- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Okudum seni de unutmuşum google da yazınca açılıyo zatennhepfit
miraycan84 Kizlar dun sordum yazan olmamis sizi okurken güldüren bikini projesini merak ettim acilmadi nerde o yazi
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okudum seni de unutmuşum google da yazınca açılıyo zatennhepfit
miraycan84 Kizlar dun sordum yazan olmamis sizi okurken güldüren bikini projesini merak ettim acilmadi nerde o yazi
![]()
Evet yaaa görün arkadaşlar yürüyüşler squatlar bunlarsız olmuyo aç kalmak çözüm değil.Su anki halim kizlar isteyen arkadaslar vardi:))
orayi kullanıyordum. Sonra sıkıldım biraktim.diyet arkadaşım sitesi de çok güzelmişş ama bu saate kadar 700 kalori almışım .
Arkadaşlar sabahtan bu yana 700 kalori almışım 700 kalori de yakmışım durum ne bana bi anlatır mısınız.
ye yee can boğazdan gelirkızlar biraz önce 2 dilim baklava yedim.bi anda oldu ve bitti. aslında niyetim bi dilimdi ama
bugün akşam sadece salata yiycem. bi de 45 dk spor
![]()
üstün gayretlerimizden dolayı başlığımız haftalık kilo alma yarışması olacak yakındaye yee can boğazdan geliryemezseniz bana yetisemezsiniz ama demiii
![]()
üstün gayretlerimizden dolayı başlığımız haftalık kilo alma yarışması olacak yakında![]()
Evet alemin diline düşecez az kaldı. Yarin iftara kadar ac kalip tartilinca görecegim rakam motive edebilirüstün gayretlerimizden dolayı başlığımız haftalık kilo alma yarışması olacak yakında![]()
yaaa akşam da ip atlıycam 500 kalori daha yakarım ama yerim debazal metabolizman 1500 olsaaaaa
1500:7(1 g yağ hücresini yakmak için kalori miktarı 7) = 215 g yağ gitti![]()
Evet alemin diline düşecez az kaldı. Yarin iftara kadar ac kalip tartilinca görecegim rakam motive edebilir![]()
Akşam sadece taze fasulye ve cacık yersemm ip de atlarsam günde 230 gr verebilir mişimm
1000 kalori alıp 1250 yakınca orda öyle diyooo.
Aferin sanaaa aferin sanaaaa kızıma da böyle derim çok güleerrrayyyy evet yaaaa
bak bende 215 dedimher şey hesap kitap oldu
![]()
diyet arkadaşım sitesi de çok güzelmişş ama bu saate kadar 700 kalori almışım .
Evet akşamı da eklersem 1100 civarı olacak iş hareket etmekte yaaa değilse gitmez kilolar.ben 2,5 aydır kullanıyorum...yediklerimin kalori değerini görüyorum. normal bence 700 kalori. ben de az önce yediğim ara öğünümle beraber toplamda 694 kalori almışım. genelde benim 1100 u buluyor ortalama.