- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet Hakkari deyim hala tatlım.Kizlar benim yarin da misafirim var...
su 321 canim ben merak ediyorum da san hala hakkari de misin. Annenlerin yanina gitmedin mi. Nisanlim dogulu dedin ya hakkari li mi...
ozel ise cevaplamayabilirsin canim
Yaa acıktırdın ya beni:))Kizlar yarin misafirime
tarhana corbasi
pilav
garnitürlü tavuk sarma
sarma kuru dolma
kiymali borek
firinda sebze kizartmasi az yag ile yapacam 1 tepsiye yarim cay bardagi olacak
salata
Bide firinda sutlac
sizce ben ne yemeliyim kendimce soyle plan yaptim
1 kase corba
1 tane tavuk sarma
1 tane kiymali borek
1 sarma tadimluk olsun diye
ah ah sutlaci da yemek istiyorum ama sahur da mi yesem acaba yoksa iftardan sonra mi. Sahurda yedikten sonra hemen yatiyorum. Iftardan sonra yesem. Cok hareketli olarak 2 de anca uataga giriyorum.
hadi bir el atin bakem benim menuye
Evet Hakkari deyim hala tatlım.
Ya aslında böyle şeyler söylenmez ama belki söylememde de bi hikmet vardır. Ben 3 tane çocuğa gönüllü ders veriyorum canım onun için gitmedim. Erkek arkadaşım da buraya yakın bi yerli.
Amin canım cümlemizinkini inşaallah.Allah hayrini kabul etsin canim.
bu arada ben de bayılırım eksi eksi ama yemeyecegim. Ah ah benim ne kadar xok yermisim onceden onu anliyorum.
Amin canım cümlemizinkini inşaallah.
Ya aynen ben de sarma dolma mercimek köftesi vb şeylerde sayı kesinlikle yoktu iyice şişene kadar yerdim
Ben de yaptım ona benzer bi şey inanırım yaniBen de de canim simdi düşünüyorum da nasil yemisim.istesem de yiyemem suanda yani.
bir keresinde karsi komsum bayramda 1 buyuk tencere sarma yapmış. Cok guzel yapar kendisi. Eee bizim eslerde calisiyor 1 günü. Gelen giden de yok. Oturduknyedik hepsini yaaa...
ama simdi yemem cok şükür. Israf ua mideme yazik
Ben de yaptım ona benzer bi şey inanırım yani![]()
oo çok zormuş Allah yardimcin olsun. herkes katlanamaz. heleki çocuklarlaev taşımadan çok korkmuyorum da hasta bakmak zor
bir de kv yazları köyde oluyor bahçe işi çok yoruyor insanı,bundan 3 sene önce çocuklarım daha küçüktü bir de havasından suyundan hasta oldular ateş ishal oldular çok feci,bahçe işi,çocuklar hastaydı,kv hasta birde akşamları sürekli misafir geliyordu gün içinde de geldiği oluyordu geçmiş olsuna falan sabah 6.00 dan gece 12 ye kadar hep ayaktaydım,sabahları topuğumun üstüne zor basıyordum bacağım belim iyice dökülmüştüm,hiç diyet spor yapmadan 2 hafatada 4 kilo vermiştim ama yine de sen çocuklarına bak biz kendimize bakarız dememiştiler,hatta daha giderken de hiç gönlü yoktu hani 3 hafta kalcaktın diye.oğlum hasta olmuş ağlıyordu daha kayınbabam gel sarımsakları sökelim diye çağırıyordu,ooyyy yavrum benim hiç ilgilenememiştim bile,o günleri hatırlayınca hiç gidesim bile gelmiyor,bir yandan da acıyorum,bana kim acıyacaksa artık. bir yandan da şeytan boşver gitme diyor çünkü elim biraz yavaş diye hep arkamdan konuşuyorlarmış duyuyorum eltilerden.
şeytan diyor ki,benim elim yavaş sana eli hızlı olanlar baksın diyeyim diyorum da işte bişey desen adın kötü gelin oluyor
bilmiyorum işte... bayağı uzattım ben de ne dertliymişim be!
canim gecti bastirmazsam acimiyor. merhem superdi. sadece kizarik kaldi zamanla gecerSbeden şimdi nasilsin canim ya off o cok kotu bi yanik geçmiş olsun canim
Haklisin canım bende aynen senin gibi düşünüyorum sadece korusun yeter zaten aşırı bi kilomuzsbedencim utanma tabıkıde , zayıflamak zor bir sey arada tutamıyoruz kendimizi ama sen memlekettesin canım yani bence annenin yanında çok kasma kendi evinde yap , zaten bütün sene çocuğuna evine kendin baktın yardımcın yoktu ,annen yoktu ne kadar kalacaksın memlekette 1-2 hafta falansa ben olsam kasmazdım kendimi orada az az yerdim kilomu korurdum sadece , evde sıkı diyet baslardım , memleket yemekleri bence kaçmaz canım , sakın kızma böyle dediğime ama 1 haftadan bir sey olmaz neden tatilini diyetle zorluyorsun ki tatlım 1 hafta gec verirsin . Annenler neden takıldılar kilona canım ki anlamadım bence sen sorun ediyorsun diyedir , genelde anneler yedirmeye calısır ,
kızlar hepınız kızacaksınız bu yazdıklarıma ama memlekette rejim mı yapılır canlarım![]()
bende öyleyim. ama bu adamlar daha cadiistemezse yapmaz it gibiler afedersin. neyseki babam halletti. biraz once carsidan geldik cok daha guzel bir ayakkabi aldim 25 lira daha pahali bbabam da cok begendi. bayada topullu dev oldum