- 14 Nisan 2010
- 1.485
- 1.931
- 133
Lutfen konu sahibini urkutmeyin cunku tipta bacak agrisi bile aratsaniz listenin sonunda %1ihtimalle bile kanser cikacaktir. Kac senelik onkologlar bile sizin koydugunuz gibi teshis koymaz, annenizden dolayi hassasiyetinizi anliyorum ama yine de size minik onerim olsun bu, kimseyi boyle urkutmeyin.
Asiri onlenemez kilo kaybi kanserde gorulur evet ama konu sahibinin esi daha cok istahsiz ve mutsuz gibi. Belli bir yas ustundeki kilo kaybi daha anlamlidir ayrica.
Konu sahibine donecek olursam, "simdilik" evden gonderdim demissiniz. Size tekme tokat dalan yumruk atan bir adamla eger barismayi planliyorsaniz lutfen bari bizi de burada uzmeyin, kizdirmayin. Cunku son gunlerde o kadar siddet konusu okuduk ki biz burada sinirden migren ataklari gecirirken onlar sabah kocalariyla barisip sozde eski "guzel" hayatlarina donuyorlar. Ama hayatiniza yeni bir yon verme gibi bir fikriniz varsa inanin herkes size beklediginiz destegi verecektir.
bir hafta yememekle çok anormal zayıflama olmaz ruh gibi geziyor demiş.Lutfen konu sahibini urkutmeyin cunku tipta bacak agrisi bile aratsaniz listenin sonunda %1ihtimalle bile kanser cikacaktir. Kac senelik onkologlar bile sizin koydugunuz gibi teshis koymaz, annenizden dolayi hassasiyetinizi anliyorum ama yine de size minik onerim olsun bu, kimseyi boyle urkutmeyin.
Asiri onlenemez kilo kaybi kanserde gorulur evet ama konu sahibinin esi daha cok istahsiz ve mutsuz gibi. Belli bir yas ustundeki kilo kaybi daha anlamlidir ayrica.
Konu sahibine donecek olursam, "simdilik" evden gonderdim demissiniz. Size tekme tokat dalan yumruk atan bir adamla eger barismayi planliyorsaniz lutfen bari bizi de burada uzmeyin, kizdirmayin. Cunku son gunlerde o kadar siddet konusu okuduk ki biz burada sinirden migren ataklari gecirirken onlar sabah kocalariyla barisip sozde eski "guzel" hayatlarina donuyorlar. Ama hayatiniza yeni bir yon verme gibi bir fikriniz varsa inanin herkes size beklediginiz destegi verecektir.
Ayrıca öfke nöbetleri oluyor malesef.
Ben kanserdir demedim ancak aşırı kilo kaybı ya yüksek şekerde yada kanserde olur aniden.
Adam hasta halsiz sadece tostla beslenebiliyorken yangına körükle gitmiş bayan.
Eğer gerçekten ciddi bir durumu varsa bu yaptıkları bu nedenle olabilir.
Ben yaşadığım durumdan hassasım evet çünkü okadar zor ötesi zor bir dönemden geçtikki.
Bu hastalık ancak erken teşhisle yaşam uzatılabilen bir hastalık ve yaş sınırı diye birşeyi kalmadı,gençleri daha hızlı öldürüyor.