- 7 Ocak 2015
- 7.084
- 15.982
- 218
- 36
Ya telde benim de öyle oluyor çıldırıyorum vallaAhh canim bende hep yazmak herseyi yazmak istiyorum ama telefon cok kitleniyo bide kizimla ugrasiyorum girip yazamıyorum ama burayi seviyorum cok![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya telde benim de öyle oluyor çıldırıyorum vallaAhh canim bende hep yazmak herseyi yazmak istiyorum ama telefon cok kitleniyo bide kizimla ugrasiyorum girip yazamıyorum ama burayi seviyorum cok![]()
Eveeettt bir ders yılı boyunca okul ortamında bununla savaştım ben.Biz o kadar kafaya takıp da kilo lafı edince onlar da ne yapacaklarını şaşırıyolar ama biz takmıyoruz tabii kimseyi diyete ve harekete devam ediyoruz işyerinde arkadaşlar diyelim ki birşey getirdiler ısrar ediyolardı başta baktılar ki kararlıyım daha ısrar etmediler mesela
Canım çok çok geçmiş olsun rabbim onlara şifa size de sabırlık versin.kayınvalidem ameliyat olalı 1 hafta oldu,şuan zaten kızında kalıyor ve 4 tane kızı var,dizine platin takıldı
annem de bayramdan sonra beline platin takılacak anneminki daha zor ve daha riskli
Rabbim başka dert vermesin imanımızla sağlığımızla imtihan etmesin bizi.ev taşımadan çok korkmuyorum da hasta bakmak zor
bir de kv yazları köyde oluyor bahçe işi çok yoruyor insanı,bundan 3 sene önce çocuklarım daha küçüktü bir de havasından suyundan hasta oldular ateş ishal oldular çok feci,bahçe işi,çocuklar hastaydı,kv hasta birde akşamları sürekli misafir geliyordu gün içinde de geldiği oluyordu geçmiş olsuna falan sabah 6.00 dan gece 12 ye kadar hep ayaktaydım,sabahları topuğumun üstüne zor basıyordum bacağım belim iyice dökülmüştüm,hiç diyet spor yapmadan 2 hafatada 4 kilo vermiştim ama yine de sen çocuklarına bak biz kendimize bakarız dememiştiler,hatta daha giderken de hiç gönlü yoktu hani 3 hafta kalcaktın diye.oğlum hasta olmuş ağlıyordu daha kayınbabam gel sarımsakları sökelim diye çağırıyordu,ooyyy yavrum benim hiç ilgilenememiştim bile,o günleri hatırlayınca hiç gidesim bile gelmiyor,bir yandan da acıyorum,bana kim acıyacaksa artık. bir yandan da şeytan boşver gitme diyor çünkü elim biraz yavaş diye hep arkamdan konuşuyorlarmış duyuyorum eltilerden.
şeytan diyor ki,benim elim yavaş sana eli hızlı olanlar baksın diyeyim diyorum da işte bişey desen adın kötü gelin oluyor
bilmiyorum işte... bayağı uzattım ben de ne dertliymişim be!
Yoo ben kızmadım vallasbedencim utanma tabıkıde , zayıflamak zor bir sey arada tutamıyoruz kendimizi ama sen memlekettesin canım yani bence annenin yanında çok kasma kendi evinde yap , zaten bütün sene çocuğuna evine kendin baktın yardımcın yoktu ,annen yoktu ne kadar kalacaksın memlekette 1-2 hafta falansa ben olsam kasmazdım kendimi orada az az yerdim kilomu korurdum sadece , evde sıkı diyet baslardım , memleket yemekleri bence kaçmaz canım , sakın kızma böyle dediğime ama 1 haftadan bir sey olmaz neden tatilini diyetle zorluyorsun ki tatlım 1 hafta gec verirsin . Annenler neden takıldılar kilona canım ki anlamadım bence sen sorun ediyorsun diyedir , genelde anneler yedirmeye calısır ,
kızlar hepınız kızacaksınız bu yazdıklarıma ama memlekette rejim mı yapılır canlarım![]()
Al işte aynısı benim erkek arkadaşım. Sırf bana yedirmek için iftardan sonraya paket paket cips alıyor bir tanecik ye yoksa yemem lafları falan yer mi Su yemeeezzz bi tane bile yemedim vallaDile getirince cok sabote ediyor benim kocam. O tatliyi bana gostererek bir yiyisi var ki gulerek sonra bir bakmisim bana uzatiyor ye diye.ben de daliyorum icine.
