• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

sbedencim utanma tabıkıde , zayıflamak zor bir sey arada tutamıyoruz kendimizi ama sen memlekettesin canım yani bence annenin yanında çok kasma kendi evinde yap , zaten bütün sene çocuğuna evine kendin baktın yardımcın yoktu ,annen yoktu ne kadar kalacaksın memlekette 1-2 hafta falansa ben olsam kasmazdım kendimi orada az az yerdim kilomu korurdum sadece , evde sıkı diyet baslardım , memleket yemekleri bence kaçmaz canım , sakın kızma böyle dediğime ama 1 haftadan bir sey olmaz neden tatilini diyetle zorluyorsun ki tatlım 1 hafta gec verirsin . Annenler neden takıldılar kilona canım ki anlamadım bence sen sorun ediyorsun diyedir , genelde anneler yedirmeye calısır ,
kızlar hepınız kızacaksınız bu yazdıklarıma ama memlekette rejim mı yapılır canlarım :KK43:
Biz o kadar kafaya takıp da kilo lafı edince onlar da ne yapacaklarını şaşırıyolar ama biz takmıyoruz tabii kimseyi diyete ve harekete devam ediyoruz işyerinde arkadaşlar diyelim ki birşey getirdiler ısrar ediyolardı başta baktılar ki kararlıyım daha ısrar etmediler mesela

Hedefe yaklaştık ya zorluyo hele sen benden daha yakınsın :) biz de direncez artık

Ay alıntılayamadım koca mesajı :KK70:
Sana da çok teşekkür ederim canım. Taktikleri kesinkle kullanıcam. Zaten ramazan başından beri çeyiz lafı dolandırıoruz ortalıkta. Bir kaç da evlenme yaşı geldi muhabbeti yaptım. Ön hazırlık kısmı kendmce tamam :) geriye konuşma aşaması kaldı. Aslında bizim niyetimiz tanışmadan sonra uzatmadan isteme söz nişan falan. Çünkü çok erteledik bu durumu sağlıkproblemleri sebebiyle. Ama tabi bunu babama söylersem Allah muhafaza :) şimdilik tanışmayı bilse yeter :) bi de istemiyorum gelmesinler derse diye tırsmıyo değilim. Bayram ziyaretine gelcek olana gelme denmez ama demi

Kilo vermek için yiycektim :KK70: takıldım kaldım sinirim depreşiyo. Taam çok ama üsturuplu yicem :)

Bu bayram ziyareti iyi fikir gerçekten hem ailece olunca daha iyi .

Canim kayinvaliden ne zaman ameliyet oldu. Kendi kizi yok mu bakacak. Annen ne zaman olacak. Va hastaliklari ciddi mi.
kayınvalidem ameliyat olalı 1 hafta oldu,şuan zaten kızında kalıyor ve 4 tane kızı var,dizine platin takıldı
annem de bayramdan sonra beline platin takılacak anneminki daha zor ve daha riskli

kayınvalidem ameliyat olalı 1 hafta oldu,şuan zaten kızında kalıyor ve 4 tane kızı var,dizine platin takıldı
annem de bayramdan sonra beline platin takılacak anneminki daha zor ve daha riskli
Senin kime bakacağın bariz belli sen bir an önce toplanmaya başla ki ameliyata kadar yeni eve geçin zaten annende kalırsın artık daha sonra da yerleştirirsin

ne güzel böyle olmak ben asla söyleyemem :KK43:

ayyyy içimden dişi aslan fırlıyor, kocam bile benim o halimden çekinir(istiosan yanımdan uzaklaş diye uyarırım bazen:))

Hedefe yaklaştık ya zorluyo hele sen benden daha yakınsın :) biz de direncez artık

Ay alıntılayamadım koca mesajı :KK70:
Sana da çok teşekkür ederim canım. Taktikleri kesinkle kullanıcam. Zaten ramazan başından beri çeyiz lafı dolandırıoruz ortalıkta. Bir kaç da evlenme yaşı geldi muhabbeti yaptım. Ön hazırlık kısmı kendmce tamam :) geriye konuşma aşaması kaldı. Aslında bizim niyetimiz tanışmadan sonra uzatmadan isteme söz nişan falan. Çünkü çok erteledik bu durumu sağlıkproblemleri sebebiyle. Ama tabi bunu babama söylersem Allah muhafaza :) şimdilik tanışmayı bilse yeter :) bi de istemiyorum gelmesinler derse diye tırsmıyo değilim. Bayram ziyaretine gelcek olana gelme denmez ama demi

