• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Yaaaa yapma beee , aynı kız yedim yedim geri geldim ama aynıyım ya bi değişiklik yok bu sefer çok ciddi geldim :KK31:

o zaman hoşgeldin canım :KK74:
boy,kilo,hedef kilonu yazıp sbeden sbeden i etiketle kendileri yardımcı olacaktır sana,hadi başarılar:KK9:
işyerinden ayrıldıktan sonra başka bir iş bulmuştun,hala orada çalışıyosun demi?

o zaman hoşgeldin canım :KK74:
boy,kilo,hedef kilonu yazıp sbeden sbeden i etiketle kendileri yardımcı olacaktır sana,hadi başarılar:KK9:
işyerinden ayrıldıktan sonra başka bir iş bulmuştun,hala orada çalışıyosun demi?
Hoşbuldukkk :sampiyon:
Evet cnm haftaya 8 ay olacak inşallah :)
Sağol beni düşündüğün için canım benim :KK36:

aynı bee:işsiz:hala zayıflayamadım:bicak:
hedefe son 4-5 kaldı, biraz tembelliğe vurdum ama bu sefer yaza kadara olacak inşallah :halay:
benim vermem gereken kilo 8 , bu sefer başarıcam inş.
Kaçamak yok yeter artık ya incecik bacaklarım olsun istiyorum bende.Pilatese devam hergün yapıyorum bu sefer olacak.
Normalde haftada 3 gündü bu sefer hergün

en yakın market pazar yerinde
bildiğin gibi değil,dolapta kalanları sayıyım sana
2 elma,1 havuç,1 turp,bikaç dal maydanoz ve marul
ne sebze,ne soğan patates,zeytin son kahvaltılıkta kalan biraz bişey,peynir de bitti bu sabah
yani öyle böyle değil tam takır kuru bakır heryer:KK43:
Mecburen gidiyosun yani bari marketten alacaklarını hafta sonu al da ağırlık olmasın sana:KK66:

Ben de eşim abarttığı zamanlarda Rabbim sana bir kız evlat versin, pacana yapmissin, hesap sorsun da gidene bir yere diyordum :KK70: Bu aralar pek bi yere gitmiyor uzun zamandır böyle dua etmemiştim. Sen yazınca aklıma geldi :KK66:

Çok guldum.. Allah iyiliğini versin.
Amiin amin inşallah siz de en kısa zamanda evlat sahibi olun:dua:

Mecburen gidiyosun yani bari marketten alacaklarını hafta sonu al da ağırlık olmasın sana:KK66:
dün 16 kilo yükle döndüm eve,kollarım omuzlarım hala ağrıyor:KK43:,eve vardığımda gözüm kimseyi görmedi bi yattım 8 de:uykucu: ohh misss gibi uyanmışım:KK9:,meyva alamadım,market eksiklerini alamadım onlarıda bu akşam çıkıp alıcam

Back
X