• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

i
15.06 ----> 54,8
16.06 ---->54,7
17.06 ----> 55,0
Dün akşam gece yemesi yaktı beni de :KK43: dün gayet güzel tamamlamıştım aslında.
SABAH
Pastırmalı yumurta
Çay
AKŞAM
adana kebap ın et kısmı lavaşından çok az yedim.
Böyle bitirmek varken gece cozuttum :KK43: önce çekirdek yedim. Tuzlu tuzlu. Sonra avuç içi kadar ekmek yedim. Bi de kremalı bisküvi yedim.
Ee gecenin 12 sinde yersem bunları sabah da +300 çıktım. Yaw şaka maka yukarı yükseliyorum yaw. Kontrol altına girmem laxım. Ama şu kesin burayı çok aktif okumayınca insan iradesi daha da hassas oluyo :KK70: telefondan da olsa okumaya gayret göstericem.

kızzzz bende dün gece cozuttum :D noluyo bize yaaaa:KK11:

i
15.06 ----> 54,8
16.06 ---->54,7
17.06 ----> 55,0
Dün akşam gece yemesi yaktı beni de :KK43: dün gayet güzel tamamlamıştım aslında.
SABAH
Pastırmalı yumurta
Çay
AKŞAM
adana kebap ın et kısmı lavaşından çok az yedim.
Böyle bitirmek varken gece cozuttum :KK43: önce çekirdek yedim. Tuzlu tuzlu. Sonra avuç içi kadar ekmek yedim. Bi de kremalı bisküvi yedim.
Ee gecenin 12 sinde yersem bunları sabah da +300 çıktım. Yaw şaka maka yukarı yükseliyorum yaw. Kontrol altına girmem laxım. Ama şu kesin burayı çok aktif okumayınca insan iradesi daha da hassas oluyo :KK70: telefondan da olsa okumaya gayret göstericem.
ahanda 55 olmuşsen napisen böyle olmuyi :D hep biz mi yukselcez birazda sen Yüksel .herkes hemen zayiflarsa buralar boş kalir ama :p

kahvaltı 1 yumurta içine yulaf ezmesi koydum 2 ymk kaşığı kadar bıraz peynır biraz maydanoz tavaya 1 damla yağ koydum
bol domates 4 zeytin ıkı lokma kadar ekmek şu an hiç acıkmadım sanırım yulaf tok tuttu

birde kızlar hafta sonu kuzenime gittim acayip zayıflamış naptın diye sordum maydanoz suyu içmiş yediklerne biraz dikkat emiş çok fazla spor yapmamasına rağmen yanlarındaki simitler falan erimiş süper görünüyodu bende bu sabah başladım içmeye razamndada sahurda içiçem

yapıştırmaya izin vermiyor kadınlar kulubu yazan yer blogspot yazacak :(

20150617_121337-1.webp

Swww

wawwww bi an ben bu kadar zayifladigimi hayal ettim heyecanlandim :) cok iyi görünüyor daha zayiflamaa. Bacaklar tam daha inceye gerek yok bencee
Teşekkür ederim canımcım sayende ve sayenizde inan ki:KK50:
Bence de böyle tam iyi canım artık korumalıyım bunu.

Teşekkür ederim canımcım sayende ve sayenizde inan ki:KK50:
Bence de böyle tam iyi canım artık korumalıyım bunu.
Sen güçlü bi insansin istikrarlisin bunu kendine ispatlamis oldun. icindeki bu gücün kiymetini bil. Ben ve benim gibilerde surunur böyle istikrar ve zayif hallilik yüzünden :( . Ama ramzanda sanirim zayiflayacagm. Hadi hayirlisi icinden bir dua et bana da :(

Sen güçlü bi insansin istikrarlisin bunu kendine ispatlamis oldun. icindeki bu gücün kiymetini bil. Ben ve benim gibilerde surunur böyle istikrar ve zayif hallilik yüzünden :KK43: . Ama ramzanda sanirim zayiflayacagm. Hadi hayirlisi icinden bir dua et bana da :KK43:
Geçen seferden çok çok daha azimli ve kararlısın canım bunu hem görüyorum hem hissediyorum.
Tabiki dua da ederim inşaallah sağlıkla gidecek o fazlalıklar:KK19:

Geçen seferden çok çok daha azimli ve kararlısın canım bunu hem görüyorum hem hissediyorum.
Tabiki dua da ederim inşaallah sağlıkla gidecek o fazlalıklar:KK19:
Sagol canim aslinda onceden daha cok kafaya takiyordm. bu arada bende laf çok icraat yok bu yapim kötü . Ramazan ola hayrola :KK19::KK15:

Hedeflerime ulaşmadan silmeyecegim bu tarihleri gözümün önünde dursun gıcık olayım. Hem belki ramzanda bogazimi tutarsam geçmişi kurtarabilirim..
____________17.haziran 76.700
16 haziran 》hedef 》75.400__
18 haziran 》hedef 》75.000__
20 haziran 》hedef 》74.500__
22 haziran 》hedef 》74.000__
24 haziran 》hedef 》73.600__
26 haziran 》hedef 》73.000__
28 haziran 》hedef 》72.600__
30 haziran 》hedef 》72.400__

Back
X