• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Böyle yoğun ve telaşlı zamanlarda zaten insanın iştahı olmuyo üzerine bir de iş iyi yaramış sana :)
aynen canım. bu ara hızlı gidiyor kilolar.şubattan beri dikkat ediyorum aslında.75leri görüyordum.şuan aynada sürekli bakıyorum kendime.onlarca diyete başlayıp bozanlardandım.bu sefer başarıyorum sanırım.aslında motive etmesi açısından bir önce-sonra resim eklemek istiyorum ama resim çekebileceğim tüm materyaller kırıldı.belim çok inceldi mesela, kalçam gitti.bi simit var işte kocaman.onu da sporlar halledeceğim.

kızlar artık hergün menü yazmaya gayret edeceğim.
SABAH
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim tam buğday ekmeği, şekersiz çay (o kadar düşündüm başka bir şey yememişim)

ARA
1 yeşil elma

ÖĞLE
6-7 kaşık az yağlı salçalı makarna, yarım kb kutusu beyaz peynir

ARA
az şekerli türk kahvesi, 2 form bisküvi, maden suyu

AKŞAM
2 kepçe yayla çorba, belki 1 dilim tam buğday ekmeği

yeşilçay, acıkırsam yeşil elma, 1-2 ad. form bisküvi

akşam yemeğini geç yememeye çalışıyorum, tuzu ve tuzlu gıdaları asgariye indirdim, gün içinde 1-2 fincan yeşilçay içiyorum, bol bol hareket ediyorum,
bir günüm böyle geçiyor hanımlar

Gok bize tarcinli kahveyi tarif etsene aksam survivor izlerken icicem

Bende burdan aldım tarifini. ölçülerini tam olarak bilmesemde vereyim. ben 8-10 bardak sütü tencereye koydum içine çubuk tarçın koyup ocakta 1 taşım kaynattım. soğutup cam kavanoza koyup buzdolabına koydum. taze yapıp içilmeyecekmiş 1 gece bekletilmesi gerekiyormuş. daha sonra ısıtıp kahvenizi yapıyorsunuz. bide içtikten sonra 2 bardak su içmek gerekiyormuş yağları atmak için. 1 hafta boyunca hergün içmek gerekiyormuş ben 3 gündür içiyorum haftaya sonuçlarını görücez bakalım işe yarayacak mı yaramayacak mı.

yağ yakıyormuş. bide kahveyi içtikten sonra 2 bardak su içersek yağları daha kolay atıyormuşuz.
bu aralar pek sür içmiyorum.ben de yapayım bari. gerçi ben başlayana kadar sende neticeyi görmüş oluruz herhalde.
hadi bakalım kilodan yana bol eksili haftaların olsun.

Ben de temizlik yapiyorum ama yata yata yani dinlenerek yapiyorum. Aralıksız istesem de yapamam

Bende hep dinlenerek yaparım ama uzun zamandır temizlik yapmıyorum ev çöp eve dönmüş o yüzden bu kadar sürdü. Daha bisürü iş var bitmedi. daha kapı, pencere, duvar silinecek heralde epey kalori yakarım.

bu aralar pek sür içmiyorum.ben de yapayım bari. gerçi ben başlayana kadar sende neticeyi görmüş oluruz herhalde.
hadi bakalım kilodan yana bol eksili haftaların olsun.
dilerim didos86. bi 67 yi görsem sanki eşikten atlamış olacam gerisi daha kolay gidecek gibi. uzun zamandır 68,5-69 yine 68,5 sonra yine 69 valla bıktım tartıyı alıp fırlatıcam ne suçu varsa tartının. en iyisi ekmekleri atmak kuşlara.

yaşın kaç bilmiyorum ama ideal kilondasın. 55 kilo çok zayıf olursun gibi geldi bana. boyun 173 kilonunda 60-64 arası normal. internetten baktım. çıkan sonuç:

Hesaplama Sonuçları
  1. Vücut Yüzey Alanınız: 1.65 metrekare
  2. Yağsız Vücut Ağırlığınız: 46 kg
  3. İdeal Kilonuz: 64 kg
  4. Vücut Kitle İndeksiniz (BMI): 18.4 kg / metrekare
  5. Sonuç: İdeal kilonuzun altındasınız

