• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Biz hem aile olarak hem de sunnet oldugu icin iki ogun yeriz canim. Bide ben ara ogun yaptigim zaman kilo veremiyorum. Herkesin dusmani baska genelin seker tatli gordugum kadariyla benimki ekmek mesela. et sebze yemegi bir tencere yiyeyim yarim karpuz kavun yiyeyim yine de eksi cikiyorum ertesi gunekmek yemedigim surece. Onun icin dusmanimizi taniyip onlari yemiyoruz
benim düşmanım tüm yiyecekler. tek yaşadığım için sadece sağlıklı şeyler alıyorum eve bu hafta babam geldi ilk kez yalnız ağırlıyorum o nedenle evi doldurdum ve ben sürekli yiyorum kendimi frenlemek konusunda beceriksizim. normalde dolabı açıyorum yicek bişi yok diyip kapatıyorum ama şimdi bi sürü şey var :( off tutacağım kendimi. her yer yiyecek okulda öle sürekli bişi yiyorlar

yaa su'cum tamam iki dilim pizza yemissinde baska da birsey yememissin o nasil olacak:)) ben olsam o iki dilim pizzayi yer sadece ekmek bir öğündeki ekmek et ve yağ hakkim gitti diye yanına salata ve yoğurdu dayardim ki doyayim:))
Salata yogurt corba ye pizza nin yaninda yeter ki pizza borek sarma tatli yani karbonhidratlar ayni ogunde olmasin. Cunku vucut birini yakip digerini depoluyor o da hoooppp yaga donusuyor.

Aferin oğluna bir gün bir gün kaldırmış seni erkenden güne erken başlamak çok önemli kilo verirken akşam da erken yatmak :)

Evet canim ya gune erken basladigimda farki görüyorum gercekten:) ama tatilde nasıl olacak bilmiyorum illaki bir iki saat gec yiyoruz kahvaltıyı bütün gün oyle zincirleme gecikme oluyor..

benim düşmanım tüm yiyecekler. tek yaşadığım için sadece sağlıklı şeyler alıyorum eve bu hafta babam geldi ilk kez yalnız ağırlıyorum o nedenle evi doldurdum ve ben sürekli yiyorum kendimi frenlemek konusunda beceriksizim. normalde dolabı açıyorum yicek bişi yok diyip kapatıyorum ama şimdi bi sürü şey var :KK43: off tutacağım kendimi. her yer yiyecek okulda öle sürekli bişi yiyorlar
Birak bir hafta ye madem canim ramazanda dengeleriz insallh

Birak bir hafta ye madem canim ramazanda dengeleriz insallh
öle yaptım ama tutmaya çalışıyoum şimdiden bir kilo aldım geçen hafta 51.1 görmüştüm . acayip iştahlıyım insanlar inanmıyor ama anında yükseli kilom. yemek yemek çok güzel bişi

Günaydın arkadaşlar DÜN 6.30 gibi uyandım
7.00-7.30 arası yarım saat ip atladım 30 dk-1500 sayı
İşe gelirken 20 dk yürüdüm

1 kk peynir 8 zeytin domates salatalık ve 1 dilim ekmekle kahvaltımı yaptım
Ara çayın yanında 3-4 kuru erik
Eve giderken 20 dk yürüdüm 100 squat yaptım
Öğle 2 köfte 1 kase cacık
İşe gelirken 20 dk yürüdüm
öğleden sonra yine 3-4 kuru erik
Eve giderken 20 dk yürüdüm
30 dk ip atladım 1500 sayı olmuştu

Akşam 7 gibi 2 közlenmiş patlıcan büyük bir kase marul dereotlu salatalıklı cacık yedim
10 gibi de 2 kayısı 1 dilim karpuz Biliyorum yememeliyim aç da değilim can sıkıntısı kızım 1 de daha uyumamıştı.
son hamleye rağmen yine de süper olmuş.

Hayirli gunler kizlaarrrr... Kizlar nacizana fikrim yag sarma borek ne yerseniz yeyin saat ucten once yiyin. Bakin ben dun iki dilim pizza yedim buna ragmen eksideyim cunku ywdigimde saat ikiydi. Onca emek veriyoruz yazik etmeyelim kizlar. Hepimiz ayni yollardan gectik ve gecmekteyiz ne laflar duyduk ne bakislar gorduk bizler hakim olalim irademize canlarim
saat 3 den sonra bişey yemiyo musun?

Hayirli gunler kizlaarrrr... Kizlar nacizana fikrim yag sarma borek ne yerseniz yeyin saat ucten once yiyin. Bakin ben dun iki dilim pizza yedim buna ragmen eksideyim cunku ywdigimde saat ikiydi. Onca emek veriyoruz yazik etmeyelim kizlar. Hepimiz ayni yollardan gectik ve gecmekteyiz ne laflar duyduk ne bakislar gorduk bizler hakim olalim irademize canlarim
saat 3 den sonra bişey yemiyo musun?

kuzu toprlanalımm ikimiz de

toparlanalim valla :(

milad'cım, sbeden'cim ve tatlım tambağım...
yarına en fazla 85,500 sözü veriyorum sizlere...:KK52:

Aklıma yazdım canim 85.5 85.5 85.5:)) tamamdir canim:))saka bi yana elinden geleni yap gerisi onemli değil daha az eksi olursa da moralini bozmamaya hazirla kendini..

benim düşmanım tüm yiyecekler. tek yaşadığım için sadece sağlıklı şeyler alıyorum eve bu hafta babam geldi ilk kez yalnız ağırlıyorum o nedenle evi doldurdum ve ben sürekli yiyorum kendimi frenlemek konusunda beceriksizim. normalde dolabı açıyorum yicek bişi yok diyip kapatıyorum ama şimdi bi sürü şey var :KK43: off tutacağım kendimi. her yer yiyecek okulda öle sürekli bişi yiyorlar

dolapta ki herseyi ye canım ama zamani var de kendi kendine. Ogunler e yay doğru siralamayi yaptınmi hem mahrum kalmaz hem de kilo verirsin..

öle yaptım ama tutmaya çalışıyoum şimdiden bir kilo aldım geçen hafta 51.1 görmüştüm . acayip iştahlıyım insanlar inanmıyor ama anında yükseli kilom. yemek yemek çok güzel bişi

Bencede ipin ucunu birakma canım bide aldıklarını vermeye ugrasacaksin:(

Seni çok beğenerek takip ediyorum :) saat 12 gibi öyle yemeği yedim akşam iş dönüşü yürüdüm eve gidince yarım saat ip atladım duştan çıkarken karnım bir gurulduyo var yaaa görsenn 7 gibi mecburen akşam yemeği yedim napıyıııım :(

Back
X