Kilo vermek için yiycektim :KK70: takıldım kaldım sinirim depreşiyo. Taam çok ama üsturuplu yicem :)

ayyyy canım girişi yapmışın, babana da çekinmesen bile çekinio gibi ürkek ürkek yaklaş merhamet duygusu kabarsın :)

Taşınmaya taşınırsın da iş hastaya bakmak da çocuklarla zor ilgileniyoruz eminim derler ki sen çocuklarına bak biz kendimize bakarız :KK70:
Eşyanı da yavaş yavaş topla ben de tektim annemler yardım edelim dedi yok dedim yavaş yavaş yaparım ama ne yalan söyliyim eski kiloma göre şimdi daha rahat iş yapabiliyorum daha az yoruluyorum dün buzdolabını temizledim mutfak dolabını silip yerleştirdim 5 ten sonra saat 1 olmuştu gece sabah işe gelecek olmasam devam ederdim sporlar işe yaradı demek ki diyorum
ev taşımadan çok korkmuyorum da hasta bakmak zor
bir de kv yazları köyde oluyor bahçe işi çok yoruyor insanı,bundan 3 sene önce çocuklarım daha küçüktü bir de havasından suyundan hasta oldular ateş ishal oldular çok feci,bahçe işi,çocuklar hastaydı,kv hasta birde akşamları sürekli misafir geliyordu gün içinde de geldiği oluyordu geçmiş olsuna falan sabah 6.00 dan gece 12 ye kadar hep ayaktaydım,sabahları topuğumun üstüne zor basıyordum bacağım belim iyice dökülmüştüm,hiç diyet spor yapmadan 2 hafatada 4 kilo vermiştim ama yine de sen çocuklarına bak biz kendimize bakarız dememiştiler,hatta daha giderken de hiç gönlü yoktu hani 3 hafta kalcaktın diye.oğlum hasta olmuş ağlıyordu daha kayınbabam gel sarımsakları sökelim diye çağırıyordu,ooyyy yavrum benim hiç ilgilenememiştim bile,o günleri hatırlayınca hiç gidesim bile gelmiyor,bir yandan da acıyorum,bana kim acıyacaksa artık. bir yandan da şeytan boşver gitme diyor çünkü elim biraz yavaş diye hep arkamdan konuşuyorlarmış duyuyorum eltilerden.
şeytan diyor ki,benim elim yavaş sana eli hızlı olanlar baksın diyeyim diyorum da işte bişey desen adın kötü gelin oluyor
bilmiyorum işte... bayağı uzattım ben de ne dertliymişim be!

Siz çok taşınıyo muşsunuz biz 4 yıldır erteliyoduk bu kış soğuk oldu nem oldu taşınmak zorunda kaldık

Canim esim polis. Seneye lojman suresi doluyor. Nisan mayis gibi tasinirim. 1 sene de daha gorev suremiz var onu da yaptiktan sonra. Bu sefer il dışı tasinacagim

Selamlar ben geldim:))
Kayınvalidemler de ara öğün yapmis oldum
Cayin yanında çeyrek mevlana şekeri
1 dilim muz
3 dilim karpuz
1 kayisi
2 kiraz buda kayinvalidemin ısrarı ile..
Gorumcem tatli aldiracakti cayin yanina izin vermedim.. cok iradeliyim masallah:))
Masaallah canim iyi gidiyorsun
ben regl oldum tatlı ya direnci m cok dusuk:KK43:

