haklı mıyım, haksız mıyım, kendimi suçlamalı mıyım bilmiyorum...

ipek_bal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
936
847
Herkese merhaba arkadaslar,
Öncelikle 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun.
Bu konuyu açarken fikrinizi almak istedim, yoksa neler neler okuyorum, bu yüzden seninki de dert mi diyebilirsiniz. Belki dert olamayacak kadar hafif bir şey evet ama insanın kafası takılıyor sadece.
Sosyal medya üzerindeki bir hesabımda öylesine takılırken ana sayfamda bir fotografa denk geldim ( öyle kişi falan degildi, manzara fotografıydı) İlgimi çekti açıp bakınca da hesaptaki fotoları begendim, takibe aldım. Zaten profil sahibiyle de ortak arkadasalrımız vardı. Sonra o da bana yolladı, kabul ettim. Bu şekilde arada sırada konusmaya basladık. Ama hep normal sohbet muhabbet, geyik. Derin konulara o inmek istedikçe ben hep konuyu degiştirdim. Çünkü o yurtdısında şantiyesi olan bir firmada mühendislik yapıyor. Tek iletişimimiz de dedigim gibi internetti. Ama seviyeli bir şekilde konusmak da iyi geliyordu yoksa ben de farkındayım durumun saçmalıgının. Neyse dün yine konusuyorduk, yine iltifatlar, ben gelince suraya gidelim planları falan derken ben yine belirsiz cevaplar verdim. Pat diye seninle iletişimimiz bir yere ilerlemiyor ben sana adımatıyorum ama sen görmüyorsun bence buraya kadar falan dedi. Biraz daha bu şekilde konustuk ama özeti bu yani. Ben kendi açımdan anlattım, henüz yüzyüze görüşmedigim sesini duymadıgım insanla daha ne kadar ilerletebilirim ki yani degil mi? Arkadaslara anlattım bana hak veren de var, ama bir kısım da onu oyaladıgını dşünmüş olabilir. sonucta o yurt dısında belki burada baska bir alternatifin oldugunu düşünmüş olabilir dediler. Kafam karıstı açıkçası. Yani böyle de yazınca cocukca konusulml ve bitmiş gibi duruyor ama gerçekten 2 ay belki de sabahlara kadar mesajlaştık ( saat farkından dolayı).
Bence tribe giren o oldu, ben hala kendimi savunuyorum ama o da kendi açısından haklı olabilir mi diye de düşünmüyor degilim. Şimdi ben devamı olsun istiyorum ama tanıdığım kadarıyla geri adım atacak birisi de degil. Yani yine benden gider ilk adım, ondan yana da bir problem yok gurur yapmayı cok düşünmüyorum. sonucta yüzyüze gelmedigim birisi, ne kaybederim ki diye düşünüyorum. Ama geri adımı atan ben olacagım.
Biliyorum cocukça gelecek çoğunuza ama bana fikir verebilir misiniz? İstiyorsam yazmalı mıyım, ne kadar süre geçmeli?
Şimdiden teşekkür ederim :)
 

captain price

erkek değilim ben
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2015
26.503
91.060
sen de haklısın adam da haklı.

bi de adam yurtdşında ise nasıl görüşeceksiniz nasıl bi geleceğiniz olacak. şu halde gurur yapmayıp emsaj at ne çıkar, ne kaybedersin? ama ne kazanırsın onu da düşün. yanında kimse yok mu da uzak mesafeye başlayacaksın?
 

ipek_bal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
936
847
sen de haklısın adam da haklı.

bi de adam yurtdşında ise nasıl görüşeceksiniz nasıl bi geleceğiniz olacak. şu halde gurur yapmayıp emsaj at ne çıkar, ne kaybedersin? ama ne kazanırsın onu da düşün. yanında kimse yok mu da uzak mesafeye başlayacaksın?
haklısınız, gelecek için düşünmeye erken belki de. Ben sadece hislerimle hareket etmek istedim. Mantığı devreye sokunca da işte başlamadan bitti.
Yanımda olanlarla bu frekansı yakalayamamam da bir gerçek tabi.
 

loveislovee

artık dört kişi...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
1.588
1.398
yazılmayacak bir durum değil. Çok zaman geçmeden yazın ki unutamamış havası olmasın :super:
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 319 gün geçti.

captain price

erkek değilim ben
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2015
26.503
91.060
haklısınız, gelecek için düşünmeye erken belki de. Ben sadece hislerimle hareket etmek istedim. Mantığı devreye sokunca da işte başlamadan bitti.
Yanımda olanlarla bu frekansı yakalayamamam da bir gerçek tabi.

hayır hemen evlilik planla demiyorum. ama bazı şeyler zor olacaksa gelecğei düşünüp başlamamak en mantklısı. yurtdışındaki adam bi kere geldi, gördün beğendin. ee sonra? uzak mesafe ilişkisi mi olacak?
 

Elispo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2017
1.043
1.484
Gene zamanla begenı at. Bence bı sevıyede kalsın gelınce nasılsa sana haber verır gorusursunuz
 

triskadan nagmeler

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2014
8.567
12.740
Bence bulusun gezin tozun konusun belki iyi arkadas olarak kalirsiniz belki sende yurtdisina gitme planlari yaparsin :)

Evlilik teklif etmemiski bukadar cekiyosun kendini akisina birak ben iyi seyler hissettim
 

ipek_bal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
936
847
hayır hemen evlilik planla demiyorum. ama bazı şeyler zor olacaksa gelecğei düşünüp başlamamak en mantklısı. yurtdışındaki adam bi kere geldi, gördün beğendin. ee sonra? uzak mesafe ilişkisi mi olacak?
İşte orası kafa karıştırıyor, boşa koyuyorum dolmuyor doluya koyuyorum almıyor:)
 

ipek_bal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
936
847
Bence bulusun gezin tozun konusun belki iyi arkadas olarak kalirsiniz belki sende yurtdisina gitme planlari yaparsin :)

Evlilik teklif etmemiski bukadar cekiyosun kendini akisina birak ben iyi seyler hissettim
Aaah ah işte aslında onu şstiyorum ama çok da rahat bi imaj çizmek istemiyorum. Yoksa geldiginde ara gel gezelim tozalım demekte bir şey yok, beklentileri farklı yönlere kayar mı diye de düşünüyorum
 

triskadan nagmeler

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2014
8.567
12.740
Aaah ah işte aslında onu şstiyorum ama çok da rahat bi imaj çizmek istemiyorum. Yoksa geldiginde ara gel gezelim tozalım demekte bir şey yok, beklentileri farklı yönlere kayar mı diye de düşünüyorum

Ooo sen sesini duymadan yatagi dusunuyosun.
Akisina birak eger kayarsa denedim olmadi dersin aklinda kalmaz.