• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Pazartesi 76.8
Sali tartilamamistim
Carsamba 76.8
Persembe 77.8 (carsamba gecesi 8 de yemek yiyince)
Cuma 76.8 (persembe gecesi az yiyince)
Pazartesi kiloma dondum cok sukur haftasonu eksiye dusersem bu haftayi iyi kapatirim :21:
Böyle giderse 5 kiloyu zor verirsin :(. Gitti 4 gun kaldı 26 gün. Nasil duzene sokacaksin

Picak micak hic yakistiramadim bi hukukcuya :KK20:
Aksam menusu benim gozumde yemeklere bin basar bayilirim o ucluye:kk77: afiyet olsun

Sadece aklıma BAATTİN gelmisti:KK37:

hadi gözün aydın:KK9:
dün bi karikatürde gördüm sen aklıma geldin :))
hakim diyoki hırsızı yatak odasında öldürürsen suç değil,salonda öldürürsen suç diye biliyorum ben,:KK70:(eminde değil yani:KK70:)
suçluda diyoki benim ev 1+1 yani yatak odamda solonda aynı
hakimde diyoki hımm o biraz karışık:KK70::KK70::KK70:
Aynen öyle oldu benim halim. Ama ben hepsinin kafasını karıştırıp ciktim işin içinden :KK70::KK66:

herkese günaydın :KK36:

Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* 3 zeytin
* peynir
* maydanoz
* 1 tatlı kaşığı bal
* azcık terayağı

Ara Öğün (saat 09:00)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 11:50)
* etli patates yemeği
* karışık salata

Ara Öğün (saat 15:30)
* yarım elma
* yarım mandalina

Akşam (saat 19:00)
* salata
* şehriye çorbası
* kuru fasulye (3 kaşık)

Son Öğün (saat 21:00)
* 3 kestane

dün akşam miasfirim geldi,kestane yaptım onlara ama 3 tane yedim,normalde dayanamz yerdimde midem rahatsızdı yiyemedim:KK43:

bu sabahta kahvaltı yapamadım,2 parça bitter çikolata yedim :bicak:

nehirnil111 nehirnil111 taydin taydin

Geçmiş olsun, ama iyileşince sen yine de saldirma kestaneye ;)

Senin normal günlerin gibi beslensek bir deri bir kemik kalıcaz da bak hiç ekmeksiz günümüz geçiyo mu @begum75 le benim
İsterseniz ekmeksiz gününüz de olur cicim. Çok da zor değil aslında..

Çok çok yazmışım şimdi de haberler benden dün kontrolümüz vardı bebiş iyi maaşallah uyuyordu:nazar:
İkili test için kan verdim bir dee ben hiç sormadan doktorumuz erkeğe benziyor dedi benim için hiç önemli değil ama eşim bayaa sevindi:KK70:
İnşallah sonradan hayal kırıklığı yaamaz:dua:
Maaşallah hep böyle sağlıkla devam etsin inşallah. Hayırlı bir evlat olsun canım, kız erkek teferruat.

Bu mesajo favorilere ekledim. Ilk favori mesjim oldu. Brokoli alınca yapacam. Bu arada hayatimda hic brokoli almadim :)

Brokoliyi bazen tek, bazen de karnabarla yapıyorum. Denemelisinnn..

Ben dun makarna vardi cok sevdigim halde bi catal bile almadim ispanak yemegimi yedim 4 kasik :KK76:
:KK9::KK9:

Sabah; 07:50 - 1 ad.patatesli börek - 221 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşilçay
Öğle; 12:10 - Yarım kase domates çorbası + yarım porsiyon tavuk sote + 1 kase yeşil salata(yağsız) + 3 ymk kaşığı karnabahar zeytinyağlı - 256 kalori
Ara; 13:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Borek dedin canımı yesin Afiyet olsun.
Borege afiyet olsun dedim diye kizmayin bana ama ekmek her sofrada var. Borek her gün yapılabilecek, yenebilecek birşey degil. Ben evde borek yapmıyorum, nadiren buldugumda da yiyorum. Boylece her öğün değil haftada onbeste ayda yemiş oluyorum.

ben bugün çok saçma yedim,akşamada annemdeyim saçmalamaya devam edermiyim bilinmez :KK75:

Sabah (saat 08:45)
* 2 kare bitter çikolata

Ara Öğün (saat 09:30)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Öğlen (saat 12:00) )
* 1 dilim ekmek
* azcık musakka
* sütlaç
musakka çok yağlıydı azcık kymalarından ve patlıcanlarından dideledim, makarna vardı onu yemedim,doymayıncada mecbur sütlacımı yedim:olamaz:

ya bide çok k.hidrat mı aldım naptım bi ağırlık çöktü üstüme esnedikçe esniyorum,ağzım yoruldu artık hee:uykucu:

nehirnil111 nehirnil111 taydin taydin

Aynen öyle Gİ tavan yapmış, bana yoruma gerek kalmamış, sen cozmussun :KK15:

Ben alırım bazen kızım da sever eşim evde kokusunu alınca demediğini bırakmaz:KK43:
Tam sana gore o zaman. Pisirmeyince koku da olmuyor.. ;)

Iyi canim calisiyorum yogun ogrenci ogrenci ogrenci baska bise yok .sen napiyon genislett :KK70::KK70::KK70:
Bende işlerimi hallediyorum günlük bugün 1 de çıkacağım nasipse hafta sonu geldi diye göbek atacağım:KK53:
Yorgun :KK70:
Benim kizin ateşi var o biraz üzdü beni.
Sen nasılsın canım
Geçmiş olsun canım soğuk algınlığı mı :110:İyiyim bende çok şükür :KK68:
Borek dedin canımı yesin Afiyet olsun.
Borege afiyet olsun dedim diye kizmayin bana ama ekmek her sofrada var. Borek her gün yapılabilecek, yenebilecek birşey degil. Ben evde borek yapmıyorum, nadiren buldugumda da yiyorum. Boylece her öğün değil haftada onbeste ayda yemiş oluyorum.

Sağol canım bende 2-3 ayda anca yaparım misafir falan gelirse yoksa yapınca senin gibi yiyorum aslında bunu da yapmazdım eşimin yiğeninin doğum günü diye yaptım doğum günü iptal oldu annemlere götüremedim onlar gelip alamadı eşimle bana kadı 16 dilim koca börek:KK70:Allahtan ekmek tüketmiyorum hiç:işsiz:

Back
X