• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Haftasonuna kadar güncellenmiş ürünlerde %25 indirim var. 27 ve 28. sayfaya buyrun...

Sen de haklısın canım
Ben 1.5 -2 yaş arası bakıyorum varsa kaldıysa eklersen çok sevinirim

merhaba ben de medela elektrikli pilli pompa var. ilgilenen varsa yardımcı olabilirim. ben pek kullanmadım üstelik temizlik açısından sıkıntı etmeyin ayrıca bütün parçaları kaynatılabiliyor .piyasadaki fiyatı az önce baktım en ucuz bi yerde sıfırı 160 yazıyor. ben daha pahalıya almıştım. artık ihtiyacım yok. alanında birinci marka ve model. hiç ağrı ya da acı duymuyorsunuz üstelik yorulmuyorsunuz elektrikli olması avantaj. benim bir göğsümde süt gelmediği için almıştım ve kısa sürede faydasını gördüm. ilgilenenlere yardımcı olurum.
ayrıca Kraft idol mama sandalyesi. oğlum artık kullanmak istemiyor. sağlam kutusuyla birlikte.yırtık kırık yok. kolay takılıp çıkartılabiliyor. ben çok memnun kaldım o kadar rahattı ki orda uyuduğu bile oluyordu. terletmez kumaş yıkanabilir yırtık sökük yok. temiz kullandım.ilgilenen olursa fotğraf da yüklerim.şu an bi yerde sıfırı 210 tl olduğunu gördüm.
hatta britax römer puset - araba koltuğunu da satmak istiyorum. onun fiyatına bakarsanız çok paralar vererek aldığımı göreceksiniz. bu ürün de sağlam oğlum hala kullanabilecek durumda ancak aynı markanın 15-36 lığını almayı düşünüyorum.bu ürün de hem puset olarak hem de araba koltuğu olarak kullanılabilir. boyu yaşa göre aya göre ayarlanabilir. kaliteli kumaş yıkanabilir. hem kendinden ayarlanabilir kemerli hem de emliyet kemeri takılacak yerleri var.yine ilgilenen olursa foto yüklerim

Arkadaşım,
Ürünlerinizi kendi hesabınızdan açtığınız yeni bir sayfada satışa sunmalısınız. Başka bir üyenin sayfası üzerinden satış hem çok dikkat çekmez, hem de benim açımdan sıkıntıya sebep olabilir...

Sen de haklısın canım
Ben 1.5 -2 yaş arası bakıyorum varsa kaldıysa eklersen çok sevinirim

Şu an şehir dışındayım ve iletişim sorunu yaşıyorum. Deminden beri uğraşıyorum ama resim yükleyemedim. Haftasonu eve dönüyorum. İlgilendiğiniz yaş grubu ile ilgili hem yazlık hem kışlık eklemeler yapacağım. Beklerim derseniz önümüzdeki hafta görüşelim ne dersiniz?

1 veya 2 yaş için kullanılmamış ürünler hangileri ve fiyatları nedir birde küp oyuncak satılmadıysa almak istiyorum tşk ederim

Küp satıldı. Demin diğer arkadaşa da yazdım;Şehir dışındayım ve resim yüklemede sorun yaşıyorum. Aradığınız yaş grubunda eklemeler de yapacağım. Beklerseniz pazartesiden itibaren görüşelim:34:

Tmm cnm acelem yok benim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selam ürünlerin kullanım durumu nasıldr sıfır olan varmıdır

Evet son eklediklerim çoğunlukla yenidir, diğerleri de iyi durumda. Zaten benim ürünlerim temizdir, kusuru olanı da açıkca belirtiyorum; ya çok uyguna bırakıyorum ya da ücretsiz gönderiyorum. Yoğunluktan fırsat bulabilirsem bir sürü ekleme yapacağım; ekleyeceklerim giyilmiş fakat iyi durumda ,çoğu markalı kıyafetler...

Son düzenleme:
özel mesaj atamadığım için buradan yazıyorum, ben de Ankara'dayım. eğer kabul ederseniz elden 25 tlye alalım.

Back
X