• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

g

bu sefer başarcam :)
kıs senin spor salonuna gitmeye ihtiyacın mı var. kemiklerin belircek çok zayıflama bak. gerçi spor kas yapar ama ne bilim
Ya çok güldüm kız:))
Evet amacım o hem daha çok sıkılaşayım hemde kas oranını artırmak.
Ama var ya zayıfladıktan sonra metabolizmam nasıl hızlandı anlatamam demek yiyip kilo almayanlar böyle almıyormuş

Ya çok güldüm kız:))
Evet amacım o hem daha çok sıkılaşayım hemde kas oranını artırmak.
Ama var ya zayıfladıktan sonra metabolizmam nasıl hızlandı anlatamam demek yiyip kilo almayanlar böyle almıyormuş
ay ben de güldüm ya acele yapcam diye elim gönder tuşuna gidiyo yazım bitmeden :) evet evet düşününce mantıklı geldi,. ben de zayıfladıktan sonra spora devam edicem. gerçi şuan zaten yapamıyorum ama ramazan bitince yapıcam inşallah. ve zayıflayınca da bırakmasam. önümde senin gibi örnek var

ay ben de güldüm ya acele yapcam diye elim gönder tuşuna gidiyo yazım bitmeden :) evet evet düşününce mantıklı geldi,. ben de zayıfladıktan sonra spora devam edicem. gerçi şuan zaten yapamıyorum ama ramazan bitince yapıcam inşallah. ve zayıflayınca da bırakmasam. önümde senin gibi örnek var
Sen hiç foto koydun mu canım yoksa ben kaçırdım mı
Bu arada teşekkür ederim.
Valla ne yalan diyim benim etrafımda öyle çok kilo veren olmadı tv de çıkanlara da inanmıyordum kendi başıma gelene kadar.
Geçen pantolonumun bir paçasına iki ayağımı birden sokup foto çektim çok komikti:KK48::KK48:

su321 su321 hakkari de sahur kaçta bitiyor?erken oluyo dimi orada baya. acıkabilşyor musun sahura kadar. gerçi iftar da bize oranla erken oluyo

su321 su321 hakkari de sahur kaçta bitiyor?erken oluyo dimi orada baya. acıkabilşyor musun sahura kadar. gerçi iftar da bize oranla erken oluyo
3 e 5 kala okunuyor ezan tatlım. Akşam da 7:30 da.
Bugün mesela hiç acıkmadım tavuk ve pilav tok tuttu galiba.
Ama inanır mısın bazı günlerde bildiğin acıkıyorum ya

Valla ne yalan diyim benim etrafımda öyle çok kilo veren olmadı tv de çıkanlara da inanmıyordum kendi başıma gelene kadar.
Geçen pantolonumun bir paçasına iki ayağımı birden sokup foto çektim çok komikti:KK48::KK48:
ay gerçekten bir paraya girebildim mi o kadar fark var yani. ne güzel yaa.. yakın zamanda koymadım canım. bi kere koymuştum. o halimden bir değişme olmadığından koymadım bi daha. az kendimi incelemiş görsem heves edip koycam ama. hele bi kaç gündür aynalarla barışık değilim. aynı bile olsam sanki kilo almışım gibi geliyo.

ay gerçekten bir paraya girebildim mi o kadar fark var yani. ne güzel yaa.. yakın zamanda koymadım canım. bi kere koymuştum. o halimden bir değişme olmadığından koymadım bi daha. az kendimi incelemiş görsem heves edip koycam ama. hele bi kaç gündür aynalarla barışık değilim. aynı bile olsam sanki kilo almışım gibi geliyo.
Evet aynı seda sayan dakiler gibi ya çok komik.
Regl den kaynaklı tamamen o

merak ettim simdi ne komik olmustur

3 e 5 kala okunuyor ezan tatlım. Akşam da 7:30 da.
Bugün mesela hiç acıkmadım tavuk ve pilav tok tuttu galiba.
Ama inanır mısın bazı günlerde bildiğin acıkıyorum ya
he bizden 40 dk önce bitiyo. bursa 03.35 civarı. genelde iftarda az yiyorsun ondan acıkıyorsundur. ben de çorba yediğimden acıkıyorum. ama doyurucu yiyince acıkmıyo insan gerçekten,.

Ah ah ben de zayiflamisim be dusunuyorum da kizim 4 aylik oldugunda ben 110 kg dim.ve 52 beden etek giyiyordum. Simdi ise 46 bol gelmeye başladı. Gerci tam bedenimi de bilmiyorum. 110 dan 81 lere geldikdaha da inecek insallah

Silmiyorum zaten hiç o aman 4,5 kilo nolacak dediklerimizde bile ne kadar fark oluyor ya
zaten sanırım 5 kilo 1 bedene denk geliyormuş. 5 kilo verince 1 beden küçülüyorsun sanırım. o yüzden fark eder. bir gün motivemşn yüksek olduğu bir gün foto çekip koyarım. 1-2 kilo da vermiş olsam oh

Back
X