♥haftalık kilo verme yarışması♥

Bazılarına 2 öğün yemek kilo verdirtmiyor mesela bana çok iyi geldi 2 öğün.
VALLA TAMBAK SÜPER YAA
Milad ne alemlerde acep
Bugün hiç uğramamış hafta sonu girmiyor mu acaba o da. neyse rapor alırım girdiğinde

Nasıldı bugünküler
valla çalışmadığım için çok sağlıklı yorum yapamam. ama çalışmış olsaydım sanırım iyi bir sınav geçirmiş olurdum gibi geliyo. geçenkinden kolay gibi geldi bana.

Evet geçen yıla göre en azından sınava benziyordu dedi arkadaşlar da

telefonlarınnçoğunda aynı sorun yaşanıyormuş. ben de zorlanıyorum telefonda ekran kendini kapatıyorum tam bir şey yazarken sinir.

Evet geçen yıla göre en azından sınava benziyordu dedi arkadaşlar da
aynen. inşallah seneye de böyle olur dicem ama olmaz çift yıllarda kasıyorlar. gerçi kolay olması da köyü oluyo kolayı herkes yapıyo. bu sene puanlar yüksek olur ama puanın değeri düşük olur. çoğu kişi yüksek alır çünkü, çalışan rahat bir sınav geçirmiştir

kızlar iyi geceler bana bi el atin annemdeyim bi haftadır ve yeni regl oldum yani ye babam ye oldu
bugun davet vardi servis esnasında cok yiyemedim ama biraz once ucundan ucundan biseyler yedim yaaa aartik arti görmek istemiyorum

aynen ben de pc açıp yazamıyorum çok zaman alıyo. telefondan takılıyorum o da sinir ediyo. bugün erkek arkadaşımın tabletini aldım bari ordan daha rahat yazarım yazıp yazıp kaçıyom zamanım da kaybolmuyor

kızlar iyi geceler bana bi el atin annemdeyim bi haftadır ve yeni regl oldum yani ye babam ye oldu
bugun davet vardi servis esnasında cok yiyemedim ama biraz once ucundan ucundan biseyler yedim yaaa aartik arti görmek istemiyorum
regl dönemlerinde biz neden hakim olamıyoruz bizi bu hormonlar bozdu, ay onlarsız da olmuyo :)
dönemini anlattıktan sonra disipline sokacaksın kendini başka yolu yok

Asıl alan belirler sınavı haftaya rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaallah tatlım

Başarılar canim hakkında hayırlısı olsun benimde esim girdi ams cok calismadi iddeali da değil
Rabbim calisan herkese emegii n in karşılığını versinninsaallah

Asıl alan belirler sınavı haftaya rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaallah tatlım
canım haftaya benim yok. ben felsefe grubu olduğumdan alan sınavım yok Allahtan. ama olanların gerçekten Allah yardımcısı olsun çünkü dediğin gibi alan sınavları belirleyecek puanları.

Başarılar canim hakkında hayırlısı olsun benimde esim girdi ams cok calismadi iddeali da değil
Rabbim calisan herkese emegii n in karşılığını versinninsaallah
sağol tatlım Allah razı olsun. ben de çalışmadım bu sene. çalışamadım. kısmet seneye Allâh nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…