Haksiz miyim ???

Aysmll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
509
508
53
Ya kizlar ben 2 senelik evliyim yasim 30 geçtiğimiz mayis haziran temmuz hamile kalmak icin denedik olmadi simdi ise ara verdim cunku eylul ekim kasimda denersem dogum yaz tatiline denk gelecek ve ben ogretmenim hic dogum izni kullanamayacagim
annem basimin etini yiyip duruyor diyorumki ona bak tatilde dogurunca cocuk 1 2 aylik olduktan sonra okul baslicak kime birakip gitcem el kadr cocugu cocugu
annem devamli kalamaz bizde belli bi zaman bakabilir ,kaynanamsa cocuk bakamaz muhakkak bakiciya vericem ucretsiz izne zaten maddi imkanalrdan ayrilamam
aralik ocagi beklemek en mantiklisi degil mi araliktan itibaren calismalara baslamak...
boylelikle dogumda hakkim olan 8 hafta izni de kullanabileyim cocuk da biraz buyusun annem de diyorki allah bilir onu oyle hesapla kitapla olmaz diyo bi de korkuyorum 3 ay deneyip olmayinca yasim da ilerliyor iki arada bi derede kaldim umarim derdimi anlatabilmisimdir.

Bence sen basla yanlis anlamazsan nasil korunuyorsun simdi bazen hap kullananlarin 6 ay olmuyo arkadasim iki cocugunada hapi biraktktan sonra 6 ay kalamadi o yuzden bnce sen yap bnim gecen ay kimyasal gebeligim oldu 9 aydir ugrasydm hic sorunum olmadigi halde 9.ay oldu ve kaybettim simdi hmn olup olmycgni bilmiyorum bnce basla Rabbim zaten gonlune gore verir insallah cnm

Ilac vs hic kullanmadim geriye cekilme yontemiyle korunuyoruz canim kimyasal bisey yok hic aldigim
İstediğiniz zamanda olacağı ne malum ??
Haklisin annem de aynisini diyor esim de iste o da kafami kurcaliyor cok kararsizim etrafinizda bu durumda olan var mi hic kafasi karisik ???

Pardon nisa adiniz mi? Bnm profil adim beratnisa bi bebisim olursa bunlardan biri olacak Allah bagislasn bizede dua edin
:)) kızım olursa adını nisamelek koyacak tim 2. Oğlum geliyor :)) kısmet. Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah. vardır zamanı gelir elbet benim 2. Bebeğim 6. Ayda geldi hem de tamamen umudumu yitirdiğim an. Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin melekleri

Ilac vs hic kullanmadim geriye cekilme yontemiyle korunuyoruz canim kimyasal bisey yok hic aldigim

Haklisin annem de aynisini diyor esim de iste o da kafami kurcaliyor cok kararsizim etrafinizda bu durumda olan var mi hic kafasi karisik ???
Cevremde yok öyle ama dediğim gibi Allah in işi ne zaman geleceği belli olmuyor bebislerin. Çok sıkıntı yaparsan 1-2 ay ara ver hem kafani toplar hemde tahlil vs. Yaptırıp folik asite başlar sin :)) Allah gönlüne göre versin

Amin cnm insallah cnm insallah rabbim saglikli buyutmeyi nasip etsn kim bilir nasil guzeldr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…