• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

SAHUR
3-4 kaşık menemen
1, 5 dilim beyaz ekmek
İftarımız belli değil. herhangi bir çorba :)
benim regl iye çok az kaldı. ben ödem toplamaya başladım ya karnım açken bile nasıl şiş duruyo o_O
tartıda da çıkarsam moral bozmamak özen göstercem
regl dönemini iyi geçirirsem sonrası güzel olur. sadece ilk günü deli gibi yiyip bi şaşırtma yapıcam. sonra yemicem

iftarı da yaptık çok şükür :) iftarı da yazayım o zaman
İFTAR
1 tabak havuçlu patates çorbası(üzerine bir tutam kaşar peyniri koydum)
6 çatal kavun
ay ben bugün tartılmayı unuttum gene yaaa tüh
yarın da bildirim günü zaten

SAHUR
3-4 kaşık menemen
1, 5 dilim beyaz ekmek
benim regl iye çok az kaldı. ben ödem toplamaya başladım ya karnım açken bile nasıl şiş duruyo o_O
regl dönemini iyi geçirirsem sonrası güzel olur. sadece ilk günü deli gibi yiyip bi şaşırtma yapıcam. sonra yemicem
Ya benim de az kaldı bi kaç güne olacak.
Yarın oldum oldum yoksa kadir gecesini kaçırcam ya:KK43:

Gelelim bugünümüze ben bildiğiniz yiyom ya diyet menüsü falan değil bunlar bence
Sahurda 1 kayısı 1 dilim kadar peynir 1 dilim ekmek biraz domates
İftarda 2 kaşık kuru fasulye 2 kaşık pilav biraz da tavuk.
Ara da yarım avuç çekirdek.
Spor da
100 sguat
2 saat yürüyüş.
Bu yürüyüşte sıktı iyice ya farklı şeyler istiyorum artık

Ayy o durum cok kotu butun kandilleri kacirdim kadir gecesini kurtariyorum insaallah
Evet yani hepsi tabiki apayrı değerli ama kadir gecessinde oruç tutamazsam ağlarım ya:KK43:
Bide o gün Rabbim nasip eylerse ailemle özellikle de babamla çok çok önemli bir şey konuşcam aff Allahım yardımcım ol

Ya benim de az kaldı bi kaç güne olacak.
Yarın oldum oldum yoksa kadir gecesini kaçırcam ya:KK43:
aynen ben de korkuyorum kadir gecesini kaçıracağım diye inşallah geç kalmaz yaaa.
Gelelim bugünümüze ben bildiğiniz yiyom ya diyet menüsü falan değil bunlar bence
Spor da
100 sguat
2 saat yürüyüş.

Spor da
100 sguat
2 saat yürüyüş.
canım müzik dinlemeyi denedin mi canın sıkılmaz böylece. yalnız yürümek sıkıyor insanı gerçi sen pek yalnız yürümüyorsun galiba ama

canım müzik dinlemeyi denedin mi canın sıkılmaz böylece. yalnız yürümek sıkıyor insanı gerçi sen pek yalnız yürümüyorsun galiba ama
Spor amaçlıları yalnız yürüyorum baya hızlı yürüyorum çünkü ama öyle iftardan sonrakilerde arkadaşlarda oluyor.
Zaten müziksiz yapamıyorum bi görsen bi yabancı müzik türkçe pop ilahi rahman suresi ortaya karışık yapıyorum:KK48:

Evet yani hepsi tabiki apayrı değerli ama kadir gecessinde oruç tutamazsam ağlarım ya:KK43:
Bide o gün Rabbim nasip eylerse ailemle özellikle de babamla çok çok önemli bir şey konuşcam aff Allahım yardımcım ol
ay ben de babamla o gece konuşurum diye niyetleniyorum. hem kadir gecesi diye hem de pazartesiyi salıya bağlayan geceydi yanlış bakmadıysam. sen pazartesi önemli deyince :) yalnız en kötü ayın 7 sinde regl olmam lazım kaçırmamak için

ay ben de babamla o gece konuşurum diye niyetleniyorum. hem kadir gecesi diye hem de pazartesiyi salıya bağlayan geceydi yanlış bakmadıysam. sen pazartesi önemli deyince :) yalnız en kötü ayın 7 sinde regl olmam lazım kaçırmamak için
İkimiz için de o gün çok önemli desene.
İnşaallah güzel şeyler anlatıp paylaşırız burada

Spor amaçlıları yalnız yürüyorum baya hızlı yürüyorum çünkü ama öyle iftardan sonrakilerde arkadaşlarda oluyor.
Zaten müziksiz yapamıyorum bi görsen bi yabancı müzik türkçe pop ilahi rahman suresi ortaya karışık yapıyorum:KK48:
süpermiş ama sanırım o da yetmiyor artık. yürüyüş baya iyi aslında ama sıkılınca da gitmiyor. biraz değişiklik yap istersen evde leslie falan

SAHUR
3-4 kaşık menemen
1, 5 dilim beyaz ekmek

iftarı da yaptık çok şükür :) iftarı da yazayım o zaman
İFTAR
1 tabak havuçlu patates çorbası(üzerine bir tutam kaşar peyniri koydum)
6 çatal kavun
ay ben bugün tartılmayı unuttum gene yaaa tüh
yarın da bildirim günü zaten
canim bayagi az yiyosun ya eksi cikmaman cok garip

süpermiş ama sanırım o da yetmiyor artık. yürüyüş baya iyi aslında ama sıkılınca da gitmiyor. biraz değişiklik yap istersen evde leslie falan
Ya adet olsam yada ramazan bitse hemen başlayacağım platese falan bide okullar açılana kadar spor salonu düşünüyorum

canim bayagi az yiyosun ya eksi cikmaman cok garip
dimii. bence metabolizma az yiyince tembelleşti ben ona bağlıyorum. başka neden olabilir ki. su nun dediğini yapıcam adet olunca yicem fazlacana şaşırsın bünye
Ya adet olsam yada ramazan bitse hemen başlayacağım platese falan bide okullar açılana kadar spor salonu düşünüyorum

g
bu sefer başarcam :)
kıs senin spor salonuna gitmeye ihtiyacın mı var. kemiklerin belircek çok zayıflama bak. gerçi spor kas yapar ama ne bilim

Back
X