dogulu dedin ya hakkari li mi...
ozel ise cevaplamayabilirsin canim

Kizlar yarin misafirime
tarhana corbasi
pilav
garnitürlü tavuk sarma
sarma kuru dolma
kiymali borek
firinda sebze kizartmasi az yag ile yapacam 1 tepsiye yarim cay bardagi olacak
salata

Bide firinda sutlac

sizce ben ne yemeliyim kendimce soyle plan yaptim
1 kase corba
1 tane tavuk sarma
1 tane kiymali borek
1 sarma tadimluk olsun diye

ah ah sutlaci da yemek istiyorum ama sahur da mi yesem acaba yoksa iftardan sonra mi. Sahurda yedikten sonra hemen yatiyorum. Iftardan sonra yesem. Cok hareketli olarak 2 de anca uataga giriyorum.

hadi bir el atin bakem benim menuye

Kizlar benim yarin da misafirim var...
su 321 canim ben merak ediyorum da san hala hakkari de misin. Annenlerin yanina gitmedin mi. Nisanlim dogulu dedin ya hakkari li mi...
ozel ise cevaplamayabilirsin canim
Evet Hakkari deyim hala tatlım.
Ya aslında böyle şeyler söylenmez ama belki söylememde de bi hikmet vardır. Ben 3 tane çocuğa gönüllü ders veriyorum canım onun için gitmedim. Erkek arkadaşım da buraya yakın bi yerli.

Yaa acıktırdın ya beni:))
Nar ekşili ya da kuru erikli yap dolmaları off offff

Allah hayrini kabul etsin canim.
bu arada ben de bayılırım eksi eksi ama yemeyecegim. Ah ah benim ne kadar xok yermisim onceden onu anliyorum.

Amin canım cümlemizinkini inşaallah.
Ya aynen ben de sarma dolma mercimek köftesi vb şeylerde sayı kesinlikle yoktu iyice şişene kadar yerdim

Ben de de canim simdi düşünüyorum da nasil yemisim.istesem de yiyemem suanda yani.
bir keresinde karsi komsum bayramda 1 buyuk tencere sarma yapmış. Cok guzel yapar kendisi. Eee bizim eslerde calisiyor 1 günü. Gelen giden de yok. Oturduknyedik hepsini yaaa...
ama simdi yemem cok şükür. Israf ua mideme yazik

Ben de yaptım ona benzer bi şey inanırım yani

oo çok zormuş Allah yardimcin olsun. herkes katlanamaz. heleki çocuklarla

Haklisin canım bende aynen senin gibi düşünüyorum sadece korusun yeter zaten aşırı bi kilomuz yok

bende öyleyim. ama bu adamlar daha cadi istemezse yapmaz it gibiler afedersin. neyseki babam halletti. biraz once carsidan geldik cok daha guzel bir ayakkabi aldim 25 lira daha pahali bbabam da cok begendi. bayada topullu dev oldum

iyi iyi, yeni ayakkabiya hiiiicccc dayanamam.sevdim simdi o kopegi

Kızzzzzlarrrrt bu haftaa hıc sporrr yapmadım hastaydım vs... ama hep dusk kalori aldımm ve sahur da bsy yemedım .. .... .. tartıda oynma olur mu acaba ????

bugün sınav var diye dün gece falann giremedim gene gerçi çalışmadığım için çok önemsemiyorum da uyurum belki dedim uyuyamadım da neyse dünkü kilom yine 53,7 idi. bugün de pek sessizlik burası yahu. hafta sonları eksilmeler oluyor aramızdan.

menüsü yazayım dün akşam iftarda
domatesli şehriye çorbası(1,5 tabak)
2 tane incir
1 tane albeni
SAHUR
2 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
beyaz peynir
1 fincan kiraz hoşafı az şekerle yapıldı
bu akşam iftarda ne yiyeceğim belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…