ama simdi zayiflayacam. Ayyy bak bakalim biraz zayiflamismisyim. Diywt yapiyorum yemem gibi seyleri biraktim canim. Cok rahatladim
Evet geçen günkü kap ı da netten almıştım.canım internette çok güzel abiyeler var,hani şu kenarlarda reklamları çıkıyor ya tesettür markalarının ,ben de oradan bakıp kıyafet alasım geliyor ama işte kalıpları benim bedene uyarmı uymaz mı insan çelişki de kalıyor
Valla öyle çok sert adamdır ama bi kızım desin sarılsın sanırsınız bi kız bu adamda var aşırı düşkün ya..çooooooooooooookkkkkk geçmiş olsun canım
bende 51 lerde takıldım yaaaa, deli olacam deli. pirinç lapası yapayım dedim bi işe de yaramıo sanki, moralim bozuldu tartılmıyorum
lafa bak köpek onun köpeği, görmek istiyorsa kendi gelseymişayakkabılarım çok kıymetlidir herhalde adamın ağzına s.çardım
güzelim listeyle sen uğraşıyorsun, bize laf düşmez sanki
ayyyy bende yapıyorum onu yaaaa, maden suyu iyi gelio aklında bulunsun. bi daha da o kadar yeme, zaten açım döverim valla
oyyyy bende anne-baba bir tek kızım. (annemle babamın başkalarından ufak çocukları var, en yakın kardeş 18 yaş küçük)
bence dan diye söyleme, bi kaç gün önceden kaç yaşına gelmişim evlenme çağım gelmiş, evde kaldım diye gırgır yap. ortada gelinlik dergileri falan bırak ve 3-4 gün elleme konu açmao zaten işkillenir anneni sıkıştırır, bi 3-4 gün kızının evlenme çağının geldiği fikrine alışsın(çünkü babalar kızı hiç büyümeyecekmiş gibi falan zannediyolar). sonra baba benim bi derdim var de, seninle konuşmam lazım ama nasıl başlayacağımı nasıl konuşacağımı bilemiyorum çok çekiniyorum de(bunun sonunda kızım benimle herşeyi konuşanilirsin çekinmene gerek yok derse konuya girersin,uzaklara dalıp giderse babana bi iki gün daha tanı). ha tamam konuya girdin benim erkek arkadaşım var deme sakın, benimle evlenmek isteyen evlenme amaçlı tanımaya çalıştığım biri var seninle tanıştırmak ve senin onayını almak istiyorum gibi(babanı ezip geçmemişsin onun fikrine önem veriyorsun,zaten yaşın da geldi
) konuş. allah kolaylık versin
benim babam pambık gibidir, dan diye söyledim bu seferde adam şoka girdi, kız istemede düşüp bayılacak kadar beyazdı
layyyynnnnn isteme olacak hala abur cubur diyon, fazla ye ama abur cubur hamur yeme
wuhhuuuuuu, lütfen geri alma seni 70 grubunda görelim artık
kııııızzzz iyi atlatmışsın çok sertmiş baban
bence de kabarık nişan için güzel durmuyor ama boylu poslu inceciksin gelinliğin prenses model olmalı bence
korkulmayacak gibi değilmiş ki baban
ayyyy evet kız istemede benim pambık babam gitti damadını kenara kıstıran bi adam geldi(babam 186, eşim 170). iyice üstüne eğilmiş dövcek gibi duruyodu nasihat(kibarca tehdit) verirkenama şimdiiiii ohoooo damadından iyi kimse yok
![]()
Allah rahmet eylesin canım benim.GonulSenligim ve
su321 sizin sohbet beni de eskiye götürdü. Ben de babamın karşısına geçip konuşmuştum. Ne de zor olmuştu. Ne kadar duygusal bir andı hiç unutmam unutamam. Canım babam Allah rahmet eylesin.
