haksızlık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mira1723

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2015
103
69
demin bir arkadaş editör hanımın resmine gerçek mi gerçek değil mi diye yorum yapmış kadına demediğini bırakmadı bir de konuşmayı kapatıyor kafasına göre siliyor kadın sana hakaret etmiş mi hayır küfür yazmış mı hayır neden bu kadar zoruna gitti benim de geç bu hava ne ben anlamıyorum editör müsün diye kimse kimse hakkını yiyemez ve İNSANLARI ASLA KÜÇÜK GÖREMEZSİNİZ sinirden öleceğim ya saçmalığa gel terbiyesizlik yapsa neyse insanlık hali sorabilir ya unutmayın burada ki üyeler olmasa bu sitede olmaz bu arada şikayette bulun demişsiniz ya ben bulundum

demin bir arkadaş editör hanımın resmine gerçek mi gerçek değil mi diye yorum yapmış kadına demediğini bırakmadı bir de konuşmayı kapatıyor kafasına göre siliyor kadın sana hakaret etmiş mi hayır küfür yazmış mı hayır neden bu kadar zoruna gitti benim de geç bu hava ne ben anlamıyorum editör müsün diye kimse kimse hakkını yiyemez ve İNSANLARI ASLA KÜÇÜK GÖREMEZSİNİZ sinirden öleceğim ya saçmalığa gel terbiyesizlik yapsa neyse insanlık hali sorabilir ya unutmayın burada ki üyeler olmasa bu sitede olmaz bu arada şikayette bulun demişsiniz ya ben bulundum

Forum kurallarına göre üyelere yönelik konu açılamaz. Diğer konunun kapatılması bu nedenle. Lütfen kuralları okuyun.

Forum kurallarına göre üyelere yönelik konu açılamaz. Diğer konunun kapatılması bu nedenle. Lütfen kuralları okuyun.
ama anlamadığım kötü bir şey yazılmıyor ve ya hakaret edilmiyor insanın içinde kötü bir şey olsa bir daha konu açıp kendini ifade etmek istemezdi

üyeler hakkında konu açamazsınız sevgili yeni üye.. ne taktınız kıza bugün yahu..

ama anlamadığım kötü bir şey yazılmıyor ve ya hakaret edilmiyor insanın içinde kötü bir şey olsa bir daha konu açıp kendini ifade etmek istemezdi

konu açılan kişi arkadaşım olduğu için objektif olamam diye hep espirili yazmaya çalıştım diğer konuda ancak sen bir foto yükle ki okypete yi herkes tanır fotolarını herkes bilir sahtelik yapacak bir durumu yok,biri de gelsin bu sen misin bir diğer fotona hiç benzemiyorsun desin.

hatalı olan suçlayan kim?

Görgü kuralları içinde bu resimdeki siz misiniz diye sorulabilir.
Samimi değilse sen misin diyemez.
Sorduğu kişi cevap vermek zorunda değil.
Profile bakarsanız zaten kaç kişi sormuş ve hepsine düzgün cevaplar verilmiş neden o arkadaşa öyle cevap verildi sizce?

Üyelerle ilgili konu açılması yasak.
Konu uzamasın diye kapatıldı,doğru yada yanlış ikisi arasında geçen bir sorunu neden büyütüp polemiğe çeviriyor ve yoruma aciyorsunuz bu yaptığınız çok gereksiz.

Ben olsam bunu itham olarak algılamam herkes aynı dusunecek diye bir olay yok :))
Benim ama profillerim bile farklı cıkar derim gecerim konuyu gormedim uzadıysa hakkaten olmamıs :))

Haydaaa buyur burdan yak.Havalardanmidir nedir acaba burasi bdv baska konu acmakta yasak :KK47::KK47::KK47::KK52:

SİZ DUYARSIZ OLABİLİRSİNİZ TAMAM MI O KIZ YENİ AÇTIĞI SAYFADA KÖTÜ NİYETİ OLMADIĞINI SÖYLEMİŞ OKUYUP ANLAMAMAK SİZE KALMIŞ BEN HAKSIZLIĞA GELEMEM VE BİRİ ÜSTE DİYE BİR ALTTAKİNİN HER DEDİĞİNİ İSTEDİĞİ YÖNE ÇEKEMEZ

demiş evet benim ama kızmış kızda diğer konuda kötülememiş sadece kötü niyetle yapmadım demiş yine suçlu olmuş

Canım şu son yazdığından sonra bir bilgi daha verelim
.büyük harflerle yazmak ve çift üyelik almakta yasak
Yoksa diğer konuya mi yazsaydim :KK45:

Alt üst ne yaaa askeriye mi bura konu sahibi haksızlık felan yok ortada hersey olduğu gibi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X