Halit urgan burnu :)

çok güzel olmuş geçmiş olsun ben de halit beye karın ve meme aml.olacam.çok korkuyorum hastane rahatmıydı?personelin davranışları nasıldı bana 4 gün yatıracağını söyledi.yardımcı oluyorlar mı moral veriyorlar mı?doktordan tereddütüm yok zaten.

çok güzel olmuş geçmiş olsun ben de halit beye karın ve meme aml.olacam.çok korkuyorum hastane rahatmıydı?personelin davranışları nasıldı bana 4 gün yatıracağını söyledi.yardımcı oluyorlar mı moral veriyorlar mı?doktordan tereddütüm yok zaten.
Hiç korkma hiç bişey anlamıyorsun ameliyatta hocamız zaten bir numara ama şu var meme Ağrılı gecıyor kasaltı oldum ben ilk hafta çok Ağrılı gectı ne yatabıldım ne kalkabildim karında cok zormuş yani bi hafta sıkıntı çekersin hazırlıklı ol ama hemsıreler hastane hepsi cok iyi ben bi gece daha kalmak istedim valla sonucuna değdi ama inş istediğin sonucu alırsın korkma Sakın herseyın bi bedeli var bunu da unutma Bol şanslar

cok güzel olmus gercekten..
sis indikten sonraki halini düsününce, yüzünüze gercekten gitmis :KK24:
Bende cok begendım KESK'e daha önceden yaptırsaymışım gülerken burnumu kapatıyordum sımdı Özgüvenle gülüyorum resim çektiriyorum iyiki yaptırmışım

çok beğendim burnunuzu :) ben de 10 gün sonra Halit beye ameliyat olacağım heyecanlıyım biraz. şimdiki hali nasıl burnunuzun memnun musunuz :)

çok beğendim burnunuzu :) ben de 10 gün sonra Halit beye ameliyat olacağım heyecanlıyım biraz. şimdiki hali nasıl burnunuzun memnun musunuz :)
Çok memnunum valla çok dogal kimse estetik oldugunu anlamiyor babam bile anlamadi :) hic agri sizi hissetmedim halit hoca cok iyi bi doktor pisman olmicaksin emin ol simdiden gecmis olsun

şeklinden memnun musunuz
Cok memnunum ama bi tik daha kucuk olabilirdi belki ama sis halen burnum biraz daha iner gibi inmese bile daha kucuk olsa iyi mi kotu mu olurdu bilmiyorum suan cok dogal kimse anlamiyor ne istedigine bagli senin ama insan yaptirinca hep daha kucugunu istiyor ona gore doktora tarif et sen

Cok memnunum ama bi tik daha kucuk olabilirdi belki ama sis halen burnum biraz daha iner gibi inmese bile daha kucuk olsa iyi mi kotu mu olurdu bilmiyorum suan cok dogal kimse anlamiyor ne istedigine bagli senin ama insan yaptirinca hep daha kucugunu istiyor ona gore doktora tarif et sen
ben de ondan korkuyorum acaba büyük mü olur diye çünkü şu anki burnum küçük :( inşallah istediğim gibi olur seninkini gerçekten çok beğendim :) :cool:

ben de ondan korkuyorum acaba büyük mü olur diye çünkü şu anki burnum küçük :KK43: inşallah istediğim gibi olur seninkini gerçekten çok beğendim :) :cool:
Olur olur korkma kuzenim de halit hocaya yaptırdı o da ayni boyle daha guzel oldu 6.ay i onun benim daha 2.ay im bile dolmadi ve sis halen tam oturmadi bile burnum bi kac ay sonra daha guzel olacak ve senin de oyle keske daha once olsaymisim diyeceksin çünküdoktoruna guven

Olur olur korkma kuzenim de halit hocaya yaptırdı o da ayni boyle daha guzel oldu 6.ay i onun benim daha 2.ay im bile dolmadi ve sis halen tam oturmadi bile burnum bi kac ay sonra daha guzel olacak ve senin de oyle keske daha once olsaymisim diyeceksin çünküdoktoruna guven
inşallah :)

Back
X