Hala regl olamadım :(

Lilium0631

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2015
20
4
37
arkadaşlar daha öncede açtım konu ama tekrar açmak istedim :KK43: eşimle yaklaşık 20 gün önce ilişkiye girdik. İçime boşalmadı. İlişkiden hemen sonra duşa girdim yani yatıp dinlenmedim. Bel ve kasık ağrım var. Her ay bunlara ek olarak çok fazla göğüs ağrım olurdu bu ay göğüslerim acımıyor normal. Adetim 7 gün gecikti. 5 tane test yaptım hepsi negatif çıktı. Fakat hala adet olamıyorum :KK43: nedeni ne olabilir sizce. Şu anda maydanoz suyu içiyorum :) inşallah artık adet olabilirim. Birde aşırı derecede gerginim. İnanılmaz derecede çabuk sinirleniyorum olur olmadık şeye. Kendime sığamıyorum terden daralıyorum. Ayy kızlar çok fenayım :KK43:

Son düzenleme:
aynı durumdayııız:KK57: adet günümüz bile aynı. ben yeni evliyim 1 yılım dolmadı. benim adetlerim genelde düzenliydi hep en fazla 3-4 gün gecikir ama son 3 aydır 10-15 arası gecikme yaşıyorum bu ayda 7 gün oldu yine yok.3 ay öncede jinekoloğa gitmiştim ilişkide ağrı hissettiğim için kist falanyok hormonal bişey yok sadece iltahap varmış onun içinde ilaç ve fitil kullandım şuan akıntım bile yok karın ağrım yok. geçen ay hamileyim sandım resmen eşim korunuyor aslında imkansız ama aklıma başka bişey gelmedi buay yine aynı.3 gündür soğan kürü uyguluyorum inşallah bir an önce oluruz. benimde genelde stresli bir yapım vardır çabuk gerilirim ama bu ay pek öyle sinirlendiğim bir durumda yaşamadımo_O

ayrıca maydonoz suyu vucuttaki iltihaba yönelik çok etkili ama kadın hastalıkları için soğan suyu daha popüler diye biliyorum istersen sende bir araştır. bol bol sabır çek bu stres adamı öldürür valla:mad:

ayrıca maydonoz suyu vucuttaki iltihaba yönelik çok etkili ama kadın hastalıkları için soğan suyu daha popüler diye biliyorum istersen sende bir araştır. bol bol sabır çek bu stres adamı öldürür valla:mad:

Canım bu gün sabah tekrar test yaptım yine negatif çıktı ve hastaneye gittim tarlusal verdi doktor. Bir tane içtim daha. Akıntım yoktu üstüne birde çok kuruydum yani. Sabahtan beri akıntım başladı biraz biraz. İnşallah işe yarar ya çok çok çok sıkıntılı kendimle bile kavga edesim geliyor :KK70:

aynı durumdayııız:KK57: adet günümüz bile aynı. ben yeni evliyim 1 yılım dolmadı. benim adetlerim genelde düzenliydi hep en fazla 3-4 gün gecikir ama son 3 aydır 10-15 arası gecikme yaşıyorum bu ayda 7 gün oldu yine yok.3 ay öncede jinekoloğa gitmiştim ilişkide ağrı hissettiğim için kist falanyok hormonal bişey yok sadece iltahap varmış onun içinde ilaç ve fitil kullandım şuan akıntım bile yok karın ağrım yok. geçen ay hamileyim sandım resmen eşim korunuyor aslında imkansız ama aklıma başka bişey gelmedi buay yine aynı.3 gündür soğan kürü uyguluyorum inşallah bir an önce oluruz. benimde genelde stresli bir yapım vardır çabuk gerilirim ama bu ay pek öyle sinirlendiğim bir durumda yaşamadımo_O

Bir an evvel hastalanalım artık :KK43: dua ediyorum resmen :KK43:

X