ev taşımadan çok korkmuyorum da hasta bakmak zor
bir de kv yazları köyde oluyor bahçe işi çok yoruyor insanı,bundan 3 sene önce çocuklarım daha küçüktü bir de havasından suyundan hasta oldular ateş ishal oldular çok feci,bahçe işi,çocuklar hastaydı,kv hasta birde akşamları sürekli misafir geliyordu gün içinde de geldiği oluyordu geçmiş olsuna falan sabah 6.00 dan gece 12 ye kadar hep ayaktaydım,sabahları topuğumun üstüne zor basıyordum bacağım belim iyice dökülmüştüm,hiç diyet spor yapmadan 2 hafatada 4 kilo vermiştim ama yine de sen çocuklarına bak biz kendimize bakarız dememiştiler,hatta daha giderken de hiç gönlü yoktu hani 3 hafta kalcaktın diye.oğlum hasta olmuş ağlıyordu daha kayınbabam gel sarımsakları sökelim diye çağırıyordu,ooyyy yavrum benim hiç ilgilenememiştim bile,o günleri hatırlayınca hiç gidesim bile gelmiyor,bir yandan da acıyorum,bana kim acıyacaksa artık. bir yandan da şeytan boşver gitme diyor çünkü elim biraz yavaş diye hep arkamdan konuşuyorlarmış duyuyorum eltilerden.
şeytan diyor ki,benim elim yavaş sana eli hızlı olanlar baksın diyeyim diyorum da işte bişey desen adın kötü gelin oluyor
bilmiyorum işte... bayağı uzattım ben de ne dertliymişim be!

Canim ya sadece hasta bakmak olsa tamam ama is guç te var diyorsun hepsini bir arada yapmak zor. Misafir çocuklar is derken zorlanacaksin. Belin agrimasa belki ustesinden gelirsin. Benim belim agridimi 1 hafta yatalak gibi oluyorum

İlk zamanlardaki gibi cıvıl cıvıl olsun ya
Sadece diyet değil dertlerimizi sevinçlerimizi de paylaşalım istiyorum ben:KK50:
Ahh canim bende hep yazmak herseyi yazmak istiyorum ama telefon cok kitleniyo bide kizimla ugrasiyorum girip yazamıyorum ama burayi seviyorum cok:KK200:

Erkek arkadaşımı tanıyordu ailem ama sadece arkadaşım diye ben cesaret edip yıllarca söyleyemedim ki yaptığım en büyük hatada buydu.
Neyse bigün bi şeye kırıldım ben tam sarılıp yanağımdan öperken annem görmesin mi oooo var ya dünya başımıza yıkıldı. 2 gün hiç konuşmadı annem benle sonra yavaş yavaş konuşmaya başladı ama konuyu hiç açmıyor. Baktık olacak gibi değil ben okuldayken habersizce eve geldi erkek arkadaşım işte elini öpmüş uygunsuz şekilde öğrendiğiniz için affedin gençliğimize verin falan demiş böylece annemle buzlar eridi ama annem ben kesinlikle karışmam sen söyleyeceksiz dedi bana.
Yine ramazanlık bi gündü ama yüreğime oturmuş bi taş sanki hiç kalkmıyor kafamda konuşmayı defalarca kuruyorum olumluyu olumsuzu düşünüyorum.
Neyse bayrama tam 3 gün kala babam salonda annem mutfakta ben odamdayım. Geçtim salona ama nabız en az 120 ya son nefesimi vercem. Dedim baba seninle bi şey konuşmak istiyorum. Söyle dedi. Daha öncede sormuştun konuştuğun anlaştığın biri var mı diye benim konuştuğum biri var sen de tanıyorsun dedim.
Kim dedi sertçe işte dedim şu. Oooo o kaşlar öyle bi çatıldı ki ben başladım ağlamaya kocaman kız ya elim ayağım titriyor. İşte söylendi biraz annemi çağırdı sonra bi kaç gün tadsız şeyler oldu o bayram bana zehir oldu yani.
Sonra sakinleşince çağırdı beni bi daha konuştuk tabi benim baş yerden hiç kalkmıyor.
Çağır gelsin dedi erkek arkadaşım için çağırdım başbaşa saatlerce konuştular.
Aradan bi kaç ay geçti ondan sonra yumuşadı ikimizin de sevgiyle saygıyla bağlı olduğumuzu görünce.
İnşallah seninki benimki gibi olmaz güzellikle olur tatlım ya şimdi yazarken bile elim ayağım buz gibi oldu.
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: canim masaallah rabbim hic ayirmasin

Kızlar bugün burası bir sıcaktı ki sormayın saat 2 de deli gibi cıktım yürüyüşe 1.5 saat yürüdüm bi geldim eve dudaklarım çatlamış hala da geçmedi susuzluğum allahtan son 40 dakika yemekte falan gözüm yok su karpuz istiyorum sadece

Back
X