Halıda tüylenme

telada44

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2015
39
0
40
Kizlar yatak odamdaki halilar yun. Bu yuzden yatak ortum tuy icinde kaldi. Nasil temizleyebilirim? acil cvp ltfn!

Başlığı görünce aklıma halı gelmedi valla :KK53: Halılar silindikçe ya da yıkandıkça atıyor. Halı yıkamacıya gönderin üzerindeki fazlalıklar bi gitsin sonra ara ara siz kendiniz temiz dahi olsa silerseniz zamanla dururHoppa

Başlığı görünce aklıma halı gelmedi valla :KK53: Halılar silindikçe ya da yıkandıkça atıyor. Halı yıkamacıya gönderin üzerindeki fazlalıklar bi gitsin sonra ara ara siz kendiniz temiz dahi olsa silerseniz zamanla dururHoppa

Aynen canım 1,5 yıldır bıktım halı tüylerinden ama yavaş yavaş azaldı

Tüm halilarda başta oluyo maalesef, ben gecenin bi yarısı bile hatırlayıp dur bi sileyim şu halıları da azalsın diye kendimi paraladığımı bilirim :KK53:

Aynen canım siyah çorap giyiyordum 5 dk sonra beyaz oluyordu o siyah çoraplar
Misafir geliyordu sanki hiç yer silinmemiş gibi toz oluyordu çıldırıyordum
Ama artık eskisi gibi değil

halıyı yıkatmaya gönderin kıyafetlerin için tüy toplayıcı alet var onuda nevresiminizde kullanın

ben hemen kurtarayım sizi.ben evlenirken halıları aldığımız yer söyledi bunu.yaptım ne tüy kaldı ne bişey.
çözüm çelik tencere kapağı.
tencere kapağını halının üzerine koyun sert ve dairesel hareketler yapın.yani yuvarlak çiziyor gibi.ama oldukça sert ve bastırarak yapın bunu.zaten üzerinde ki bütün tüy toplanmaya başlıyor.sonra süpürün.
ben bir kez yaptım yeterli oldu.eğer çok tüylüyse bir iki gün arayla yapın 2-3 kez.sonrada verin halı yıkamaya.
yalnız çok yorucu bir işlem.bilginiz olsun.hatta eşinize yaptırabilirseniz daha iyi olur.ama kesin çözüm
Kizlar yatak odamdaki halilar yun. Bu yuzden yatak ortum tuy icinde kaldi. Nasil temizleyebilirim? acil cvp ltfn!

Son düzenleme:
X