Boyunuza göre uygun ağırlıkta olmadığınızı, zayıf olduğunuzu gösterir. Zayıflık, bazı hastalıklar için risk oluşturan ve istenmeyen bir durumdur. Boyunuza uygun ağırlığa erişmeniz için yeterli ve dengeli beslenmeli, beslenme alışkanlıklarınızı geliştirmeye özen göstermelisiniz.
bence daha fazla zayıflama kilonu koru sadece.
O halde 58 olsun yeni hedefim ama şu anki kilomda basenlerim beni rahatsız ediyor. :KK43: 58 normaldir herhalde :KK64:

Bende hep dinlenerek yaparım ama uzun zamandır temizlik yapmıyorum ev çöp eve dönmüş o yüzden bu kadar sürdü. Daha bisürü iş var bitmedi. daha kapı, pencere, duvar silinecek heralde epey kalori yakarım.

Isin cok.mus kolay gelsin. Benim işten kastim
evi süpür sil toz al tuvalet banyo o kadarcik.
ona bile dinleniyorum

Okuya okuya anca bitirdim ne cok yazmışsınız kizlar Bugunumu ozetleyip sizlerden yorum almak istiyorum. Alışılmışın dışında oldu çünkü cok mu cok kotu olmuş söylerseniz sevinirim

10 da yarim simit 1 parmak dilim tulum.peynir,4 zeytin domates, salatalık, biber , maydanoz

13.30 da sade nescafe, 3 form mısır patlağı

15 de ızgara tavuk, 3-4 kaşık makarna salata

17 de yarim dilim kek cay

18 de yarim dilim kek yarım kase yogurt

Artik birsey yemeyi düşünmüyorum bugun tarcinli kahveyi ikindi de icemedim kayinvalidem geldi onunla cay içtik. Onu aksam içmeyi düşünüyorum. . Onun dışında sadece bitki cayi ve su..

Saatlerim ogunlerim değişti cok tuhaf oldu. Ama cok kötü degil sanki ne dersiniz??

As canim. Sorun değil . Hadi iyisin benden az vermissin ama hala öndesin. Ben 75.8
Cok hossun tatli rakibem sen iyi vermissin ben diyorum ya haftalik 200-300gram verme kapasitesine sahibim cok kasinca anca bu kadar - 800 benim icin cok iyi sonuc aslinda
evet rekabet devam ediyo regl oldum umarim cozutmam

Okuya okuya anca bitirdim ne cok yazmışsınız kizlar Bugunumu ozetleyip sizlerden yorum almak istiyorum. Alışılmışın dışında oldu çünkü cok mu cok kotu olmuş söylerseniz sevinirim

10 da yarim simit 1 parmak dilim tulum.peynir,4 zeytin domates, salatalık, biber , maydanoz

13.30 da sade nescafe, 3 form mısır patlağı

15 de ızgara tavuk, 3-4 kaşık makarna salata

17 de yarim dilim kek cay

18 de yarim dilim kek yarım kase yogurt

Artik birsey yemeyi düşünmüyorum bugun tarcinli kahveyi ikindi de icemedim kayinvalidem geldi onunla cay içtik. Onu aksam içmeyi düşünüyorum. . Onun dışında sadece bitki cayi ve su..

Saatlerim ogunlerim değişti cok tuhaf oldu. Ama cok kötü degil sanki ne dersiniz??
C anim gayet iyi ve ölçülü evet kek yemissin ama yarim dilim ve aksam cok hafif bana iyi geldi

C anim gayet iyi ve ölçülü evet kek yemissin ama yarim dilim ve aksam cok hafif bana iyi geldi

Sagol yorumun için canım.. beni düşündüren olculerden ziyade saatler. Birbirine cok yakin oldu artik yaz tatiline girdiğimiz için böyle olacak mecburen cunku gec uyanıyoruz. Ogunler birbirine giriyor. Ramazandan sonra iki öğün yemeye çalışacağım..

teşekkür ederim canım.
ben hala inanamıyorum.ama son 1-2 haftadır herkes çok zayıfladığımı söylüyor.hatta böyle iyisin verme diyorlar 1,58 boya 61,5 çok çok fazla.o yüzden milleti dinlemeye hiç niyetim yok.inşallah devamı gelir.
Tebrikler canim guzel vermissin boyle yoğunluk ta iyi dikkat ediyosun ben yogun olunca iyice saliyorum yaa

Back
X