• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

O halde 58 olsun yeni hedefim ama şu anki kilomda basenlerim beni rahatsız ediyor. :KK43: 58 normaldir herhalde :KK64:

Basenlerinden rahatsızsan bölgesel çalış. basenlerine yönelik egzersiz bul onları yap. bende 47-50 kilodayken bile göbek ve sırtımda yağlarım oluyordu. en çok ordan alıyordum. bölgesel çalışınca eriyor kalmıyor. ben sonuç almıştım sende alırsın. şimdide en çok göbek ve sırt kaslarını çalıştırıyorum. aksatmadan.

Okuya okuya anca bitirdim ne cok yazmışsınız kizlar Bugunumu ozetleyip sizlerden yorum almak istiyorum. Alışılmışın dışında oldu çünkü cok mu cok kotu olmuş söylerseniz sevinirim

10 da yarim simit 1 parmak dilim tulum.peynir,4 zeytin domates, salatalık, biber , maydanoz

13.30 da sade nescafe, 3 form mısır patlağı

15 de ızgara tavuk, 3-4 kaşık makarna salata

17 de yarim dilim kek cay

18 de yarim dilim kek yarım kase yogurt

Artik birsey yemeyi düşünmüyorum bugun tarcinli kahveyi ikindi de icemedim kayinvalidem geldi onunla cay içtik. Onu aksam içmeyi düşünüyorum. . Onun dışında sadece bitki cayi ve su..

Saatlerim ogunlerim değişti cok tuhaf oldu. Ama cok kötü degil sanki ne dersiniz??
kalori olarak fazla sorun yokgibi tek sorun karbonhitratladan zengin olmuş son yediğin kekler kan şekerinin ani düşmesine ve acıkmana sebeb olabilir ben böyle düşünüyorum kendimde kan şekerimde ani dalgalanmalara yol açacak yiyeceklerden uzak duruyorum buda diyeti sanki kolaylaştırıyor tatlı krizleri fazla olmuyor

Basenlerinden rahatsızsan bölgesel çalış. basenlerine yönelik egzersiz bul onları yap. bende 47-50 kilodayken bile göbek ve sırtımda yağlarım oluyordu. en çok ordan alıyordum. bölgesel çalışınca eriyor kalmıyor. ben sonuç almıştım sende alırsın. şimdide en çok göbek ve sırt kaslarını çalıştırıyorum. aksatmadan.
Hmm benim de squat ve lunge çalışmam lazım o zaman. Evet benim basenlerde yaşadığım sorunu sen üstte yaşamışsın ah bu orantısızlık. :KK51:

Çok şükür üşengeçliğe yenilmeyip sporumu yaptım geldim
Bugün sabah yemedim.
Saat 2 de iki dilim pizza yedim kendim yaptım.
Akşam belki karpuz yerim.
Spor da
100 sguat
10 dakika egzersiz
1.5 saat yürüyüş

tek kelimeyle supersin canım:)

kalori olarak fazla sorun yokgibi tek sorun karbonhitratladan zengin olmuş son yediğin kekler kan şekerinin ani düşmesine ve acıkmana sebeb olabilir ben böyle düşünüyorum kendimde kan şekerimde ani dalgalanmalara yol açacak yiyeceklerden uzak duruyorum buda diyeti sanki kolaylaştırıyor tatlı krizleri fazla olmuyor

Haklısın canım ben hem kek yiyim hem zayiflayayim diye bir klbeklentide degilim aslında bugün oyle denk geldi..aksam ki kekin yanında yogurt yedim ki kan sekerim ani dusmesin. Sma evet biraz daha dikkatli olmaliyim

Ah canim yerimde saymıyorum cok sukur ama gram gram ilerliyorum igneyle kuyu kazmak gibi benim ki de

Olsun ne diyorum az veren candan cok iyi kilolar verip her defasında geri alanlarda var buyrun sekil a da milad :))

tek kelimeyle supersin canım:)

Haklısın canım ben hem kek yiyim hem zayiflayayim diye bir klbeklentide degilim aslında bugün oyle denk geldi..aksam ki kekin yanında yogurt yedim ki kan sekerim ani dusmesin. Sma evet biraz daha dikkatli olmaliyim

Olsun ne diyorum az veren candan cok iyi kilolar verip her defasında geri alanlarda var buyrun sekil a da milad :))
Teşekkürler canım benim.
Ne yersen ye pişman olma tatlım çok ciddi söylüyorum o an zevkini al yeme işlemi bittikten sonra kaldığın yerden devam et dengele

Teşekkürler canım benim.
Ne yersen ye pişman olma tatlım çok ciddi söylüyorum o an zevkini al yeme işlemi bittikten sonra kaldığın yerden devam et dengele

Tamam bunu aklımda tutacağım.. sen cokk az yiyorsun ama yaaa örnek alayım diyorum da bu imkansız :))

Tamam bunu aklımda tutacağım.. sen cokk az yiyorsun ama yaaa örnek alayım diyorum da bu imkansız :))
Ya sen bana bakma akıllı işi değil benimki:KK48:
Şaka bi tarafa benim bünyem hem kaldırıyor tıbbi olarak da sürekli kontrol yaptırıyorum bir de ben haftada en az bir gün öyle böyle yemiyorum ya

merhaba bayan bugün yine geç kalktığım için kahvaltı yapmadımm akşam yemeğinde de yarım ekmek ve biraz kızartmayla 5 buçuk gibi kapadım. Bİrazdan kalkıp spor yapacağım :)

Ya sen bana bakma akıllı işi değil benimki:KK48:
Şaka bi tarafa benim bünyem hem kaldırıyor tıbbi olarak da sürekli kontrol yaptırıyorum bir de ben haftada en az bir gün öyle böyle yemiyorum ya

Cok rahatladım:)) sen istesen de fazla yiyemezsin ki artik mide bu kadar az yemeyle durabiliyorsa fazlasını istesen de kaldıramaz.. birgun bende bu kadar az yiyerek doymak istiyorum. Rabbim kabul et duami amin diyin kizlarrr:)))

Metre falan varsa göğüs bel kalça ölçersen bi karşılaştırırız canım.
Sen basenim çok geniş derken benim senden fazla çıkarsa iç şaşırmam:KK48:
Tamam ben akşam ölçüp yazayım o zaman :KK49:
Seninkiler kaç ki?:KK48: Benden çok değildir emin ol :KK22:

Back
X