Aynen bende cheesekek yaptim hemen cok özlemişimben de regl oldum bugün ve hemen browni yaptım hehe
Nasıldı bugünkülerben bugün tartılamadım. sınavdan geldikten sonra 6 buçuk gibi uyudum iftarda uyandım te. 3,5 saatlik uykuyla sınava girdim zaten oruçlu bünye anca 6 buçuğa kadar dayanmış
Ayy sorma canim iki kelime yazana kadar sinir hastası oluyorumYa telde benim de öyle oluyor çıldırıyorum valla
Bizim tellerde mi sorun var kiAyy sorma canim iki kelime yazana kadar sinir hastası oluyorum
Bugün hiç uğramamış hafta sonu girmiyor mu acaba o da. neyse rapor alırım girdiğindeBazılarına 2 öğün yemek kilo verdirtmiyor mesela bana çok iyi geldi 2 öğün.
VALLA TAMBAK SÜPER YAA
Milad ne alemlerde acep
valla çalışmadığım için çok sağlıklı yorum yapamam. ama çalışmış olsaydım sanırım iyi bir sınav geçirmiş olurdum gibi geliyo. geçenkinden kolay gibi geldi bana.Nasıldı bugünküler
Evet geçen yıla göre en azından sınava benziyordu dedi arkadaşlar daBugün hiç uğramamış hafta sonu girmiyor mu acaba o da. neyse rapor alırım girdiğinde
valla çalışmadığım için çok sağlıklı yorum yapamam. ama çalışmış olsaydım sanırım iyi bir sınav geçirmiş olurdum gibi geliyo. geçenkinden kolay gibi geldi bana.
aynen. inşallah seneye de böyle olur dicem ama olmaz çift yıllarda kasıyorlar. gerçi kolay olması da köyü oluyo kolayı herkes yapıyo. bu sene puanlar yüksek olur ama puanın değeri düşük olur. çoğu kişi yüksek alır çünkü, çalışan rahat bir sınav geçirmiştirEvet geçen yıla göre en azından sınava benziyordu dedi arkadaşlar da
Olabilir canim benim ki cok iyi bi model değil bana yetiyo ama burayi rahat kullanamıyorum saatlerimi ayirmam lazım onuda ramazanda yapamam cok kıymetli bir zaman cunkuBizim tellerde mi sorun var ki
regl dönemlerinde biz neden hakim olamıyoruz bizi bu hormonlar bozdu, ay onlarsız da olmuyo :)kızlar iyi geceler bana bi el atin annemdeyim bi haftadır ve yeni regl oldum yani ye babam ye oldu
bugun davet vardi servis esnasında cok yiyemedim ama biraz once ucundan ucundan biseyler yedim yaaa aartik arti görmek istemiyorum
Asıl alan belirler sınavı haftaya rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaallah tatlımaynen. inşallah seneye de böyle olur dicem ama olmaz çift yıllarda kasıyorlar. gerçi kolay olması da köyü oluyo kolayı herkes yapıyo. bu sene puanlar yüksek olur ama puanın değeri düşük olur. çoğu kişi yüksek alır çünkü, çalışan rahat bir sınav geçirmiştir
Başarılar canim hakkında hayırlısı olsun benimde esim girdi ams cok calismadi iddeali da değilaynen. inşallah seneye de böyle olur dicem ama olmaz çift yıllarda kasıyorlar. gerçi kolay olması da köyü oluyo kolayı herkes yapıyo. bu sene puanlar yüksek olur ama puanın değeri düşük olur. çoğu kişi yüksek alır çünkü, çalışan rahat bir sınav geçirmiştir
canım haftaya benim yok. ben felsefe grubu olduğumdan alan sınavım yok Allahtan. ama olanların gerçekten Allah yardımcısı olsun çünkü dediğin gibi alan sınavları belirleyecek puanları.Asıl alan belirler sınavı haftaya rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaallah tatlım
Tamam ortmenim zevkleregl dönemlerinde biz neden hakim olamıyoruz bizi bu hormonlar bozdu, ay onlarsız da olmuyo :)
dönemini anlattıktan sonra disipline sokacaksın kendini başka yolu yok
sağol tatlım Allah razı olsun. ben de çalışmadım bu sene. çalışamadım. kısmet seneye Allâh nasip ederseBaşarılar canim hakkında hayırlısı olsun benimde esim girdi ams cok calismadi iddeali da değil
Rabbim calisan herkese emegii n in karşılığını versinninsaallah
Yaaa süpersin tek kelimeyle süper yaa...
Resmen 1 haftaya 79 lara ineceksin
ay böyle söz dinlediğiniz zaman ne tatlı oluyorsunuz yaaaTamam ortmenim zevkle
o şok yaşanacak ben eminimEvet canim vazgecmek yok memleket e gidecem 1 ay kalacam donumce esime bir sok yasatmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?