• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Çok şükür üşengeçliğe yenilmeyip sporumu yaptım geldim
Bugün sabah yemedim.
Saat 2 de iki dilim pizza yedim kendim yaptım.
Akşam belki karpuz yerim.
Spor da
100 sguat
10 dakika egzersiz
1.5 saat yürüyüş
canım bu yemek düzenini nası oluşturdun ?

bugün neler yedim neler :)

sabah
yarım kase sütle müsli
bir tane havuçlu cezerye

öğle
2 parça tavuk
salata
patates
yoğurt
1 dilim baklava

akşam

simit
peynir

ara
kiraz elma

sevgili su321 ve sogukmevsim benim de normal kilom hep 57- 58 arasında idi. ben de alt 38 üst 36 giyiyordum bence 1.73 boy için 57 çok ideal. umarım ben de yeniden ideal kiloma kavuşurum.
Teşekkürler, inşallah :) Ben de 55'ten vazgeçtim zaten. Hedefim 58, sonrası sonraya kalsın :KK76:

Peki balık etli 40 beden mi oluyor bu durumda ben 38 beden giyiyorum balık etli mi oluyorum? Kafamda deli sorular. :KK64:

Günaydınlar,

Öncelikle sabah sabah tartıldım ve 69 un altına inmişim. Tartım elektronik değil tam yazamıyorum , çok sevindim. en kısa zamanda elektronik tartı alıcam, daha motive edici olacaktır.

kahvaltı: 1 dilim mercimekli börek yedim. ve sınırsız çay (şekersiz)

Teşekkürler, inşallah :) Ben de 55'ten vazgeçtim zaten. Hedefim 58, sonrası sonraya kalsın :KK76:

Peki balık etli 40 beden mi oluyor bu durumda ben 38 beden giyiyorum balık etli mi oluyorum? Kafamda deli sorular. :KK64:
yok güzelim balık etli ben oluyorum 65-66-67 kilolar balık etli oluyo. :KK52:1.73 boya.

Back
X