Haksızmıyım bilmiyorum ki

Mrsyanlis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
759
336
Annem sürekli çeyizim için bir şeyler yapmaya çalışıyo ama böle dantel yapıyo, habire örtü yapıyo nevresim takımı yapıyo dantelli sofra bezi almış artk sofra bezimi kaldı diyorum dört tane almış gelmiş. Havlu kenarı falan yapıo bunlar artık eskide kaldı ve bizde geriliyoruz az önce kavga ettk gene farkındayım gereksiz tepki verdim ama ne bileyim. Evlenceğimde yok zatn.
 

KaPrisLiPazen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2015
7.359
37.898
33
Her anne yapıyor bunu
Ben evimde dantel hiç kullanmıyorum
Ama kullananlar da az değil
Yapsın annenizin de hevesidir demekki
Belki Birgün kullanırsınız veya hatıra diye saklarsınız
Not.benim annem bana patik dışında hiçbirşey yapmadı
 

Devrim67

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2017
500
400
Benim ki hiç uğraşmaz kullanılmayacağını biliyor çünkü.Boşuna evde kalabalik yapar.Sen güzellikle söyle anne bak boşuna yapıyorsun ben kullanmam kimse kullanmıyor artik ziyan olur diye.Yine yapiyorsa kendi bilir artik.
 

Mrsyanlis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
759
336
Diyorum, anlamıyo. Onlara harcama yapcağımıza başka şeylere harcama yapabiliriz diye düşünüyorum. Bilmiyorum nevresim takımı yapan mı kaldı? Kapılara dantelli havlu asan mı kaldı? Ben açık biriyim çeyizimse 30 tane yemeni var oya yaptırmış ne gerek var ama cidden gereksiz harcama die düşünüyorm ve geriliyoz gene kavga ettk üzüldüm şimdi hevesi kursağında kalır gibi oldu ama oda dinlesn beni
 

Sifremiunuttum2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2016
1.079
2.063
38
Nevresimleri kullanırsın, havluları da kullanıyorum, Yemeni dediğiniz patik galiba kışın çok iyi giyiliyor, benimkiler eskidi bile. Ama danteller dolap bekliyor
 

KaPrisLiPazen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2015
7.359
37.898
33
Diyorum, anlamıyo. Onlara harcama yapcağımıza başka şeylere harcama yapabiliriz diye düşünüyorum. Bilmiyorum nevresim takımı yapan mı kaldı? Kapılara dantelli havlu asan mı kaldı? Ben açık biriyim çeyizimse 30 tane yemeni var oya yaptırmış ne gerek var ama cidden gereksiz harcama die düşünüyorm ve geriliyoz gene kavga ettk üzüldüm şimdi hevesi kursağında kalır gibi oldu ama oda dinlesn beni
O yemenileri hediye götürebilirsiniz evlendikten sonra
E valla gayet modern bı evi olan arkadaşım da kapılarına dantelli havlu aşıyor ve çok da hoş görünüyor:)
 

Devrim67

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2017
500
400
Diyorum, anlamıyo. Onlara harcama yapcağımıza başka şeylere harcama yapabiliriz diye düşünüyorum. Bilmiyorum nevresim takımı yapan mı kaldı? Kapılara dantelli havlu asan mı kaldı? Ben açık biriyim çeyizimse 30 tane yemeni var oya yaptırmış ne gerek var ama cidden gereksiz harcama die düşünüyorm ve geriliyoz gene kavga ettk üzüldüm şimdi hevesi kursağında kalır gibi oldu ama oda dinlesn beni
Dantelli havlu kullanılır şıkta durur.Çeyize başörtüsü de konulur illa ki açık olup olmamak önemli değil.Ama dantel falan kullanmayacak olan için boşuna emek.
 

Jessey

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2015
4.653
12.508
28
onlara verilen para boşa
verdiği paraları toplasa biriktirse altın alsa sonra evleneceğiniz zaman al kizim bunu sana biriktirdim ne begendiysen al dese daha güzel olur
 

Mrsyanlis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
759
336
Kızlar hediyelik yeminleri ayrı yapıyor zaten. Cidden abartıyormuyum bilmiyorum. Zaten bir evlencem diye bir durum yok oda beni üzüyor evlenceğimi düşünmüyorum bile
 

in vino veritas

in aqua sanitas
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
23.964
63.765
O yemenileri hediye götürebilirsiniz evlendikten sonra
E valla gayet modern bı evi olan arkadaşım da kapılarına dantelli havlu aşıyor ve çok da hoş görünüyor:)

Kapı, dantelli havlu, modern ev... beynim yandı.

Konu sahibi o yapsın siz evlenirken alır üç ay sonra geri verirsiniz kullanmıyorum diye. Benim kuzenler öyle yaptı. Ben hiç evime sokmadım kullanmam yük etme bana kadın dedim.
 

kendinehas

Kadrolu Cadı
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
11.174
31.444
Kızlar hediyelik yeminleri ayrı yapıyor zaten. Cidden abartıyormuyum bilmiyorum. Zaten bir evlencem diye bir durum yok oda beni üzüyor evlenceğimi düşünmüyorum bile
Üzme kadını,heves etmiş yapıyor,
Evleneceğin zamanı bilemiyorsun ki,ben de hiç düşünmezken birden evlenmiş buldum kendimi,adam sevgilim bile değildi :KK70:
 

KaPrisLiPazen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2015
7.359
37.898
33
Kapı, dantelli havlu, modern ev... beynim yandı.

Konu sahibi o yapsın siz evlenirken alır üç ay sonra geri verirsiniz kullanmıyorum diye. Benim kuzenler öyle yaptı. Ben hiç evime sokmadım kullanmam yük etme bana kadın dedim.
Koltuklar falan çok güzel halıları da herşeyi özenle seçerek almış ama WC kapısında dantelli havlu:)
Abes de durmamış ama tabi havlu kenarı da evine göre yapılmış
Ben beğendim ama evimde kullanmıyorum aman zaten zor yetişiyorum temizliğime birde havlu dantel kim ugraşır
 

in vino veritas

in aqua sanitas
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
23.964
63.765
Koltuklar falan çok güzel halıları da herşeyi özenle seçerek almış ama WC kapısında dantelli havlu:)
Abes de durmamış ama tabi havlu kenarı da evine göre yapılmış
Ben beğendim ama evimde kullanmıyorum aman zaten zor yetişiyorum temizliğime birde havlu dantel kim ugraşır

Ay bi de onları ütülemesi var. Hiç çekemem. Ki bence çok oryantal bişey dantel. Bazı eve yakışır ama benim eve koysan sırıtır.