Oooo kalorinin alası gidiyordur yaÜç gündür ip de atlayamadım squat da yapamadım çarşamba akşamı ev taşıdık topladım yerleştirdi diyene kadar ayakta duracak halim kalmıyo ama kalori harcıyomuyum yağ gidiyo mu bilmiyorum
Allah tez zamanda şifasını versin ikisinin de Ama annene bakman icap eder gibi duruyo. Kv nin kozları varmış ve başka gelinleri de var eltin var. Bakacak insanı varkayınvalidem ameliyat olalı 1 hafta oldu,şuan zaten kızında kalıyor ve 4 tane kızı var,dizine platin takıldı
annem de bayramdan sonra beline platin takılacak anneminki daha zor ve daha riskli
Çekiniyorummm bu konuda. Ciddi konuşarda çejinirim :)ayyyy içimden dişi aslan fırlıyor, kocam bile benim o halimden çekinir(istiosan yanımdan uzaklaş diye uyarırım bazen:))
ayyyy canım girişi yapmışın, babana da çekinmesen bile çekinio gibi ürkek ürkek yaklaş merhamet duygusu kabarsın :)
Canım valla Allah sabır ve kolaylık versin sana. Her daim bakılmak isteyen birinin dili tatlı olmalı. Bilmiyorum Allah razı olsun diyeceğine eli yavaş demek be derece doğru. Yine de senin insanlığın sana kalır. Elinden gelen varsa esirgeme.ev taşımadan çok korkmuyorum da hasta bakmak zor
bir de kv yazları köyde oluyor bahçe işi çok yoruyor insanı,bundan 3 sene önce çocuklarım daha küçüktü bir de havasından suyundan hasta oldular ateş ishal oldular çok feci,bahçe işi,çocuklar hastaydı,kv hasta birde akşamları sürekli misafir geliyordu gün içinde de geldiği oluyordu geçmiş olsuna falan sabah 6.00 dan gece 12 ye kadar hep ayaktaydım,sabahları topuğumun üstüne zor basıyordum bacağım belim iyice dökülmüştüm,hiç diyet spor yapmadan 2 hafatada 4 kilo vermiştim ama yine de sen çocuklarına bak biz kendimize bakarız dememiştiler,hatta daha giderken de hiç gönlü yoktu hani 3 hafta kalcaktın diye.oğlum hasta olmuş ağlıyordu daha kayınbabam gel sarımsakları sökelim diye çağırıyordu,ooyyy yavrum benim hiç ilgilenememiştim bile,o günleri hatırlayınca hiç gidesim bile gelmiyor,bir yandan da acıyorum,bana kim acıyacaksa artık. bir yandan da şeytan boşver gitme diyor çünkü elim biraz yavaş diye hep arkamdan konuşuyorlarmış duyuyorum eltilerden.
şeytan diyor ki,benim elim yavaş sana eli hızlı olanlar baksın diyeyim diyorum da işte bişey desen adın kötü gelin oluyor
bilmiyorum işte... bayağı uzattım ben de ne dertliymişim be!
oruçluyken iyi spor yapıyosun gene dikkat et aman :)Kızlar bugün burası bir sıcaktı ki sormayın saat 2 de deli gibi cıktım yürüyüşe 1.5 saat yürüdüm bi geldim eve dudaklarım çatlamış hala da geçmedi susuzluğum allahtan son 40 dakika yemekte falan gözüm yok su karpuz istiyorum sadece
Valla öyle çok sert adamdır ama bi kızım desin sarılsın sanırsınız bi kız bu adamda var aşırı düşkün ya..
Evet nişanlık kabarık olmasın.
O dediğin modele baktım gelinlikte güzelmiş hakkaten
Koyarım tabiki koymaz mıyım.prenses model sana cok yakisir gibi geliyo bana, yine foto koyarsan net yorum yapariz![]()
Tabi hemen ne demekBen sadece browni kısmını alayım ohh mis![]()
bende öyleyim. ama bu adamlar daha cadioyyyyyhhhhh allah kolaylık versin canım
herhalde yani, bu tarz şeylerde çok cadıyımdır ben. sen söyleyince ben dellendim![]()
kizarmiyim hic canim benim . haklısın burada korumak bile Hüner. o kadar cesit var ki. ben 57 kilo ikende annem dikkat etmemi soyluyordu fazla kacirinca uyarıyordu. teyzeler halalar kilolu korkuyrdu demek ki. bayramdan sonra donecem canimsbedencim utanma tabıkıde , zayıflamak zor bir sey arada tutamıyoruz kendimizi ama sen memlekım yani bence annenin yanında çok kasma kendi evinde yap , zaten bütün sene çocuğuna evine kendin baktın yardımcın yoktu ,annen yoktu ne kadar kalacaksın memlekette 1-2 hafta falansa ben olsam kasmazdım kendimi orada az az yerdim kilomu korurdum sadece , evde sıkı diyet baslardım , memleket yemekleri bence kaçmaz canım , sakın kızma böyle dediğime ama 1 haftadan bir sey olmaz neden tatilini diyetle zorluyorsun ki tatlım 1 hafta gec verirsin . Annenler neden takıldılar kilona canım ki anlamadım bence sen sorun ediyorsun diyedir , genelde anneler yedirmeye calısır ,
kızlar hepınız kızacaksınız bu yazdıklarıma ama memlekette rejim mı yapılır canlarım![]()
Al işte aynısı benim erkek arkadaşım. Sırf bana yedirmek için iftardan sonraya paket paket cips alıyor bir tanecik ye yoksa yemem lafları falan yer mi Su yemeeezzz bi tane bile yemedim valla![]()