• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sabah; 07:50 - 1 ad.patatesli börek - 221 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşilçay
Öğle; 12:10 - Yarım kase domates çorbası + yarım porsiyon tavuk sote + 1 kase yeşil salata(yağsız) + 3 ymk kaşığı karnabahar zeytinyağlı - 256 kalori
Ara; 13:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori

Öğle; 12:10 - Yarım kase domates çorbası + yarım porsiyon tavuk sote + 1 kase yeşil salata(yağsız) + 3 ymk kaşığı karnabahar zeytinyağlı - 256 kalori
oo maşallah börekler yenmiş afiyet olsun :dondurma:
öğlen yemeğin her zamanki gibi şahane:kk77:

ben bugün çok saçma yedim,akşamada annemdeyim saçmalamaya devam edermiyim bilinmez :KK75:

Sabah (saat 08:45)
* 2 kare bitter çikolata

Ara Öğün (saat 09:30)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Öğlen (saat 12:00) )
* 1 dilim ekmek
* azcık musakka
* sütlaç
musakka çok yağlıydı azcık kymalarından ve patlıcanlarından dideledim, makarna vardı onu yemedim,doymayıncada mecbur sütlacımı yedim:olamaz:

ya bide çok k.hidrat mı aldım naptım bi ağırlık çöktü üstüme esnedikçe esniyorum,ağzım yoruldu artık hee:uykucu:

nehirnil111 nehirnil111 taydin taydin

oo maşallah börekler yenmiş afiyet olsun :dondurma:
öğlen yemeğin her zamanki gibi şahane:kk77:

ben bugün çok saçma yedim,akşamada annemdeyim saçmalamaya devam edermiyim bilinmez :KK75:

* 2 kare bitter çikolata

* 1 dilim ekmek
* azcık musakka
* sütlaç
musakka çok yağlıydı azcık kymalarından ve patlıcanlarından dideledim, makarna vardı onu yemedim,doymayıncada mecbur sütlacımı yedim:olamaz:

ya bide çok k.hidrat mı aldım naptım bi ağırlık çöktü üstüme esnedikçe esniyorum,ağzım yoruldu artık hee:uykucu:

Sağol Begüş gel beraber olsun:KK68: Seninki açlıktan bence aslında bir şey yememişsin ki sütlaç doyurmaz :KK51:

amq ia hayatiyla gercekten yorucu yipratici OLURDU

:KK36: yorulsamda raziyim devam mecburum :KK69:

inanci kalmadi bana ondan öyle diyo 5 senedir ayni hikaye zayiflicam deyip zayiflamadigimdan ama dün eksilerden bahsetim değişik bi ifade gördüm seviniyo :KK70:
İyi bari sen eksi görmesen de gördüm de dır dır etmesin:KK70:

* 2 kare bitter çikolata

* 1 dilim ekmek
* azcık musakka
* sütlaç

Afiyet olsunda sen kahvaltısız çıkmazdın:KK70:

Bizde de akşama taze fasulye az mercimek çorbası var sanırım kazasız atlatırım :KK70:Eşimin yiğeninin doğum günü vardı iptal oldu onlara yapmıştım börekleri bize kaldı hediye de almıştım ama götürmek saçma olacak iade edeceğim gibi :KK53:
Ben de önceki gün yapmıştım taze fasulye yiyorum yiyorum bi daha yiyorum seviyorum ama napıyıım:KK66:
Hediyeyi de iade etme bee madem almışsın onun kısmeti o sonra verirsin:KK66:
Çocuklara hiç kıyamıyorum melek onlar anne baba olsa almasan da olur:KK70:

Ben de önceki gün yapmıştım taze fasulye yiyorum yiyorum bi daha yiyorum seviyorum ama napıyıım:KK66:
Hediyeyi de iade etme bee madem almışsın onun kısmeti o sonra verirsin:KK66:
Çocuklara hiç kıyamıyorum melek onlar anne baba olsa almasan da olur:KK70:

Bende severim afiyet olsun canım sanada :KK68:Aslında bende öyle düşünüyorum ama bilemedim zaten monttan emin değildim 1 yaş ufak almıştım büyüğü yok diye yine değiştirmesi gerekecek gibi :KK59:

Nasılsın canım:KK54:
Hamdolsun iyiyim canim sen nasilsin cok sukur bi gorebildiin bizleri alinti yapip cikiyon :kahve::63:
Afiyet olsun seker:kk77:

sağol canım söylemen bile yeterli:KK60:
Olursa goonder ozelden cevabi yazar atarim insa

* 2 kare bitter çikolata

* 1 dilim ekmek
* azcık musakka
* sütlaç

Bise yememissin tabiki ac olursun arkadasim

Üçte biri gitti çok şükür sıkıntısız kızım diyo ki anne bebiş ne zaman gelecek ben de diyorum az kaldı az:KK70:
ay insa saglicakla

Back
X