• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

benim esim de iki uc defa getirdi canli gül ama park bahçeden . Doğumda getirmedi ama vicdan azabi yasadi ben söyleyince uzuldu isi yoğun yoruluyor kosusturmaca ve stres icinde geciyor cicekleri aratmiyor sagolsun.kendisi bir cicek her aksam geliyor bende kokluyorum :KK70: üzeri kebap filan kokuyorda :KK70:
Boşveeer bir seçim yaptık ve sonucuna katlanıyoruz yapacak birşey yooookkkk.

Canıl yılların alışkanlığı rğer evde iftar yapıyosan sadece çorba içeriiz yemek yaılmaz bizde :)dokayısıyla gözüm yemek de aramaz :)
Ama dışarıda yapıyosam iftarı o zaman yiyorum :)
En güzelini siz yapıyosunuz iftar yapıcam diye aylarca evlerine çocuklarına et tavuk almayanlar şimdi doldurup çöpe döküyolar yenmiyo çünkü.

Günaydın Kızlar;

dün iftardan sonra 30 dk yürüyüş yapabildim sadece. hava çok rüzgarlıydı kızım fazla duramadı uykum geldi dedi mecbur çıktık.

yatmadan 1 bardak süt içtim.

sahur; 2 yumurtalı omlet, 1 çb süt, 5 zeytin, domates,salatalık,
1 kk çökelek peyniri, 2 közlenmiş kapya biber, 8-10 yaprak marul
meyve hakkımı kullanayım dedim 1 şeftali yemeye niyetlendim. çok tatlıymış. yarısını yiyebildim. 1/2 şeftali ve çay,su.

tam 10 dk vardı ezana, çaylarımızı alıp film izleyecektik ki hoca okumaya başladı noluyor dedik daha 10 dk var. koştur koştur tv yi açtık ee daha var, dedim ki eşime git hocaya söyle; cami karşımızda çünkü :) neyse biz çayı içtik ezan bitti. baktık bir daha ezan okuyor. haydaa dedik içmiyorum bu sefer şimdi kaza yapcaz. hocanın saati ileri mi geri mi çözemedik :) sonra oturduk 5 e kadar film izleyip yattım. sahurda çok su içmedim özellikle çünkü şişiriyor ve kabus görüyorum.

Elhamdulillah iftarimizi yaptik rabbim cumlemizin oruclarini kabul etsin insaallah. Sahurda bir pogaca bir yumurta yedim. Iftarda bir kepce sehriye corbas, iki adet kofte ve karpuz yedim. Spor da yaptim bugun hic zor olmadi. 100 sguat ve 1.5 saat yuruyus yaptim.
Maşallah sanaaa maşallah sana sporunu kaçta yaptın? arkadaşlar sormuştu da dün.

vetttt dün iftar öncesi kilom :51,7

iftarda
4 yemek kaşığı barbunya
domates-soğan salatası(1 büyük kase)
ekmek yaklaşık 4-5 dilim(yedim valla)
1 kase yoğurt
2 bardak zero(içim yanmış içim, dün oruç oruç bi işimi halletmek için 45 dakika yürüyünce dindiremedim susuzluğumu:KK43:)

yapabileceğim en kötü şeyi yapıp yarım saat sonra uyudum :KK67:
sahur
1 haşlanmış yumurta
1,5 kk büyüklüğünde beyaz peynir
1 yemek kaşığı labne(silme yemek kaşığı dolusu)
1 ufak kapya biber
4 yeşil zeytin
1 dilim ekmek(kıstım sonunda)
15 adet kiraz
1 bardak süt

öfff ayrı ayrı yazınca çok gibi oldu ama hepsi(ekmekte dahil) bi tatlı tabağını anca dolduruyordu :KK28:

yok güzelim bir iki gün bekleyip tartılacağım ama karnım çok şiş sorma. ya ben niye böyle açgözlüyüm bilmiyorum niye yer insan o kadar? sinir oldum kendime. yediğimde hep tatlı. tatlı sevmeyen insanlar ne şanslı :cry:
Bence de ama oldum olası tatlı çeker beni. O yüzden burdayız zatennn. Meyve düşkünüyüm ama ekşi meyveleri bile sevmemm.

ben de seviyorum her türlü tadı sorma :KK43: ama böyle olmaz hiçbirşeyi abartmamak gerek. herşeyden tadımlık yemek gerek. asıl bence bu büyük bir sınav. insan bunu yapmayı öğrenmeli. hastalık durumu yoksa yada başka ciddi bir durum yani çok yemekten kaynaklı ise fazla kilolu olmak bence iyice düşünmeliyiz. ben şahsen kendime çok kızıyorum. dünyada bu kadar aç varken. ay nasıl desem kızlar çok yanlış bence.
Canım benim oruç tutmanın felsefesi bu aslında ama ne yazık ki bizim insanlarımız pek anlayıp uygulayamıyo bunu hepimiz biliyoruz

Yok tatlım evli değilim ben nişanlıyım. Hatta nişanlım askerdeyken bu kiloları verdim şok oldu döndüğünde:KK48:
Ben yemek yemeyi bilmiyordum gerçekten neyi ne zaman yicem ne ile yemeliyim ne kadar yemeliyim bilmiyordum.
Çok yemek yemekten mideme kıramplar girerdi iftar sonrası zehir olurdu bana çok yediğim için ama akıllanmaz ertesi gün yine aynısını yapardım.
Yedikçe mutlu olduğumu sanırdım ama artık bi süre sonra yediğim hiç bi şey tatmin etmemeye çalıştı.
Pekiii o kadar çok yerken hayatında spor kelimesi gibi birşey var mıydı canım bence ondan da bahsettt.

Kızlar iftara 1 saat kala benim Oruç gitti:KK61:
Regli oldum... Durdu durdu 1 saatcik daha bekleyemedi

Tartı da beni hiç güldürmedi
Öyle Şişkinim ki, çok rahatsızım. Hiç yemek istemiyorum, ama yemekleri görünce de hapır hupur yiyorum

Noluyo bana ya:KK34:
Hemen spora başla var yaaa bu bir fırsattt geçen hafta hem öncesinde hem de başladığı zaman hiç aksatmadan hareket ettimmm hem iştahım kapandı hem de metabolizmam çok hızlıydı.

Dün sabah kalktım saat 6.30 ipimi atlıyim sonra kahvaltı yaparım dedim artık işte yapamıycam diye.
Yarım saat kadar 1500 sayı atladım
Kahvaltıya zamanım kalmadı ayakta domates peynir zeytin çatalladım çıktım evden
Tabii ki suyumu da içemedim herzaman ki gibi bol bolll.
Öğle ekmek peynir zeytin domates salatalık yine az zamanım vardı atıştırdımm
Akşam annemler bahçeden meyve yollamıştı bol kiraz kayısı yedim yemek yemedim biraz da moralim bozuktu gerçi.
Ama sabah tartıldım 58.10 yanii 400 gram artıdayım yaaa su içmediğim için bence :(

Back
X