• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Bazılarına 2 öğün yemek kilo verdirtmiyor mesela bana çok iyi geldi 2 öğün.
VALLA TAMBAK SÜPER YAA
Milad ne alemlerde acep

Vazgecmek yok tamgaz devam canim. 81 ler beni cok motive etti.1 haftaya kalmaz insallah 79 lar
bu arada esim sabote etmeye devam ediyor. Zorla ekmek yedirecekti. Yemezler canimmmm dediiimmm.
79 da kunefe yemeye gidecez çünkü. Odulum de bu olacak

Vazgecmek yok tamgaz devam canim. 81 ler beni cok motive etti.1 haftaya kalmaz insallah 79 lar
bu arada esim sabote etmeye devam ediyor. Zorla ekmek yedirecekti. Yemezler canimmmm dediiimmm.
79 da kunefe yemeye gidecez çünkü. Odulum de bu olacak
Ya var yaaa ne fena onlar. Benimki de sürekli bi şeyler yedirme peşinde hele o duaları löp löp et olsun 7 8 kilo al demeler.
Ama şunu farkettim eskiden iltifat ederdi çok hoş olmuşsun şöyle böyle diye ama şimdi resmen her an ya yüzüme bir bakışı var hayran hayran maaşallah diyeyim dedim içimden ye falan diyorsun ama bal gibi de bu halime vuruldun:KK48:

aynen ben de pc açıp yazamıyorum çok zaman alıyo. telefondan takılıyorum o da sinir ediyo. bugün erkek arkadaşımın tabletini aldım bari ordan daha rahat yazarım :KK53: yazıp yazıp kaçıyom zamanım da kaybolmuyor
Esimi tablet icim kandirmaya çalışıyorum ama zor gibi artık burdan idare etcez

Ya var yaaa ne fena onlar. Benimki de sürekli bi şeyler yedirme peşinde hele o duaları löp löp et olsun 7 8 kilo al demeler.
Ama şunu farkettim eskiden iltifat ederdi çok hoş olmuşsun şöyle böyle diye ama şimdi resmen her an ya yüzüme bir bakışı var hayran hayran maaşallah diyeyim dedim içimden ye falan diyorsun ama bal gibi de bu halime vuruldun:KK48:
Tabi ki canim ne kadar oyle deselerde dillerinde incelik ve zariflik gibi kadina yakışır bisey var mi yaa

@milad2015 canım bugün yoksun menü falan göremedim :KK59: hafta sonu girmiyor musun acaba :KK64:

Merhaba kizlar
Onceki geceden perişan olduk abim kalp krizi gecirdi. Kalbine pil takıldı ankarada hastanedeyim şimdi daha iyi çok şükür.. diyet kismini sorarsaniz bu kadar olumsuzluğa ragmen kendimi hic birakmadim.. ama bu haftada tartilamayacagim.. öpüyorum herkesi.

kayınvalidem ameliyat olalı 1 hafta oldu,şuan zaten kızında kalıyor ve 4 tane kızı var,dizine platin takıldı
annem de bayramdan sonra beline platin takılacak anneminki daha zor ve daha riskli
Canim Allah annenede kayinvalidene de sifa versin
sana da guc kuvvet versin
Allah bizleri kimseye muhtac etmesinde insaallah ben hep oyle dua ederim bakalim muhtac olanlara ne yapalim
hem tasinma hem bel agrsi ve cocuklar zor dur Rabbim yardimcin olsun

Merhaba kizlar
Onceki geceden perişan olduk abim kalp krizi gecirdi. Kalbine pil takıldı ankarada hastanedeyim şimdi daha iyi çok şükür.. diyet kismini sorarsaniz bu kadar olumsuzluğa ragmen kendimi hic birakmadim.. ama bu haftada tartilamayacagim.. öpüyorum herkesi.

Gecmis olsun canim. Cok korkmuşsunuzdyr. Hayırlı uzun omurleri olsun inaallah

Acaba benim esim de de bir degisiklik olur mu merak içindeyim. Hep beraber göreceğiz kizlar

Merhaba kizlar
Canıımmm çok çok geçmiş olsun rabbim abine şifa size sabır ihsan eylesin inşaallah.

iyi iyi, yeni ayakkabiya hiiiicccc dayanamam.sevdim simdi o kopegi :KK70:
köpek ise yaradi :D
kızlar neden böyle eksiğiz biz.
mesela @aktayarda çok nadir geliyorsun canım ramazan dolayısıyla mı. ramazan bitince eskisi gibi aktif olur musun ki?
@gulsayszey @Akbulutj kızlar siz de yoksunuz :KK43:
aktayarda çalışıyor ve cocugu var zamani dar. Akbulut yn haber yok gulsayzeyi gruptan çıkardim. bildirim vermedi baska gruplarda takılıyor. ist böyle canim

Merhaba kizlar
Çok geçmiş olsun canım umarım iyidir şimdi abin.

Bu ayki son bildirmimiz 27 temmuz daymis kizlar ve benim hedefim o zamana kadar 78 olmak. Zaten 29 30 temmuz gibi lardesimin yanina gidecem. O zamana kadar kacamak yapmayacam. Orada lahmacum ve cig kofte de benım ödülüm olacak.
Desteklerinizle kizlar iyi gidiyorum gibi

Merhaba kizlar
Allah sifa versin arkadasim

Merhaba kizlar
canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin tez vakitte.

köpek ise yaradi :KK70:
aktayarda çalışıyor ve cocugu var zamani dar. Akbulut yn haber yok gulsayzeyi gruptan çıkardim. bildirim vermedi baska gruplarda takılıyor. ist böyle canim
aa haberim yoktu bak. tamam canım anladım

Back
X